o kadar güzel yazmışsın kiii cukk oturmuş hesabı oldu.en yakınlarımız bile anlamıyorlar kendi hallerindeler...burası olmasa aynı duyguyu paylaşacak kimse yok
bi de geldim uyudum bi rüya gördüm eşimin askerliği bitmiş beni alıyolardı askere bu sefer
o diil de camları yeni silmiştim yağmur yağıyo ya hem de cama cama doğru :2:
Selam kızlar
ankarada mısın ? felaket yağdı bizimde cam kapı açıktı saniyede içeri girdi yağmur iyiki evdeymişimm :44:
Selam kızlar
selam canımm konuşabildiniz mi bugün ?
konuştuk tatlım gündüz birde akşam aradı. uzun uzun konuştuk.
canı sıkkın olduğu için aramamış benimde canımı sıkmak istememiş. ama bir daha öyle yapmayacak. ne kadar sıkıntılı da olsan sesini duymak istiyorum dedim.
daha bi göreve başlamamış haftaya başlayacakmış
sen bu hafta mı görmeye gidicektin onu ? seni görünce onun da keyfi yerine gelir inşallah. bende önümüzdeki hafta çanakkaleye gitmeyi düşünüyorum
benim de kız kardeşim yok burda hepiniz kız kardeşim oldunuz.. bu günler de geçicek en çok biz destek olucaz birbirimize. bu tepemizdeki kara bulutlar da dağılacak hepimizin askerleri sağ salim gelicek .. onlar gelmeden bikaç gün önce heyecanlarımızı ,hazırlıklarımızı, ne giyeceğimizi , saçımızı nasıl yapacağımızı anlatıcaz yine birbirimize. sonrada bidaha ayrılmamacasına kavuşucaz onlara, sonra da nişan, düğün, bebek haberleri vericez burdan birbirimize. artık iyi şeyler düşünelim ve herşey iyi olsun hepinizi ççooookkk seviyorum. herkese iyi akşamlar
Ne Guzel seyler yazmissin kussss..
Hadi yatıp cok Guzel pozitif mutlu bir güne uyanalım...
Cok öpüyorum herkesiiiiii
Allah sevdiceklerimize de tatlı ruyalar Guzel uykular versin,
hadi uyuyalım ve çok güzel rüyalar görelim. herkese tatlı rüyalarrr....
Günaydınnnnnnnnn açılışı herzamanki gibi ben yapıyorum en erkenci kuş olarak
ŞAFAK: 118
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?