347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar lütfen yardım ne olur.eşim de 12 ağustosta gitti kısa dönem yapacak şuan da iskenderunda fakat 1 haftadır hiç aramıyor.normalde hergün arardı.ben arayayım dedim sadece askerlik şubesinin numarası var.eşimin maalesefki birliğini bilmiyorum birlik ne oluyor onu da bilmiyorum nerden öğrenebilirim hangi birlik olduğunu iskenderun askerlik şubesini aradım onlar bulamayız dedi.askeriyeyi arayanlar var mı ya da nereyi aramam gerekiyor ne olur yardım edinn.iskenderunda asker olan var mı

ios u akşam denicem ya, bgn bizim buradaki arkadaş da indirmiş :) akşam oyalaym kendimi onla diyorum, hem ipad hem iphone büyük ihtimalle güncellemek tüm gecemi alır , eğlence olur
bi de gittim dün bi printer aldım eve :) resim basıyorum, evi görmeniz lazım her yerde fotolar :) h sonu da ikea ya gidip boy boy çerçeve alıp heryeri galeriye çeviricem :))))))))))
ktm leri bende gördüm. gönderme kuzum, gidip siz kendi ellerinizle alın sevdiini oradan. ben de öyle yapıcam. gelme fln derse dinlemicem. direkt gidip alıp dönücem...

hay Allah , çok youn fırsatı mı olmadı acaba,,
özel mesaj hakkın var ise, adını soyadını at bana,
denizci anladığım kadarıyla, benim en yakın arkadaşım kıdemli üstteğmen deniz kuvvetleri komutanlığında,
ona sordururuz , iskenderun da tanıdıkları var,

yok canım denizci değil ama tam olarak nerde olduğunu da bilmiyorum lojistik hizmetleri bakım sınıfında

Canım iskenderuna teslim olduğunda hiç arayamadı mı o numarayı arar sordurturdun.Sen sakin olmaya çalış arar mutlaka telefonlar bozuktur belki.Çünkü olabiliyor öyle.Hem haftasonu yüksek ihtimalle çarşı iznine çıkar içerde arayamıyorsa bile çıkınca arar.En yakın zamanda ararda huzur dolar içine inşallah.Bizide mutlaka haberdar et.

bi kaç kez ankesörlü telefondan aradı ama kaydetmedim.hattını yanında götürmüştü orda bi arkadaşının cep telefonuna takıp arıyordu.bazen de o arkadaşından arıyordu ama numaraları kaydetmedim.inşallah arar haber ederim sağolun

Bu sonuçları öğrendiğimiz TSK'nın sitesinde tam olarak ne yazıyordu biliyo musunuz?

Tüh keşke kaydetseymişsin.Belki arkadaşının telefonu yakalanmış falanda olabilir.Telefon kartıda bittiyse kantinde olmayabiliyor ya da geldiğinde hemen bitiyormuş ondan arayamamış olabilir sen gönlünü ferah tut yani her ihtimali düşünmek lazım.

bebiş suratlılaaaarrrr selaaaaaam

inşallah eşlerimiz, nişanlılarımız, sevgililerimiz de onları böyle beklediğimiz için gözleri gönülleri hep bizi görür. bizleri hep el üstünde tutarlar. bolluk bereket sağlık mutluluk huzur hep yuvalarımızın üstünde olur. evlenmek isteyenler bir an önce evlenir çocuk sahibi olmak isteyenler bir an önce bebişlerine kavuşur

onlar geldikten sonra bizim için yeni bir hayat başlar ve dünyanın ennnn mutlu kızları oluruz innnşalllahhhhhh

ezanlar da okunuyor allahım kabul et dualarımı amiiin

Son düzenleme:

Amiiiiiin..Allah hepimizin dualarını kabul etsin.Herkesin gönlüne göre versin...

aminn canımmm

aşkım bi gel artık ya söz veriyorum bidaha arkadaşlarınla maça gittiğinde trip yapmıcam, çıktığını niye haber vermedin diye kızmıcam, dediklerimi yapmadın diye vıdı vıdı yapmıcam, oraya gidelim buraya gidelim diye başının etini yemicem, nişanlı olmamıza rağmen bana hala evlenme teklifi etmedin diye somurtmıcam, bana hiç çiçek almamana bile bişey demicem yeter ki dön artık

ya yerim seni :)))))
deli guldurdun beni:)
ben de surekli ruyamda kocami kizlarla gorur sabah uyandigimda da onun sucu gibi trip atardim:) surat asardim:))
2 gun once ruyamda yine cok beter bi ruya gordum boyle bi yurtdisi gezisinde eglenmeye fln gidiyo masaj yaptirio fln:) dedim ay Allah im geline bole bsy yapsa bile kizmiycaam :))
delirdim iyice

yinede onların gelmesine yakın bana hatırlatta sileyim ben bunları nolur nolmaz girer okur falan durduk yere başımıza iş almayalım
rüyamda onu geyşalarla falan görsem bile trip yapmıcam ben

Bence söz vermee bunlar yapılmaması imkansız şeyler bana kalırsaaDD

yinede onların gelmesine yakın bana hatırlatta sileyim ben bunları nolur nolmaz girer okur falan durduk yere başımıza iş almayalım
rüyamda onu geyşalarla falan görsem bile trip yapmıcam ben

sekerim maalesef yazilanlar silinemiyo diye biliyorum :)
kayitlara gecsinnn
kocacim don de bi no trip yes anlayis :))
cok sevicem victorias secret defilesi bile izleyebileceksinnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…