kızlar ya şimdi aşkım aradı ayakları çok fena yara olmuş böyle iltihaplanmış diyo o kadar da dikkat ediyodukıyamam ya sol ayağı yara olmuş botlardan bugun de sağ ayağına ağırlık vermiş sol kötü diye, bugün sağ da yara olmuş çok üzüldüm canım benim ya ne iyi gelir ki? bot yaralarına iyi gelen bi krem var mı kızlar bildiğiniz?
haklisin canim bi sekilde guc toplayip ona destek olmam lazim ama ben de bitiyorum iste bazencok zormus ya boyle bi sinav yok yani...
mrb cnm nişanlım giderken silikon tabanlık aldı pudra aldı yine de vurunca kantinde askeriyenin botundan iyi bi bot satıyorlardı (benimki acemi birliği hataydaydı her yerde varmı bilmiyorum gerçi) onu alınca ağrısı kalmamıştı. antibiyotikli bir krem kullanmalı. mantar fln olmaması için de travazol diye bi krem var o iyi olursada o iyi:))))
çoook teşekkürler canım not ettim kremi
allah nişanlına güç kuvvet moral sana da moral ve sabır versin :)
kızlar ya şimdi aşkım aradı ayakları çok fena yara olmuş böyle iltihaplanmış diyo o kadar da dikkat ediyodukıyamam ya sol ayağı yara olmuş botlardan bugun de sağ ayağına ağırlık vermiş sol kötü diye, bugün sağ da yara olmuş çok üzüldüm canım benim ya ne iyi gelir ki? bot yaralarına iyi gelen bi krem var mı kızlar bildiğiniz?
amin tatlım teşekkür ederim hepimize bol sabırlar
vatka koyuyorlar botlarının tabanlarına yada hijyenik ped götürmedimi senin askerin?
mutlaka koysunnn onlarda çok işe yarıyormuşş
selam canım çok güzel dileklerle gelmişsin ne güzel
geçmiş olsun sen mi yaşıyorsun bu sorunu batık değil mi o dediğin?
hepinizin havasını dağıtacak bir şarkı geliyor benden [video=dailymotion;xqydn3]http://www.dailymotion.com/video/xqydn3_aynur-aydyn-measure-up_music[/video]
ay bayıldım hemde Türk müş bu şarkıyı söyleyen kız. ay bravo valla
Canım taaa taaa lise yıllarıydı(Duman efekti alayım,geçmişe ışınlanıyoruz vınnnnnnnnnnnnnnnn)
Bir kuaföre gittim acil saçlarımı kestirmem gerekiyordu malum okul kuralları
Neyse efendim gittiğim kuaförden çok huylandım
Saç fırçalarından,ortamından vs.
Saçlarımda sivilce çıkmaya başladı
Ben onları kaşıdım,kabuklandılar falan filan derken artmaya başladılar ve saçlarımı dökmeye başladı
2010 yılında da zoretanin diye bi ilaç kullanmaya başladım başımdaki sivilceler geçsin diye
6 ay boyunca kullandım ve gerçekten geçtiler
Saçlarım eskisi gibi çoğaldı çok iyi oldu sonra bu yıl tekrar belirmeye başladılar
Doktora gittim ve folikülit teşhisi koydu geçen ay
Kıl kökü iltihablanmasıymış yani
Sinirden ağlamak üzereyim antibiyotik kullandım kırmızılıklarım geçti
Ama saç dökülmem durmuyoooooooooooooooooooo
Resmen saç derim parlıyor karşıdan bakınca
Ve bu da sinirlerimi harap ediyor artıkkkkk
Türkçesi burada
iki video olmuyormuş bi mesajda galiba
[video=youtube;Zm-bbpqI7Q0]http://www.youtube.com/watch?v=Zm-bbpqI7Q0[/video]
Canım taaa taaa lise yıllarıydı(Duman efekti alayım,geçmişe ışınlanıyoruz vınnnnnnnnnnnnnnnn)
Bir kuaföre gittim acil saçlarımı kestirmem gerekiyordu malum oykul kuralları
Ben onları kaşıdım,kabuklandılar falan filan derken artmaya başladılar ve saçlarımı dökmeye başladı
2010 yılında da zoretanin diye bi ilaç kullanmaya başladım başımdaki sivilceler geçsin diye
Saçlarım eskisi gibi çoğaldı çok iyi oldu sonra bu yıl tekrar belirmeye başladılar
Bir kuaföre gittim acil saçlarımı kestirmem gerekiyordu malum okul kuralları
Biriniz de asker bekleyen esler icin yazilmis nadide bir eser olan 'o simdi asker' parcasini paylasin yahu :))
bu arada 119 demişsiniz ama şafak 117 an itibariyle güzellerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?