347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bence söz vermee bunlar yapılmaması imkansız şeyler bana kalırsaaDD

evet aslında fenerbahçe maçları konusunda pek emin diilim bide gitmeden önce kombine aldı kendine geldiğinde her an trip yapabilirim yani
aaa kızzzlarrr bütün romantikliğimi mahvettinizzzz

canım inşallah arar ya ama mutlaka bi sorun vardırr yani orada arayamıyordur işi coktur komutanlar sıkıntı yaratıyordur belki aklına kötü bişi getirme yani... birdaha aradıgında numarayı mutlaka kaydet her ihtimale karsı(

sekerim maalesef yazilanlar silinemiyo diye biliyorum :)
kayitlara gecsinnn
kocacim don de bi no trip yes anlayis :))
cok sevicem victorias secret defilesi bile izleyebileceksinnn :))

hahaha victorias secret mııı yok artık okadarına da izin veremem ben içimdeki şeytan çıkıverir

hahaha victorias secret mııı yok artık okadarına da izin veremem ben içimdeki şeytan çıkıverir

valla ben 1 kerecik izin verebilirim
ama agzinin suyu akarsa cakarim kafasina :))))
ay cok ozledim ya didismeyi onla
yere yatirip sinrden delirtene kadar beni gidiklamasini da ozledim:)
cok seviyorum yaa :)
su yazdiklarin beni o gunlere goturdu birden :)

hahaha :)) cok cabuk caydinn:)

şurda azıcık romantizm yapalım dedik hemen bozdunuz benide ya
ayy sesi kulaklarımda çınlıyo ya ben yine çok luzumsuz bi konu hakkında vıdı vıdı yaparken bi sus aşkım motorun soğusun dedi. bende çok bozulmuştum ya olsa da yine dese keşke

:)) bi daha aradiginda bunu soyle de sevinsin garibim:)

kaynatıyorsunuz bol bol ne güzel

napalım canım ağlaya sızlaya günler geçmiyo bizde güzel günlerimizi anıyoruz biraz keyfimiz yerine gelsin diye benimki yarın çarşıya çıkıcak ilk defa ne yapıcak acaba çok merak ediyorum. internet falan aklına gelmez eminim yemek yer bütün gün

ilk çarşı garip oluyor yahu bende öyle dedim yemek yer falan diye ama yok
sabahtan gezmiş biraz sonra benimle konuştu nette 4 saate yakın...

ilk çarşı garip oluyor yahu bende öyle dedim yemek yer falan diye ama yok
sabahtan gezmiş biraz sonra benimle konuştu nette 4 saate yakın...

hafta içi olduğu için bizim o kadar konuşmamıza imkan yok belki sabahtan konuşabilirsek konuşuruz 1 saat falan ama sanmıyorum

hafta içi olduğu için bizim o kadar konuşmamıza imkan yok belki sabahtan konuşabilirsek konuşuruz 1 saat falan ama sanmıyorum

olsun ya yine de konuşursunuz görmek bi tuhaf hissettiriyor ya da bana öyle geldi bilmiyorum ben gördükten sonra çok kötü oldum toparlayamadım kendimi
film izleyim bari birazdan ay konudan konuya geçtim

bende konudan konuya atlıyım ozaman MODA TERAS ta düğün yapan, yada tanıdığı falan yapan varmı ? ben düğünü dışardan gördüm çok beğendim ama yapanlar memnun kalmışlarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…