347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ankarada mısın ? felaket yağdı bizimde cam kapı açıktı saniyede içeri girdi yağmur iyiki evdeymişimm :44:

günaydın kızlar anakrada dün ceviz büyüklüğünde dolumu yağdı erkek arkadaşım bulunduğu yere gidemedi benle konuştu biraz sürdü sanırsam dimi ilk kez öyle yağmur gördü benmkide baya anlattı

pozitif bir güne uyandım dün sevgilime dert analttım onu özledim yalnızlığmdan bahsettim oda haklı olarak lütfen böyle konuşma ben en yalnızım annem babam yok yanımda dedi ben napayım dedi

onun moralini düzelltim sabah işe gelirken aradı görevi bitmiş uyumaya gidiyordu bunalıyorum özlüyorum çok sıkıldım dedi kaçasım geliyor dedi

bu çocuğu bu hale ben getirdim dün veryansın ettim bu hale geldi inanamadım ben yaptım resmen hiç böyle konuşmamıştı 3 hafta olcak görüşmeyeli benim acilen anakraya gitmem lazım haftaya gideyim en azından 3 4 haftada bir görüp psikolojisini iyi yapmam gerekiyor

pozitif olalllım bizdeki enerji onlara yansıyor onlarda umutsuzken umutlu olsunlar

güzel günler diliyorum

gunaydin :) erkenci kus seni..
Allah im guppguzel ve hipppphizli akip gecen
surekli mutlu haberler duyacagimiz
sorunsuz skntsz dertsiz hayirli bir gun olsun insallahhh
aminn
:))

aminnnnnnnn canım :))
gün şimdilik güzell başladı güzel başlayınca güzel geçiyo genelde :)

Herkese günaydııııın...bugün çooooook güzel bir gün olsun inşallah.ben askerimin sesiyle uyandım bu sabah herkes bol bol sevdiğinin sesini duyar umarım.

Günaydın herkese ben dünden verdim kararımı, artık evrene pozitif enerji salacağım. İyi düşüneceğim hep iyi şeyler olsun. Karamsarlığa düştüğüm an kötü şeyler oluyor.

Duydum kuzumun sesini, 4 gündür banyo yapamıyormuş ama isterse 116 gün daha yapamasın umrum değil. Hiç bir şeye üzülmüyorum artık o hayatta sesini duyuyorum ya gerisi vız gelir.

Günaydın kızlar
olumlu mesajlarla güne başladık ne güzel
bundan sonra karamsarlık etmeyelim iyi düşünelim ki iyi olsunlar

selam kızlarrr
bende işe gidiyorum akşama görüşürüzzz çokkk güzel bi gün olsun ...

Aynen öyle kızlar biz kendimizi kastıkça korktukça olumsuzlukları üzerimize çekiyoruz.Herzaman güzel düşünelim.Allah'ın izniyle hepsi sağsağlim gelecekler ve bizi eskisinden çok daha güzel günler bekleyecek...

günaydın kızlarrr ohh şükürr herkesin morali düzelmiş inş. hep böle mutlu umutlu günler geçiririz bende askerimin sesiyle uyandım dün konuşamamıştık nasıl özlemişim

selamlarrrr herkesee.....:) yeni yüzler görüyorumm sankiii...:) 3 gündür uğrayamıyordum çünkü internetim de sorun vardııı.... nelerr kaçırdım acaba neler yaptınız ben yokken özledim hepinizi.. askerleriniz de iyidir umarım benim ki pek duygusalll bu aralarrr ağlıyor konusurkenn..

Abimi urfa'nın Halfeti ilçesine göndereceklermiş. Tam da yerine.Allahım sen koru

Üzülme canım bir şey olmaz Allah'ın izniyle Allah'ım hepsini korusun dualarımız hep onlarla.Benim erkek arkadaşımda Hakkari'ye gidiyor malesef ama dua etmekten başka bizim elimizden bir şey gelmiyor.Hem artık terör her yerde nerede ne olacağı belli olmuyor,Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.

sıkıldımmmmmmmmmmm
hadi biraz hareketlenin ya , üzerimize karabulutlar çöktü dağılsınnnnn
zaten işte çok gergin günler geçiriyorum çok keyifsiz ortam.
sizden enerji toparlym birazzz

Yılmaz Özdil yine döktürmüş, okumayanlara tavsiye edilir.

Ayyy hadi biraz konu değiştiriyim Nikitaaa ios 6 güncellemesi gelmiş bebişim. İndir onu kurcala biraz, sıkıntını alır. Biz ofisçe onu kurcalıyoruz.

Haberleri de takipteyim tabi ki, elimde değil sürekli gündemi takip ediyorum. Bugünde Ktm'lerin içler acısı halini vermiş. Bir daha göndermeyeceğim oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…