347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ağzı olan konuşuyor işte canım.. insanların saçma yorumlarına engel olmak zor..

gözün aydın canım...

Yazıklar olsun bu devlete zihniyete!!! Göz göre göre ölüme gönderdiler bir sürü annenin babanın evladını! Yazıklar olsun başımızdakilere!!!

Kızlarr okurken çok kötü oldum ya .
Dün haberi duyunca hemen kk'ya girdim ama buraya bakmamıştım.
Otobüste arkadaşlarımızın askeleri varmış Allahım onları korumuş çok şükür..
Allahım hepimize sabır versin..
Artık en çok korktuğumuz yer yollar oldu.
Birlikten çıkmalarını bile istemez olduk.
Ne izine gelebiliyorlar ne hastaneye gidebiliyorlar ağız tadıyla.
Hep bir tedirginlik korku var içlerinde.
Devlet böyle güvenli diye bütün askerleri topluyorr ama gördük ne kadarr güvenli olduğunu..
Allahım bütün Askerlerimizi korusun.
Kızlar geçmiş olsunn.
Şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılarımızada Allahımdan şifa diliyorum..

Aramıza yeni katılan asker yarenleri hoşgelmiş.

Askerinin uzun dönem mi kısa dönem mi olduğunu belirtirlerse listeye daha kolay ekleme yapacağımı hatırlatmak isterim.

Örnek: Kısa dönem acemilik şurası, ustabirliği burası şeklinde olursa daha kolay tanıyabiliriz.

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende.benim askerim kısa dönem acemi kastamonu il jandarma komutanlığıydı usta birliği ise hakkari.şu anda van ktm de usta birliğine teslim edilmeyi bekliyor.Allah hepimize sabır versin,bütün askerlerimizi korusun.beklemek çok zor özellikle böyle bir durumda

okuyorum sabahtan beri burayı ama yazmam gereken kelimeleri toparlayamıyorum

Aramıza hoşgeldin canım... Biirikii sende aramıza hoşgeldin canım. Hepimizin askerleri allaha emanet.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. Dünden sonra toparlanmak çok zor oldu burdan iyi haberlerini aldıktan sonra giremedim şu saatte kadar gerçekten çok duygulandım çok hislendim =( triplii chelzy destek olamıyacağım düşündüm ilk defa dün girip saçmalamaktan korktum.. Çok şükür haberler alınmış iyi oldukları, sesleri duyulmuş gözünüz aydın.. Chelzy çok girmemiş anladığım kadarıyla inşallah oda haber almıştır askerinden...

tripli canım cnn turk u ızlıyorum suan orda da dunkı saldırıyla ılgılı jammerların oldugu ıddıa edılıyor saka gibi ya

Kızlar günaydın
Pek sinirliyim bugünlerde haberleri okudukça da sinirlerim tavan yapıyor
Askeriyenin kendi araçları ile değil kiralanan özel şirket otobüsüyle taşınıyor askerler
Rabbim korumuş diğer askerlerimizi de çıldırmamak elde değil
Hayırlısını ver sen koru yarabbim

tripli canım cnn turk u ızlıyorum suan orda da dunkı saldırıyla ılgılı jammerların oldugu ıddıa edılıyor saka gibi ya

Jammer olsa biz otobüsteyken mesajlaşamazdık. Telefonu kapalı olurdu, şebeke olmazdı ama biz onlar yoldayken mesajlaşıyorduk ve haberlere bile geçmeden haberim oldu benim. Mesajlaştığımız sırada aşkım konvoya saldırı oldu ama ben iyiyim dedi.

Kızlar biraz önce yemeğe çıktım bir çocuk yanımdan geçerken telaşlı telaşlı konuşuyordu. Konvoy'da o da varmış dediğini duydum sonra baktım az ilerde durmuş bu çocuk birileriyle konuşuyor ben yanlarından geçtim konuştuğu kişiler başın sağolsun dedi. O an anladım o ölen 10 kişiden biri çocuğun yakınıydı. Allah kahretsin...

Son düzenleme:
Moralim bozuldu yinee yaa dağa çıkıcaklarmış 1 hafta orda çadırda kalıcaklarmış. 1 hafta haber alamamayıda geçtimm orda güvende olucakmı başına ne gelicek bilmiyorum Allahım sabır ver hepimize

canım benim allah korusun askerini ve tüm askerlerimizi.

Allahım nasıl günler geçiriyoruz ya? cok ayrıntılı konusmayın telefonda kızlar ben bugun sevgılıme soyledım ayrıntı verme dıye cunku herseyı anlatıyor soyle yaptık nobette soyle yaptım fılan gıbı. sız de soyleyın askerlerınıze ayrıntı vermesınler ıyı olduklarını bılelım bıze yeter

Moralim bozuldu yinee yaa dağa çıkıcaklarmış 1 hafta orda çadırda kalıcaklarmış. 1 hafta haber alamamayıda geçtimm orda güvende olucakmı başına ne gelicek bilmiyorum Allahım sabır ver hepimize

Dağa mı çıkacaklarmış? Kısa dönem askerlerin dağda işi ne? Hani bunlar geri planda görev yapacaktı? Ben bu ülkede yaşamak istemiyorum artık!

denizlide mi dağa çıkacaklarmış?! nasıl ya? kısa dönem değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…