Dağa mı çıkacaklarmış? Kısa dönem askerlerin dağda işi ne? Hani bunlar geri planda görev yapacaktı? Ben bu ülkede yaşamak istemiyorum artık!
denizlide mi dağa çıkacaklarmış?! nasıl ya? kısa dönem değil mi?
bubble canım benim gönlünü ferah tut belki eğitim amaçlı filan çıkıyorlardır, tatbikat amaçlı olabilir. kötü şeyler getirme aklına lütfen. dur bakalım mutlaka haberleşirsiniz öğrenirsin neden çıktıklarını. biliyorum çok çok zor metaneti korumak ama sakin ol dua et nolur. hepimizin kalbi, duaları bir.
Sağol canım umarım haber alabilirim
kızlar çoook üzgünüm şehitlerimizden birisi memleketlimiz ve nişanlıymış çoook üzüldüm rabbim sabırlar versin ailesine bu eylemi yapanları rabbim kahretsin kendi kendilerine helak olsunlar inşallah başımız sağolsun(((
dağa mı çıkacaklarmış? Kısa dönem askerlerin dağda işi ne? Hani bunlar geri planda görev yapacaktı? Ben bu ülkede yaşamak istemiyorum artık!
yandıkları için daha kimlikler açıklanmadı ama kimbilir ne hikayeleri var hepsinin. çok zor. Allah kimseyi evlat acısıyla, sevdiğinin acısıyla sınamasın. Dedim ya ben iyi olduğuna sevinemedim bile. Bu gidişle de bir daha hiç toparlanamayacağım çünkü her an bir şey olabilir korkusu girdi içime. Mümkün olsa çekip alamıyorsam ordan gidip yerleşeceğim yakınına.
[ı]sağol canım umarım haber alabilirim[/ı]
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. Dünden sonra toparlanmak çok zor oldu burdan iyi haberlerini aldıktan sonra giremedim şu saatte kadar gerçekten çok duygulandım çok hislendim =( triplii chelzy destek olamıyacağım düşündüm ilk defa dün girip saçmalamaktan korktum.. Çok şükür haberler alınmış iyi oldukları, sesleri duyulmuş gözünüz aydın.. Chelzy çok girmemiş anladığım kadarıyla inşallah oda haber almıştır askerinden...
hoşbulduk aayşegül...gerçekten ülke olarak çok zor günler geçiriyoruz çoğu kimsenin umrunda olmasada.biz burada birbirimize destek olalım kızlar en azından hepimiz aynı duyguları,endişeleri paylaşıyoruz belki bir nebze birbirimizi rahatlatabiliriz.
tatlım askerın denızlıde topcu olarak mı askerlık yapıor. 15 gün sonra ınerler dağdan . Bi kac ay sonra once izmire sonra ankaraya gönderiyorlar aynı kamp aynı topcu atısı ıcın
hayır canım istihkamcı olarak yapıyor
ne buranin ne bizim hic tadi kalmadi..
hayatin da tadi yok.. hic bsy yapmak istemiyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?