bende konudan konuya atlıyım ozaman MODA TERAS ta düğün yapan, yada tanıdığı falan yapan varmı ? ben düğünü dışardan gördüm çok beğendim ama yapanlar memnun kalmışlarmı acaba
ya ben hic duymadimm
dugun mekani mi ariosunn ne zmn kismetse :)
ben courtyard mariott da yapmistim
kapali mekan istiyorsan oneririmm , ama acik pufur pufur istiosun snrm:)
event garden da evlendi bi arkadasim orasi harikaaaa
2013 temmuzda düşünüyoruz deniz görmeli anadolu yakasında olmalı açık bi mekan düşünüyorum ama büyük camları falan varsa manzarası güzelse kapalı mekan da olabilir. event garden supermıs ama orda da yagmur riski var. o yüzden çok beğendim ben moda terası açık ama üstünde açılır kapanır tentesi var.
gönlüne göre olur bebeeeem inşallah herşey :)
şimdi ben de kocamla konuştum.. ona izinlerinden söz ettim defile vs :) ama birden çok şımardı ve tüm izin haklarını kaybetti :)))))))))))))
şu an itibariyle yeniden kayıtlara geçsin : az önce söylediklerim hükmünü kaybetmiştirrrrrrrr
hepinize iyi gecelerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben yattımm:)))
hahahah :) çok vicdansız bu kadınlar yaaanedir bu erkeklerin çektikleri
hepinize iyi gecelerr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben yattımm:)))
arkadaşlar benim beynim duman oldu. kafam iyice karıştı kaç gündür günleri de karıştırdım. bu günü saymazsak kaç gün kaldı
:) kendileri yapıooooo
arkadaşlar benim beynim duman oldu. kafam iyice karıştı kaç gündür günleri de karıştırdım. bu günü saymazsak kaç gün kaldı
benimki aramadı bu gece halbuki her gece arardı mutlaka uyumadan noldu acaba keşke arasa da şımarsaçokkkk seviyorum çookkkk
19 güncük sonra 2 hanelere düşüyoruzzz
Bizimki 7 gün izin kullandı 126 günümüz kaldı. Zaman hiç geçmiyor sanki.
erkencisin şeker? :) iyigecelerrrr
arar inşllahh
benimde çok yakın arkdşnda tel var,, ondan arıyo..bayramda gidebilirsem ona da bi hediye götürcem üstün hizmet hediyesi :))
sabah 5bucukta kalkıyorumm canım yaa mecburr..:) gündüz vakti görüşmek dilegiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?