347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyy çok erkenmiş
ben de bu gece erken kaçıcam ios 6 yı yapmaya çalışıyorum biter bitmes uykuuu
yarın iş görüşmem var, iş değiştirmeyi hayal ediyorum :) çok heyecanlıyımmm

hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi olur herşey.

bende kaçıyorum kızlar herkese iyi gecelerrr yarın çok güzel bir güne uyanmak dileğiyle ....

16 Kasıma bilet aldım yanına gidicem, yanına gideceğini düşünmek bana güç veriyor. Bugün atış yapmışlar bi sabah, bi gece atışı o atış yaparken bana zaman geçmedi : ) Biz bayanlar çok mu evhamlıyız ne : )

kızlar ya şimdi aşkım aradı ayakları çok fena yara olmuş böyle iltihaplanmış diyo o kadar da dikkat ediyodu kıyamam ya sol ayağı yara olmuş botlardan bugun de sağ ayağına ağırlık vermiş sol kötü diye, bugün sağ da yara olmuş çok üzüldüm canım benim ya ne iyi gelir ki? bot yaralarına iyi gelen bi krem var mı kızlar bildiğiniz?

bepanten pudra bi de vatka kullanmiyosa vatka koyabilir botun icine..

Askerim aradi az once o agladi ben dinledim teselli bile edemedim pil bitti bende de. Simdi gel de uyu

ah canım benim ya.. biz de onlarla askerlik yapıyoruz resmen benim aşkımın da ayaklar yara olmuş içim acıdı ya bak bigün daha bitti tatlım bu gunlerde geçicek inşallah arkada komik anılar kalcak

bepanten pudra bi de vatka kullanmiyosa vatka koyabilir botun icine..

aynı anda cevap yazmışız canım pudrası var çokta dikkat ediyor nasıl yara olmuş anlamadım. vatka değilde silikon tabanlık almıştık onuda kullanamadı bi türlü. teşekkür ederim tavsiyelerin için tatlım

benimki hiç bot kullanmadı bilmiyorum ama vatka iş görür diyorlar. yani bot giydiğinde mutlaka vatka kullansın
çok geçmiş olsun

Ballarrr melabalaaaarrr
Yeni gelenler hoşgelmişler,hayırlı tezkereler inşallah

Topiğimiz yavaş yavaş neşeleniyor gibi mi sankim ne?
Rabbim neşemizi daim etsin bizimde askerlerimizin de
Umut ne güzel bir şey değil mi?

Hazır umut demişken kızlar aranızda kıl kökü iltihaplanması yaşayan var mı?

Nisanlim diil kocam muhabereye gecti sabaha kadar caliscakmis cok uykusu gelmis bi de ben yalnizim ona agliyo (

ayy ben nişanlın sanıyordum canım karıştırmışım pardon.

ağlama bak sen dua et ona senin duaların onun yalnız hissetmesini engelleyecektir. ben çok inanıyorum onların bizi hissettiğine. tabiiki içinde bulundukları şartlar gerçekten dayanılmaz. ama önünüzdeki en büyük engel, hep aklınıza gelip size sıkan şey artık geride kalıyor. askerlik bitince inşallah bi daha hiç ayrılmayacaksınız. güzel şeyler düşün güzel enerjiler yolla kocişine ikinizde iyi hissedin en zor kısmı atlatıyorsunuz en çok sıkıldıgımda ben hep boyle dusunuyorum bi parca da olsa rahatlatıyor benı. umarım sana da iyi gelir canım benim

selam kızlar Allah sabır versin hepimize çok zor geçiyor demek isterdim ama zaman geçmiyor sanki
kurdeşenim azdı nişanlım gitti gideli daha bu pazar yanımdaydı nasıl geçicek bu 4 ay haber izleyemeyeyim diyorum kendime engel olamıyorum

Son düzenleme:

selam canım çok güzel dileklerle gelmişsin ne güzel
geçmiş olsun sen mi yaşıyorsun bu sorunu batık değil mi o dediğin?

canım benim üzülme ağlama nolur en zor kısmı atlatıyoruz gunler hızlı hızlı geciyor biz iyi olalım ki askerlerimize de moral verelim.

haklisin canim bi sekilde guc toplayip ona destek olmam lazim ama ben de bitiyorum iste bazen cok zormus ya boyle bi sinav yok yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…