Yok canım bugün aramadı daha.
Sabah gelir gelmez Hürriyet'i açtım yine ve tüm sinir sistemim bozuldu. Haberler doğru değil. 10 zırhlı araç eşlik etmiş, tüm güvenlik önlemleri eşliğinde deniliyor. Yok öyle bir şey. Koyun gibi tıkmışlar otobüslere götürmüşler. Bizimkinin araçta sadece 4 silahlı asker varmış. Hürriyette bir çok bilmiş okuyucuda yorum yapmış bu kadar asker hiç bir şey yapamadı mı orayı dümdüz etmeleri gerekirdi diye. O askerler kısa dönemdi haberi var mı acaba? O askerler iki günlük yol iznini fırsat bilip aileleriyle kucaklaşmaya gelmişti haberi var mı acaba? Sivillerdi silahları yoktu çünkü daha acemilikten ustaya geçeceklerdi haberi var mı acaba? Uzaktan yorum yapmak kolay ama yaşayan bilir.
Haber aldım ben aradı şimdi dün aradığı telefondan aradı, sanıyorum kulübe yok orda başka. Arkadaşlarımda sırada onlarda konuşsun aşkım dedi uzun konuşamadık kapattık. Burası Kastamonu gibi değil, rahat değil dedi. Bende daha yerine yerleşmedin ki aşkım bir süre daha idare et dedim. Haberlerde jammerdan (frekans kesici) bahsediliyor dedi ama öyle bir şey olsa ben sana mesaj atabilirmiydim hepimizde cep telefonu vardı ve full çekiyordu dedi. Bütün haberler yalan yani. Jammer'ların hepsi başbakanımıza tahsis edilmiş durumda sanıyorum.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende.benim askerim kısa dönem acemi kastamonu il jandarma komutanlığıydı usta birliği ise hakkari.şu anda van ktm de usta birliğine teslim edilmeyi bekliyor.Allah hepimize sabır versin,bütün askerlerimizi korusun.beklemek çok zor özellikle böyle bir durumda
Aramıza hoşgeldin canım... Biirikii sende aramıza hoşgeldin canım. Hepimizin askerleri allaha emanet.
tripli canım cnn turk u ızlıyorum suan orda da dunkı saldırıyla ılgılı jammerların oldugu ıddıa edılıyor saka gibi ya
Jammer olsa biz otobüsteyken mesajlaşamazdık. Telefonu kapalı olurdu, şebeke olmazdı ama biz onlar yoldayken mesajlaşıyorduk ve haberlere bile geçmeden haberim oldu benim. Mesajlaştığımız sırada aşkım konvoya saldırı oldu ama ben iyiyim dedi.
Kızlar biraz önce yemeğe çıktım bir çocuk yanımdan geçerken telaşlı telaşlı konuşuyordu. Konvoy'da o da varmış dediğini duydum sonra baktım az ilerde durmuş bu çocuk birileriyle konuşuyor ben yanlarından geçtim konuştuğu kişiler başın sağolsun dedi. O an anladım o ölen 10 kişiden biri çocuğun yakınıydı. Allah kahretsin...
Moralim bozuldu yinee yaa dağa çıkıcaklarmış 1 hafta orda çadırda kalıcaklarmış. 1 hafta haber alamamayıda geçtimm orda güvende olucakmı başına ne gelicek bilmiyorum Allahım sabır ver hepimize
Moralim bozuldu yinee yaa dağa çıkıcaklarmış 1 hafta orda çadırda kalıcaklarmış. 1 hafta haber alamamayıda geçtimm orda güvende olucakmı başına ne gelicek bilmiyorum Allahım sabır ver hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?