ne buranin ne bizim hic tadi kalmadi..
hayatin da tadi yok.. hic bsy yapmak istemiyo cnm
Sanırım çok ağır bir depresyona doğru sürükleniyorum.
Akıl,ruh ve beden sağlığımı hiç iyiye gitmiyor.
Bir süre ben olamayabilirim.Ara ara gelirim diye umuyorum.
Şu anda ev arkadaşımın veremediği desteğin ötesini verdiniz bana.
Benim kız kardeşim yoktu.Artık var.Hepinizsiniz.
Şimdilik hepiniz kendinize iyi bakın.
Sizleri seviyorum.
Sizleri seviyorum.
Kızlar size bir şey anlatacağım. Şimdi konuştum askerimle herşeyi anlatmayacağım ama şunu söyledi, çok etkilendim. 10 araç çıkmışlar yola, gördüğümüz o külüstür otobüs varya hani yanan içlerinde en güzel 3 otobüsten biriymiş geri kalan 7 tanesi küçük minibüs gibiymiş. Komutanlar yerleştirmişler askerleri gelişigüzel. Bizimkiler demiş ki şunlara bak koca otobüslerle gidecekler, bir de bize bak diye dertlenmişler ama diyor ki o minibüsler hayatımızı kurtardı. Çünkü pkk en arkadan gelen 3 otobüsü hedef almış içinde daha çok asker olması gerekçesiyle daha fazla zarar verebileceklerini düşünmüşler bizim anladığımız kadarıyla. Bizimkiler önce anlamamışlar bu kadar büyük çaplı bir şey olduğunu, dönüp bakamamışlar bile geriye. Öndeki subayın telefonu çalmış adam dinlemiş sadece ve şoföre bas gaza demiş. Bizimkiler öyle kurtulmuş.
Vee şunu öğrendim terhis zamanı isteyen aileler gidip alabileceklermiş askerlerini. Bende gidip alacağım allah o günleri gösterirse bize. Bir daha ktm'ye teslim olmasına göz yummayacağım.
Sizleri seviyorum.
Nikitam canım kuzum benimde öyle hiç tadım tuzum kalmadı artık. Giriyorum okuyorum bazen dahil oluyorum konuşmalara bazen içimden gelmiyor hiç bir şey yazmak ama yaramadı benim burayı bırakmam. Bundan sonra uzaktan izleyeceğim diye bir karar almıştım sadece 1 gün sürdürebildim bu tavrımı, ertesi gün kötü haber geldi. O yüzden umutsuz ve olumsuz oldukça acaba kötü bulutları biz mi çekiyoruz diyorum üstümüze??? Hani diyoruz ya buranın uğuru var diye belki de bana işaretti bu sayfaya yazmayı bırakmamam gerekiyordu diyorum. Bilemiyorum... Karışık duygular içindeyim. Şuan tek bildiğim yaşama sevincimi kaybetmiş olmam. O gelene kadar toparlanabilir miyim bilmiyorum. Sürekli aynı şeyi düşünüyorum bu askerliğin bitişi de var. Tam gelecek diye sevinirken yine yolda bir şey olmayacağı ne malum. O yüzden son gün mümkünse babasıyla gidip alırız onu ordan. Ben tekrar aynı konvoyla ktm'ye teslim olmasına razı olamam.
Sizleri seviyorum.
amaan annem tatilde kayınvalidem aramazsam aramıyo yemişim arkadaşlarımı zaten. Ben bu süreçte herşeyi çok güzel anlıyorum...
Chelzy canım belli oldu mu yeri konuşabildin mi bugün??? Bırakma kendini. Bunun sana da sevgiline de yararı olmaz...
eskiden biraz bunaldığımda canım sıkıldığında bakardım buraya hepiniz neşeliydinz ufak sorunlar vardı ama en azından askerlerinizle buluşup anlatıyordunuz o heyecanınızı biz de okuyor sizinle mutlu oluyorduk...iki gündür kara bulutlar var resmen sayfalarda...geçsin şu kötü günler artık nolur
Evet canım eskiden çok güzeldi burası. Arkadaşlığımız yine öyle. Eskiden tek derdimiz bugün aramadı diye üzülmekti. Totem yapardık hatta ha aradı ha arayacak diye. Keşke şimdide tek derdimiz o olsa...
Evet canım eskiden çok güzeldi burası. Arkadaşlığımız yine öyle. Eskiden tek derdimiz bugün aramadı diye üzülmekti. Totem yapardık hatta ha aradı ha arayacak diye. Keşke şimdide tek derdimiz o olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?