347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne buranin ne bizim hic tadi kalmadi..
hayatin da tadi yok.. hic bsy yapmak istemiyo cnm

Nikitam canım kuzum benimde öyle hiç tadım tuzum kalmadı artık. Giriyorum okuyorum bazen dahil oluyorum konuşmalara bazen içimden gelmiyor hiç bir şey yazmak ama yaramadı benim burayı bırakmam. Bundan sonra uzaktan izleyeceğim diye bir karar almıştım sadece 1 gün sürdürebildim bu tavrımı, ertesi gün kötü haber geldi. O yüzden umutsuz ve olumsuz oldukça acaba kötü bulutları biz mi çekiyoruz diyorum üstümüze??? Hani diyoruz ya buranın uğuru var diye belki de bana işaretti bu sayfaya yazmayı bırakmamam gerekiyordu diyorum. Bilemiyorum... Karışık duygular içindeyim. Şuan tek bildiğim yaşama sevincimi kaybetmiş olmam. O gelene kadar toparlanabilir miyim bilmiyorum. Sürekli aynı şeyi düşünüyorum bu askerliğin bitişi de var. Tam gelecek diye sevinirken yine yolda bir şey olmayacağı ne malum. O yüzden son gün mümkünse babasıyla gidip alırız onu ordan. Ben tekrar aynı konvoyla ktm'ye teslim olmasına razı olamam.

Son düzenleme:
Sanırım çok ağır bir depresyona doğru sürükleniyorum.
Akıl,ruh ve beden sağlığımı hiç iyiye gitmiyor.
Bir süre ben olamayabilirim.Ara ara gelirim diye umuyorum.
Şu anda ev arkadaşımın veremediği desteğin ötesini verdiniz bana.
Benim kız kardeşim yoktu.Artık var.Hepinizsiniz.
Şimdilik hepiniz kendinize iyi bakın.
Sizleri seviyorum.

Sevgilim aradı canı sıkkınmış 2 gündür seninde canını sıkmak istemedim dedi.
Artık askerlik yapmak hiçte gurur vermiyor bize.. Evet bu böyle ve bunu söylemekten çekinmiyorum çünkü hiç birinin can güvenliği yok.
Gururlu olması gereken bi durum yok ortada pisi pisine ölüyorlar
Hadi karşı taraf ateş açtı daha bizim askerlerimiz karşılık veremeden ölüyor.
Neden gururlu olsun ki askerlik yapmak ? Eskidenmiş tüm bunlar vatan uğruna savaşmak vs.. Eskiden vatanımızı yabancılardan kurtarmak için çabalardık şimdi kendi ülkemizde kendi içimizdekilerle savaşıyoruz...
Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun.
Şu an çok sinirliyim

Canım, benim yaptığımı yapma, bize yazmayı ihmal etme. Bana geri dönüşümü ağır oldu sana da olmasın. Kendini salma, aksine toplamaya çalış. Bak kura çekeceklermiş yarın bugün hep dua et en hayırlı olan yere düşmesi için.

canım bunu yaşamayan bilemez cidden bu acıyı kafasında kurdukalrını gördüklerini yaşamayan anlamaz herşey güzel değil aslında çok çok kötüde göremiyoruz yaşıyoruz bir şekidle birileri haketmeden gidiyor biz kalanları korumak için

yanında ailen yoksa tek başına atlatamazsın o yüzden lütfen arada gel bize haberler ver canım merakta bırakma bizi buraya istediğin ne varsa yaz

ben bu durumu ilerde unutmucam unutmuş gibi dacvranmıcam acı çekene hep destek vericem yaşamayan bilemiyorm askerlik çok zormuş uzaktan böyle gelmiyordu ama içimi acıyor artık

Kızlar size bir şey anlatacağım. Şimdi konuştum askerimle herşeyi anlatmayacağım ama şunu söyledi, çok etkilendim. 10 araç çıkmışlar yola, gördüğümüz o külüstür otobüs varya hani yanan içlerinde en güzel 3 otobüsten biriymiş geri kalan 7 tanesi küçük minibüs gibiymiş. Komutanlar yerleştirmişler askerleri gelişigüzel. Bizimkiler demiş ki şunlara bak koca otobüslerle gidecekler, bir de bize bak diye dertlenmişler ama diyor ki o minibüsler hayatımızı kurtardı. Çünkü pkk en arkadan gelen 3 otobüsü hedef almış içinde daha çok asker olması gerekçesiyle daha fazla zarar verebileceklerini düşünmüşler bizim anladığımız kadarıyla. Bizimkiler önce anlamamışlar bu kadar büyük çaplı bir şey olduğunu, dönüp bakamamışlar bile geriye. Öndeki subayın telefonu çalmış adam dinlemiş sadece ve şoföre bas gaza demiş. Bizimkiler öyle kurtulmuş.

Vee şunu öğrendim terhis zamanı isteyen aileler gidip alabileceklermiş askerlerini. Bende gidip alacağım allah o günleri gösterirse bize. Bir daha ktm'ye teslim olmasına göz yummayacağım.

ktmler önceden güvenilirdi artık bi güvenilirliği kalmadı
inşallah terhis günü geldiğinde gidip alırsınız canım.
bir daha aynı stresi yaşamak zorunda kalma

Chelzy canım belli oldu mu yeri konuşabildin mi bugün??? Bırakma kendini. Bunun sana da sevgiline de yararı olmaz...

dogru diyosun toparlanmak lazim.. olumlu dusun olumlu olsun seklinde cabalamaya devam edicez napalim. Allah im beter acilardan korusun...
ben de sacmaliyorum yazsam mii yazmasam mi karar veremiyorum. bos bos bakiyorum ekrana bazen..
ben de donuste gidip almayi dusunuyorum
ve hiccc izne gelmesini istemyrm.mumkunse carsiya bile cikmasin.
kastamonu guzeldi rahatti icimiz brz da olsa. neyse sukretmek lazm.
chelzm vazgecme sayfadan ugra ara sira. kendini kapama. surekli dusunmekten kafayi yer insan. anlycak kimse yok bizi burdan bbaska. dun aksam o kdr uzuldm o kdr kotu oldum ki.. isyerindekiler kizdi bana. boyle yapmasana fln diye. iyi niyetli hepsi biliyoum ama beni anlamiyo kimse gibi geliyor. dun uyudugumda 3 tu. kayinvaldm de kaldm. gulmek kknusmak istemiyrm. o terkedilmis gibi duran eve de girmek istemyrm. bi ilginc durumdayim. ama gececek. gecmek zorunda.. cnm kocacim da ben sevineyim diye cok rahatiz burada 5 yildizli otel gibi ktm sakin uzulme cidden cok konforlu diyo ama ben biliyorum dogruyu. o avutmaya calisiyo ama ben kendimi avutamiyorum.
cok sacmaladim yine. daldan dala atladim. gel artik askim gelll...
seytan diyo birak isi gucu tasin birlige en yakin eve otur orada bekle

Canım yapma böyle bırakma kendini toparlanman için elimizden geleni yapcaz biz. Sen kendini bırakırsan askerine kim destek olcak ???
ihmal etme burayı destek olmamız gereken en önemli zamanlar bu ara... Yapma bunu kendine.

canlarım benim millet çok zor günler geçiriyoruz bir de asker bekliyoruz ki en zoru...

birlikten kuvvet doğar kızlar burda biz konuşmalarımızla paylaşımlarımızla farketmeden kendi kendimize terapi uyguluyoruz. pozitif şeyler düşünmeye ve konuşmaya sevk ediyoruz birbirimizi. gerçekten burası çok güzel, enerjisi çok yüksek bir yer.

lütfen buraya gelmeyi ihmal etmeyin hepsini atlatcaz beraber

amaan annem tatilde kayınvalidem aramazsam aramıyo yemişim arkadaşlarımı zaten. Ben bu süreçte herşeyi çok güzel anlıyorum...

eskiden biraz bunaldığımda canım sıkıldığında bakardım buraya hepiniz neşeliydinz ufak sorunlar vardı ama en azından askerlerinizle buluşup anlatıyordunuz o heyecanınızı biz de okuyor sizinle mutlu oluyorduk...iki gündür kara bulutlar var resmen sayfalarda...geçsin şu kötü günler artık nolur

Chelzy canım belli oldu mu yeri konuşabildin mi bugün??? Bırakma kendini. Bunun sana da sevgiline de yararı olmaz...

Canım yer belli olmaz daha. Kura çekeceklermiş ama daha ne zaman çekileceğini bilmiyorlar bugün yarın çekilir herhalde diye tahmin ediyor bizimkisi. Sanıyorum biraz da ortalık durulsun diye bekleniyor şuan orası çok karışıkmış. Bir de hatlar Kastamonu'da ki gibi değil o dikkatimi çekti. Sürekli bir gürültü var, bir cızırtı. Ben dedim gidince ben yerime vardım de o bana yeter. O anlatmak istiyor ama ben söyleme dedim nerde olduğunu bilmek istemiyorum. Kastamonu'daki gibi değildir dinleniyordur doğuda hatlar dedim. Haklısın aşkım dedi ama burda o kadar çok cahil adam var ki kimbilir neler anlatıyorlardır telefonda dedi. Sen tüm çevreni tembihle dedim. Haklarında hayırlısı. Artık hiç bir şey eskisi gibi değil. Diken üstünde yaşıyoruz buna yaşamak denirse...

Evet canım eskiden çok güzeldi burası. Arkadaşlığımız yine öyle. Eskiden tek derdimiz bugün aramadı diye üzülmekti. Totem yapardık hatta ha aradı ha arayacak diye. Keşke şimdide tek derdimiz o olsa...

mevzu zaten çok hassas hepimiz inanılmaz etkileniyoruz bişey olduğunda ama bu sefer özellikle olayın sizlere çok yakın gerçekleşmiş olması hepimizi sarstı askerlerimiz hayırlısıyla yerlerine yerleşsinler sağ salim inşallah yine tek derdimiz aramamaları olsun öyle de olacak insallah geçeçecek bu günler canım sakinleşecek inşallah herkes dualarımızla askerlerimize burdan yazdıklarımızla da birbirimize destek olcaz...

kuzum nasılsın nasıl oldun cok merak edıyorum senı nıkıtayı ve diğer arkadası hepınızın yanında olmayı cok isterdım ama yanınızdaolsamasamda kalbım sızlerle ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…