347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bi de geldim uyudum bi rüya gördüm eşimin askerliği bitmiş beni alıyolardı askere bu sefer

Allahım rüyanı hayırlara çıkarsın bi kaç gündür aklımız hep askerlerimizde olduğundan askerlikle ilgili rüya görmen normal askerimle cumadan beri görüşemiyorum ama iidir inşallah biran önce geçse şu günlerde bi kavuşsak ya çoook özledim ....

Selam kızlar nasılsınız ben yine tavuk moduna girdim erkenden uykum geliyor kayinvalidem de kalıyorum bana herşey eşimi hatırlatıyor geçen sene bugün balayı için hazırlık yapıyorduk şimdi yalnızım inşallah seneye de bebek için hazırlık yaparız rabbim herkesin gönlüne göre versin askerlerimizi korusun inşallah hepinizi öpüyorum kuzular iyi geceler

İyi geceler kızlar
Yarın pozitif ve depresyonsuz bi gün olur inşallah hepimiz için
Kocaman öpüyorum sizleri

selam canımm konuşabildiniz mi bugün ?

konuştuk tatlım gündüz birde akşam aradı. uzun uzun konuştuk.
canı sıkkın olduğu için aramamış benimde canımı sıkmak istememiş. ama bir daha öyle yapmayacak. ne kadar sıkıntılı da olsan sesini duymak istiyorum dedim.
daha bi göreve başlamamış haftaya başlayacakmış

sen bu hafta mı görmeye gidicektin onu ? seni görünce onun da keyfi yerine gelir inşallah. bende önümüzdeki hafta çanakkaleye gitmeyi düşünüyorum

sen bu hafta mı görmeye gidicektin onu ? seni görünce onun da keyfi yerine gelir inşallah. bende önümüzdeki hafta çanakkaleye gitmeyi düşünüyorum

önümüzdeki hafta gitme planım var fakat bugün konuştuk işte şimdi nerede görev yapacağı belli değilmiş pazartesi belli olur dedi. bi düzenimi oturtayım öyle gel dedi o yüzden gidip gitmemek arasındayım

Ne Guzel seyler yazmissin kussss..
Hadi yatıp cok Guzel pozitif mutlu bir güne uyanalım...
Cok öpüyorum herkesiiiiii
Allah sevdiceklerimize de tatlı ruyalar Guzel uykular versin,

Amiiin...inşallah güzel bir güne uyanırız dediğin gibi tabi rahat rahat uyuyabilirsek.Huzurla uyusun sevdiklerimiz dualarımız hep onlarla..Rüyalarında da bizi görsünler inşallah:):)

Ne Guzel seyler yazmissin kussss..
Hadi yatıp cok Guzel pozitif mutlu bir güne uyanalım...
Cok öpüyorum herkesiiiiii
Allah sevdiceklerimize de tatlı ruyalar Guzel uykular versin,

hadi uyuyalım ve çok güzel rüyalar görelim. herkese tatlı rüyalarrr....

Günaydınnnnnnnnn açılışı herzamanki gibi ben yapıyorum en erkenci kuş olarak

ŞAFAK: 118

Günaydınnnnnnnnn açılışı herzamanki gibi ben yapıyorum en erkenci kuş olarak

ŞAFAK: 118

gunaydin :) erkenci kus seni..
Allah im guppguzel ve hipppphizli akip gecen
surekli mutlu haberler duyacagimiz
sorunsuz skntsz dertsiz hayirli bir gun olsun insallahhh
aminn
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…