Bu arada şekil 1 a da görüldüğü üzere halaaaa uyuyamadimmm
ah canım benim çok geçmiş olsun ya... bu sıkıntılı duruma rağmen yine de enerjin süper tebrik ediyorum
dediğin şeyi hiç duymadım tatlım nasıl bir etki yapar bilmiyorum ama çam terebentini saç dökülmesine süper geliyor. ben şampuanıma çam terebentini-bepanten-evigen ve bemix koyuyorum maşallah saçlarım kendine geldi.
senin saç derine nasıl etki eder acaba? çam terebentininin şampuanlardaki kimyasalların etkisini de ciddi oranda azalttığını okumuştum.
Ben de ilk defa duydumGecmis olsun canim ben de duymadim ama bi arastiralim annem hastanede calisio
Kuzucummm çok teşekkür ederimm bende çok kocaman bi sürü özledim vallaLegocanim gecmis olsun bebem özledim seni:))))
Ben de uyuyamiyorum sabah da fix gec kaliyorum hayirlisi
Ya isin kötüsü sende de öyle olur muydu bilmem ama
Azcik özel olcay lütfen +18 koyalım :) kocam burdayken isten gelince yani bana ilismesin diye taklalar atardim gözümden uyku atardı.. Cocukcagiz bu halımı görse keser kendini :) degerlendiremiyorum diye :))))))))))))))))
Ya özledim keratayi
Çam terebentinin de içinde olduğu bi karışım kullandım ama bende tam aksi etki yaptı
Yani saçımı yağlandırdı ve yağlandırdıkça daha çok dökülmeye başladı
Bir türlü önünü alamıyorum
Yani benimki kökle alakalı bir şey
Ama yine de bepantenle ilgili hiç bir girişimim olmadı
Denemeye değer
Doktorumla bu Salı tekrar randevum var
Bepantheni de soracağım
Bemiks E vitamini mi bu arada?
O da iyi geliyor diyorlardı
Ayrıca çooookkk teşekkür ederim elinden geldiği kadar yardımcı olduğun için
Bu bile kendimi iyi hissetmeme neden oldu :)
Ben de ilk defa duydum
Genelde ketoral,nizoral türü şampuanları verip gönderiyorlardı
İlk defa farklı bir teşhis kondu
Ama verdiği antibiyotiğin derimdeki kırmızılıkları geçirdiğini görünce koyduğu teşhisin doğruluğuna inanıyorum
Tek korkum saç derisinin ölüp yeniden saç çıkmaması
Kuzucummm çok teşekkür ederimm bende çok kocaman bi sürü özledim valla
Canım sıkkın olunca konuşmayayım diyorum ama vallahi burası ilaç gibi geliyor
Bi de bundan sonra genelde okul+dersane+staj üçgeni içerisinde buraya az yazabilirim
Ama kesinlikle yazarım inşallah
Bi de uyumak istiyorsan eğer rabbim günah yazmasın ama ya Allah yada La ilahe illallah çek uyuyana kadar
Bi bakıyorsun mışıl mışıl uyumuşsun :)
Bakamıyorsun daha doğrusu
Kizlar bi cikar misiniz nikitayla ozel bisi konuscaz :)
Çam terebentinin de içinde olduğu bi karışım kullandım ama bende tam aksi etki yaptı
Denemeye değer
Bepantheni de soracağım
ya canım benim ne demek keşke elimden bişeyler gelse. hani demişsin ya içinde çam terebetinin de bulunduğu karışım sacımı yaglandırdı diye, aksine çam terebentini saçı kurutuyor. bu nedenle 1 şampuana yalnızca 1 kapak koyuyorum o tam yetiyor. bence direk çam terebetinini şampuanına koymayı bi danış doktoruna.
bemiks ve e vitamini farklı şeyler canım. bemiks yapıcı b vitamini, evigen e vitamini işte hücre yenileyici olan.
benim de öss zamanı saçım öyle bir dökülüyordu ki sana anlatamam akıyordu resmen saçlarım hergün ağlıyordum. saçım ince telli birde. sonra bu karışımı yapmaya başladım. ilk başlarda çokdöküldü 1 hafta filan sonra nasıl azaldı nasıl sana anlatamam. sonrada uzun süreli kullanımda hiç o kadar uzamayan saçlarım her hafta boyamama rağmen belime kadar uzadı. doktoruna bir danış sakınca yoksa bunlar kullanmanda ben öneririm canım. inşallah bir an önce istediğin sonucu elde edersin
HHahaha :) yok yok okusun herkes de sonradan Evlenince bnm düştüğüm hatalara düşmesinler :)))))))
Denemeye değer
Bepantheni de soracağım
ya canım benim ne demek keşke elimden bişeyler gelse. hani demişsin ya içinde çam terebetinin de bulunduğu karışım sacımı yaglandırdı diye, aksine çam terebentini saçı kurutuyor. bu nedenle 1 şampuana yalnızca 1 kapak koyuyorum o tam yetiyor. bence direk çam terebetinini şampuanına koymayı bi danış doktoruna.
bemiks ve e vitamini farklı şeyler canım. bemiks yapıcı b vitamini, evigen e vitamini işte hücre yenileyici olan.
benim de öss zamanı saçım öyle bir dökülüyordu ki sana anlatamam akıyordu resmen saçlarım hergün ağlıyordum. saçım ince telli birde. sonra bu karışımı yapmaya başladım. ilk başlarda çokdöküldü 1 hafta filan sonra nasıl azaldı nasıl sana anlatamam. sonrada uzun süreli kullanımda hiç o kadar uzamayan saçlarım her hafta boyamama rağmen belime kadar uzadı. doktoruna bir danış sakınca yoksa bunlar kullanmanda ben öneririm canım. inşallah bir an önce istediğin sonucu elde edersin
Ben de sac kıran mı ne öyle bsy olmuşum gecen kuaföre gtim dana bsy dcem ama üzülme dedi. 1 tl büyüklüğünde.. Takarsan çoğalır dediler ben de takmamaya çalışıyorum :)
Ah ah stres bizi ne hallere soktu
Yani benim de basim cok gereksiz agrimis :)))
Ellabella canim sustun eseri mi ariyosun :)
Ben de yoktum cok ara ara bakiodum keyfim yokken yazamiyorum sacmaliyorum..
Ama dediğin gibi burası ilaç:)
Tavsiyeni yapacm beybii , dinimiz âmin :)
Okul vs Guzel seyler ama burayı da unutma
Diiii mı yaa...
Şimdi olsalardı ne ağrı var ne uyku :))))))))))))
Ah ya ne kıymet bilmez misimmm
Yazıklar olsun bana :)))
Bu da kayıtlara gecsin litfen
Dönünce uykum muykum gelmicek hiç sozzzzzz
hoho
Ben de sac kıran mı ne öyle bsy olmuşum gecen kuaföre gtim dana bsy dcem ama üzülme dedi. 1 tl büyüklüğünde.. Takarsan çoğalır dediler ben de takmamaya çalışıyorum :)
Ah ah stres bizi ne hallere soktu
yaa bi de o $aplarin etkisi gecmezseeee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?