amaan annem tatilde kayınvalidem aramazsam aramıyo yemişim arkadaşlarımı zaten. Ben bu süreçte herşeyi çok güzel anlıyorum...
aynen senın gibiyim canım annem yanımda bısey sormuyo kayınvalıdemde ben ararsam arıyo yoksa yok arkadaslarımda gectım artık bu süreç bize herseyı anlatıyo hemde fazlasıyla .... sizleri tanımıyo olmama rağmen aynı duyguları paylaşıyoruz bana onlardan daha yakınsınız ınanaın bunu tum samımıyetımle söylüyorum.....
kuzum nasılsın nasıl oldun cok merak edıyorum senı nıkıtayı ve diğer arkadası hepınızın yanında olmayı cok isterdım ama yanınızdaolsamasamda kalbım sızlerle ....
kızlar umarım bunlar doğru değildir fakat twitter da dün şehit olan asker sayımızın 10 değil 110 olduğu söyleniyor. allahım sen koru bu doğru olabilir mi? nolur olmasın
kızlar umarım bunlar doğru değildir fakat twitter da dün şehit olan asker sayımızın 10 değil 110 olduğu söyleniyor. allahım sen koru bu doğru olabilir mi? nolur olmasın
Biraz daha iyi olmaya çalışıyorum canım sağolasın. Bunda çevremin etkisi çok büyük ve tabi en çok sizlerin. Tüm ofis arkadaşlarım destek sağolsunlar, özel hayatımdaki arkadaşlarımda. Kayınvalidemde arıyor, annemde arıyor, annemin arkadaşları bile. Çevrem çok geniş şükürler olsun sizler varsınız herkes mesaj atıyor whatsapptan yazıyor, arıyor. Hiç yalnız kalmıyorum. Bu süreci hep birlikte atlatacağız inş. Bundan sonra inatla daha iyi olmaya çalışacağım. Çünkü bana umutsuzluk yaramıyor, tüm kötülükleri mıknatıs gibi çektiğime inanıyorum. Tabi ki ülke bu durumdayken ben etrafa sahte gülücükler saçmayacağım ama kendimi de bırakmayacağım. Şuan onu oradan bedenen çekip alamıyorsam, ruhen iyi tutmaya çalışmalıyım. Psikolojisinin bozulmasını istemiyorum çünkü döndüklerinde toparlanmaları uzun ve zorlu oluyor. Hatta çok biliyorum sağlıklarını kaybedenleri... O yüzden ben güçlü durmak, ona moral olmak, yaralarını sarmak zorundayım. Artık bunun bilincindeyim ve ona göre davranacağım.
yanındayız kuzum bnm bıseye ıhtıyacın oldugunda yardımcı olmak ısterım her zaman senınleyım:)
bu doğru olmamalı bence çünkü malesefki burdaki arkadaşlarımızın askerleri olayın içindeydi bukadar büyük bir kayıp olsa iletirlerdi veya onlar kaçabilmiş olsa bile haberleri olurdu diye düşünüyorum
Dağa mı çıkacaklarmış? Kısa dönem askerlerin dağda işi ne? Hani bunlar geri planda görev yapacaktı? Ben bu ülkede yaşamak istemiyorum artık!
amaan annem tatilde kayınvalidem aramazsam aramıyo yemişim arkadaşlarımı zaten. Ben bu süreçte herşeyi çok güzel anlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?