347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy yerim ben seni inşallah faydası dokunur tatlım bana da haber ver mutlaka doktordan sonra ne uygulayacağını. rapunzel saçlara kavuşman dileğiyle

güzeller iyi geceler bende biraz kitap okuyup yatıyorum. "tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer" diye bir kitap okuyorum kızlar çok güzel. hem kişisel gelişim kitabı hem roman. paulo coelho seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. onun tarzında yazılmış.

yarın mükemmel bir gün olur inşallah!

muck muck muck hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

Haydi seni de gonderelim :) iyiii geceler....

ben müzik dinlemeye kaptırıyorum kendimi bakıyorum sayfalar ilerlemiş

Bende genelde yabancı diziye kaptırıyorum
Niyeyse müziği tek başına sadece yatakta dinliyorum
Yani mesela kitap okusam dahi fonda bi müzik oluyor ama hiç bi şey yapmadan müziği sadece yatarak dinliyorum
Bende ayrı bi şekilim yalnız

Kuzumm o kitabı ben çok merak ediyordum
İsmi bile çok dikkat çekici
Okuduktan sonra fikirlerini bekliyorummmm
Taptatlı rüyalar canım benim

Iyi beslenmio demek ki kantinden yiyo
Ay bak bunu hiç düşünmemiştim
Yani normalde yiyor kantinden de yiyor çöp gibi zaten azıcık kilo alabilmiş çok şükür
Ama adam belki de şap olayını düşünüp kantine ağırlık veriyor bilemedim ki şimdi

Son düzenleme:

benim yabancı dizilerin yeni sezonları başlamadı daha onları bekliyorum

benim yabancı dizilerin yeni sezonları başlamadı daha onları bekliyorum

Ben genelde izlediğim dizilerin eski bölümlerini daha doğrsu şöyle bi ilk beş bölümüne filan bakıyorum
Çok hoşuma gidiyor
Böyle diziyi bi sahipleniyorum
Heyt be nereden nereye gelmişiz diye düşünüyorum
Çok öenmli şeyler bunlar tabi

Ben de uyuyor Sevgiler... :)
Canım şeker rüyalar :)

ben artık replikleri ezberledim düşün ne kadar eski bölüm izlediğimi

koptum mesajları okuyunca :)) gereksiz baş ağrıları falan :)) bu arada çorbaların ve ekmeklerin içine atıyolarmış diğer yemeklerde bişi yok diyo :)) off off koptumm gece gece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…