347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bnmde uykum yok.
Yrn da is var sabahın köründe

Hiç haber ok tv lerde.. Altyaziı bile yok cogu yerde. İzlemek istemiyorum gerçi de. Duyarsızlığa cnm skliyo
2 paket sigara bitirdim bgn.

çıkmışsın neyse umarım uyuyabilirsin yarın daha iyi olursun..

yani yok ilişkimiz bitti mi devam mı yaptıkları ne olacak filan diye düşünürken böyle haberleri alınca amaan diyorum dönsün de ister bana dönsün ister başka hayata. ki konyada hani ama işte. gerçi güvenli yer mi kaldı artık.

iyi geceler..

Günaydın kızlar.
Dün gece yazılanları okudum çok çok kötü oldum elim ayağım titriyor
Ben akşam haber izlemediğim ve erkenden uyuduğum için yeni haberim oluyor.
Tripli, chelzy, nikita askerlerinizin iyi olmasına çok sevindim.
Allah hepimize sabır versin ve askerlerimizi korusun.

ŞAFAK: 119

kızlar günaydınlar ben şafağmız azalıyor ama mutlu olamıyorum

bingöl saldırısında 2 asker pkkya ateş açmış helal olsun onlar resmen siper olmuşlar hayattalarmı o ikisi çok merak ediyorum bakıyorum mehmetçik diyor haberlerde ikiside kahramanlar

kızlar atv yi izlemeyin! böyle bi terbiyesizlik olamaz ya! onlarca şehit onlarca yaralı var atv vur patlasın çal oynasın! vicdan yerine ne taşıyor bu insanlar ne?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atv devletin kanalı canım ne olmasını bekliyorsun ki zaten hiç izlemediğim bir kanal. Hepsi satılmış hepsi.

Günaydın kızlar bugün inşallah hepimiz iyi haberler alırız.

Tripli haber var mı?

Yok canım bugün aramadı daha.

Sabah gelir gelmez Hürriyet'i açtım yine ve tüm sinir sistemim bozuldu. Haberler doğru değil. 10 zırhlı araç eşlik etmiş, tüm güvenlik önlemleri eşliğinde deniliyor. Yok öyle bir şey. Koyun gibi tıkmışlar otobüslere götürmüşler. Bizimkinin araçta sadece 4 silahlı asker varmış. Hürriyette bir çok bilmiş okuyucuda yorum yapmış bu kadar asker hiç bir şey yapamadı mı orayı dümdüz etmeleri gerekirdi diye. O askerler kısa dönemdi haberi var mı acaba? O askerler iki günlük yol iznini fırsat bilip aileleriyle kucaklaşmaya gelmişti haberi var mı acaba? Sivillerdi silahları yoktu çünkü daha acemilikten ustaya geçeceklerdi haberi var mı acaba? Uzaktan yorum yapmak kolay ama yaşayan bilir.

sacma sapan yalan yanlis haberlerin altina yazilan gerkz ve salakca yorumlari okuyup uzulme nolur.
sen haber aldiginda mutlaka bilgi ver, chelzym sende.,
aklimin bi kosesi de sizinkilerde. naptilar ne ettiler nerdedirler diye
surekli dua ediyorum. hepsi icin..
esim aradi dun , kura cekmisler merkez mi karakol mu diye.. merkez de kaliyormus kura da oyle cekmis.
yok kisa donemler dogu da rahatmis yok onlari geri planda tutarlarmis da bilmemne
hepsi palavra. kura da ne cekerlerse o.. insallah hayirlisidir bu. insallah sizinkiler icin de diger askerlerimiz icin de hayirli en hayirlisi olur

Haber aldım ben aradı şimdi dün aradığı telefondan aradı, sanıyorum kulübe yok orda başka. Arkadaşlarımda sırada onlarda konuşsun aşkım dedi uzun konuşamadık kapattık. Burası Kastamonu gibi değil, rahat değil dedi. Bende daha yerine yerleşmedin ki aşkım bir süre daha idare et dedim. Haberlerde jammerdan (frekans kesici) bahsediliyor dedi ama öyle bir şey olsa ben sana mesaj atabilirmiydim hepimizde cep telefonu vardı ve full çekiyordu dedi. Bütün haberler yalan yani. Jammer'ların hepsi başbakanımıza tahsis edilmiş durumda sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…