347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mrb cnm nişanlım giderken silikon tabanlık aldı pudra aldı yine de vurunca kantinde askeriyenin botundan iyi bi bot satıyorlardı (benimki acemi birliği hataydaydı her yerde varmı bilmiyorum gerçi) onu alınca ağrısı kalmamıştı. antibiyotikli bir krem kullanmalı. mantar fln olmaması için de travazol diye bi krem var o iyi olursada o iyi:))))

haklisin canim bi sekilde guc toplayip ona destek olmam lazim ama ben de bitiyorum iste bazen cok zormus ya boyle bi sinav yok yani...

cok haklısın. bir de zaman çok kotu ortalık cok karısık ıster ıstemez biz de dayanamıyoruz bazen kendimizi bırakıveriyoruz. ama dayanmamamız gerek canım biz güçlü olalım ki biten güçlerini bizimle yeniden kazansınlar.

sen hepimizden daha çok yaşıyorsun belki eşinin eksikliğini ama bugunlerde gececek. böyle zamanlarda derin nefes al güzel bir müzik aç (hareketli) güzel hayaller kur. beraber yapmak istediğiniz bişeyin hayali olabilir mesela. onunla ilgili araştırmalar yap. gerçekten çok iyi geliyor.

çoook teşekkürler canım not ettim kremi
allah nişanlına güç kuvvet moral sana da moral ve sabır versin :)

Hay bi de elektrik kesilip duruyo ya
'Ne karanlik odalardan, ne masallardaki cadilardan korktum sensizlikten korktugum kadar' dese de sarki karanliktan da korktugum oluyo tabi :)

hepinizin havasını dağıtacak bir şarkı geliyor benden [video=dailymotion;xqydn3]http://www.dailymotion.com/video/xqydn3_aynur-aydyn-measure-up_music[/video]

ay bayıldım hemde Türk müş bu şarkıyı söyleyen kız. ay bravo valla

vatka koyuyorlar botlarının tabanlarına yada hijyenik ped götürmedimi senin askerin?
mutlaka koysunnn onlarda çok işe yarıyormuşş

vatka koyuyorlar botlarının tabanlarına yada hijyenik ped götürmedimi senin askerin?
mutlaka koysunnn onlarda çok işe yarıyormuşş

aaa hijyenik pedi hiç duymamıştım canım. dediğim gibi silikon taban aldık ama kullanamıyorum onu diyor neden kullanamıyor anlamadım. bunu da söyliyim yarın. çok teşekkür ederim tatlım

selam canım çok güzel dileklerle gelmişsin ne güzel
geçmiş olsun sen mi yaşıyorsun bu sorunu batık değil mi o dediğin?

Canım taaa taaa lise yıllarıydı(Duman efekti alayım,geçmişe ışınlanıyoruz vınnnnnnnnnnnnnnnn)
Bir kuaföre gittim acil saçlarımı kestirmem gerekiyordu malum okul kuralları
Neyse efendim gittiğim kuaförden çok huylandım
Saç fırçalarından,ortamından vs.
Saçlarımda sivilce çıkmaya başladı
Ben onları kaşıdım,kabuklandılar falan filan derken artmaya başladılar ve saçlarımı dökmeye başladı
2010 yılında da zoretanin diye bi ilaç kullanmaya başladım başımdaki sivilceler geçsin diye
6 ay boyunca kullandım ve gerçekten geçtiler
Saçlarım eskisi gibi çoğaldı çok iyi oldu sonra bu yıl tekrar belirmeye başladılar
Doktora gittim ve folikülit teşhisi koydu geçen ay
Kıl kökü iltihablanmasıymış yani
Sinirden ağlamak üzereyim antibiyotik kullandım kırmızılıklarım geçti
Ama saç dökülmem durmuyoooooooooooooooooooo
Resmen saç derim parlıyor karşıdan bakınca
Ve bu da sinirlerimi harap ediyor artıkkkkk

İngilizcesi daha havalı
Bak bu da türkçesi canım :)

Türkçesi burada
iki video olmuyormuş bi mesajda galiba
[video=youtube;Zm-bbpqI7Q0]http://www.youtube.com/watch?v=Zm-bbpqI7Q0[/video]

ah canım benim çok geçmiş olsun ya... bu sıkıntılı duruma rağmen yine de enerjin süper tebrik ediyorum
dediğin şeyi hiç duymadım tatlım nasıl bir etki yapar bilmiyorum ama çam terebentini saç dökülmesine süper geliyor. ben şampuanıma çam terebentini-bepanten-evigen ve bemix koyuyorum maşallah saçlarım kendine geldi.
senin saç derine nasıl etki eder acaba? çam terebentininin şampuanlardaki kimyasalların etkisini de ciddi oranda azalttığını okumuştum.

Türkçesi burada
iki video olmuyormuş bi mesajda galiba
[video=youtube;Zm-bbpqI7Q0]http://www.youtube.com/watch?v=Zm-bbpqI7Q0[/video]

ikisi de süper

bu arada benim bir arkadaşımın saç derisi yanmıştı. orealden bildiğin saçıyla beraber derisi de yanmıştı açık yara vardı resmen kafasında. o da bepanten krem sürüyordu tatlım acaba iyi gelir mi sana da? ay ilk defa duyuyorum bende ne desem bilemedim

Gecmis olsun canim ben de duymadim ama bi arastiralim annem hastanede calisio

Legocanim gecmis olsun bebem özledim seni:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…