347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amaan annem tatilde kayınvalidem aramazsam aramıyo yemişim arkadaşlarımı zaten. Ben bu süreçte herşeyi çok güzel anlıyorum...

aynen senın gibiyim canım annem yanımda bısey sormuyo kayınvalıdemde ben ararsam arıyo yoksa yok arkadaslarımda gectım artık bu süreç bize herseyı anlatıyo hemde fazlasıyla .... sizleri tanımıyo olmama rağmen aynı duyguları paylaşıyoruz bana onlardan daha yakınsınız ınanaın bunu tum samımıyetımle söylüyorum.....

halden anlamak böyle bişey galiba canım ne kadar yakının olursa olsun aynı şeyleri yaşamadığı için anlamaları çok zor bizi... tıpkı bizim de sevdiklerimizi askere göndermeden önce askerde sevdiği olanları anlamamamız gibi...iyi ki burası var...

kızlar umarım bunlar doğru değildir fakat twitter da dün şehit olan asker sayımızın 10 değil 110 olduğu söyleniyor. allahım sen koru bu doğru olabilir mi? nolur olmasın

kuzum nasılsın nasıl oldun cok merak edıyorum senı nıkıtayı ve diğer arkadası hepınızın yanında olmayı cok isterdım ama yanınızdaolsamasamda kalbım sızlerle ....

Biraz daha iyi olmaya çalışıyorum canım sağolasın. Bunda çevremin etkisi çok büyük ve tabi en çok sizlerin. Tüm ofis arkadaşlarım destek sağolsunlar, özel hayatımdaki arkadaşlarımda. Kayınvalidemde arıyor, annemde arıyor, annemin arkadaşları bile. Çevrem çok geniş şükürler olsun sizler varsınız herkes mesaj atıyor whatsapptan yazıyor, arıyor. Hiç yalnız kalmıyorum. Bu süreci hep birlikte atlatacağız inş. Bundan sonra inatla daha iyi olmaya çalışacağım. Çünkü bana umutsuzluk yaramıyor, tüm kötülükleri mıknatıs gibi çektiğime inanıyorum. Tabi ki ülke bu durumdayken ben etrafa sahte gülücükler saçmayacağım ama kendimi de bırakmayacağım. Şuan onu oradan bedenen çekip alamıyorsam, ruhen iyi tutmaya çalışmalıyım. Psikolojisinin bozulmasını istemiyorum çünkü döndüklerinde toparlanmaları uzun ve zorlu oluyor. Hatta çok biliyorum sağlıklarını kaybedenleri... O yüzden ben güçlü durmak, ona moral olmak, yaralarını sarmak zorundayım. Artık bunun bilincindeyim ve ona göre davranacağım.

kızlar umarım bunlar doğru değildir fakat twitter da dün şehit olan asker sayımızın 10 değil 110 olduğu söyleniyor. allahım sen koru bu doğru olabilir mi? nolur olmasın

110 olduğunu sanmıyorum çünkü sadece 1 otobüse denk geldi. Fakat sayı 10'dan fazla oabilir. Ülke ayaklanmasın diye saklıyor olabilirler. Zaten bütün toplu şehit haberlerinde böyle olduğunu artık hemen hemen herkes biliyor aslında sayı daha fazla oluyor ama ülkenin ayaklanmaması için saklanıyor, aynı 10 zırhlı araç ve jammer yalanı gibi...

şuan bende baktım da kendilerini haber ajansı sanan ve sempatizanları olan hesaptan yayınlıyorlar birde 110 düşman askeri öldürüldü diye yayınlamışlar
allahım sen sabır ver bu nasıl bir acı nasıl birşey
kim yazdı bilmyiorum ama hakikaten askerlik artık onur gurur meselesi değil
çok doğru söyleiş
böyle yapacaklarına hiçç yapmasınlar daha iyi
askerlikte mantık aramıcaksın demişlerid gitmeden sevgilime
ama bu kadar mantıksızlık fazla bence hiç uğruna resmen
umuyorum doğru değildir gerçi triplii chezly haberiniz varmı bu durumdan

yanındayız kuzum bnm bıseye ıhtıyacın oldugunda yardımcı olmak ısterım her zaman senınleyım:)

Bende bazen sayfayı açıyorum okuyup geri kapatıyorum yazmak istemiyor bazen canım
ama böyle yapmayalım daha iyi günlerimizde birlikte neşelendik şimdide hep birlikte atlatalım bugünleri.
İnşallah biran önce geçer bugünler

bu doğru olmamalı bence çünkü malesefki burdaki arkadaşlarımızın askerleri olayın içindeydi bukadar büyük bir kayıp olsa iletirlerdi veya onlar kaçabilmiş olsa bile haberleri olurdu diye düşünüyorum

haklısın canım diğer arkadaşların da dediği gibi ne üdüğü belirsiz haber ajansı bozmaları bunu iddia etmiş zaten. nasıl bizimkiler bugün 500 terörist öldürdüüük bu hafta 1500 terörist öldürdüüük diye atıyorlarsa, karşı tarafta aynı politikaya girmiş.

Son düzenleme:
benim de kız kardeşim yok burda hepiniz kız kardeşim oldunuz.. bu günler de geçicek en çok biz destek olucaz birbirimize. bu tepemizdeki kara bulutlar da dağılacak hepimizin askerleri sağ salim gelicek .. onlar gelmeden bikaç gün önce heyecanlarımızı ,hazırlıklarımızı, ne giyeceğimizi , saçımızı nasıl yapacağımızı anlatıcaz yine birbirimize. sonrada bidaha ayrılmamacasına kavuşucaz onlara, sonra da nişan, düğün, bebek haberleri vericez burdan birbirimize. artık iyi şeyler düşünelim ve herşey iyi olsun hepinizi ççooookkk seviyorum. herkese iyi akşamlar

Dağa mı çıkacaklarmış? Kısa dönem askerlerin dağda işi ne? Hani bunlar geri planda görev yapacaktı? Ben bu ülkede yaşamak istemiyorum artık!

kısa dönem fark etmiyor ne yazık ki benim askerim kırkağaçta ve revirci oldu haftaya dağa intikale çıkacaklarını ve çadır kurcaklarını söylüyor.haber alamamak çok kötü

yazmayayım suraya daha çok olumsuz sey olmasın su sayfalarda diyorum ama daralıyorum çok...ne ders çalışabiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum masada yarım saat oturamıyorum aklım karışık aklım çokk fenaa karışık sinirlerim bozukk boğazım düğüm düğüm gözlerim dolu dolu hadi artık bişey olsun da biz de normale dönelim ama hadi hadiiiiiiiii

kızlar yeter bu kadar üzülüp evrene de kötü enerji yaydığımız. sürekli sevgilimzi, nişanlımızı, eşimizi düşündüğümüzden onlar da huzursuz oluyorlar bizim negatif düşüncelerimizden. emin olun onlar da hissediyorlar. bizi aradıklarında sesimiz ağlamaklı oluyor destek olacagımız yerde üzüyoruz canlarımızı.

hadi toparlanalım artık. o hainleri güldürmeyelim onların istediği de bu zaten! iyice moral bozmak hem askerimizi hem bizi psikolojik olarak çökertmek. gelmeyelim bu oyunlara. tüm ruhumuzla yanlarında olalım askerlerimizin. güç verelim onlara.

merci_88 canım benim ne kadar güzel şeyler yazmışsın sonunda gülümsedim yazdıklarını görünce.

hadi kızlar hadi tatlılarım biz çok güçlüyüz. çok sükür askerlerimiz iyi inşallah daha da iyi olacaklar. yeterki biz dualarımızı üzerlerinden eksik etmeyelim, yeterki biz sapasağlam arkalarında duralım. artık güzel şeylerden bahsedelim bugünleri de atlatcaz ve bunlar bizi askerlerimizle birbirimize daha da bağlamış olcak. 120gün sonra bugün burası bayram yeri gibi olcak o güzel günleri düşünün. bol bol nişan düğün hayali kurun. birbirimizi düğünlerimize davet etcez düşünsenize

önümüzde çoook ama çok güzel günler var güzel düşünelim çok güzel olsun

Son düzenleme:
amaan annem tatilde kayınvalidem aramazsam aramıyo yemişim arkadaşlarımı zaten. Ben bu süreçte herşeyi çok güzel anlıyorum...

o kadar güzel yazmışsın kiii cukk oturmuş hesabı oldu.en yakınlarımız bile anlamıyorlar kendi hallerindeler...burası olmasa aynı duyguyu paylaşacak kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…