41.günümüze giriş yapmış bulunmaktayızz 41 kere maşşallahhhh
Günaydın Kızlar
Dün çok değişik bi gece geçirdim
Bugün benim doğum günümm ve sevgilim çadırda 1 hafta arayamicak bunu biliyodum oyüzdn gece çok mutsuzdum saat 9.30 da yattım uyudum
gece 11.30 gibi telefonum çaldıı sevgilim benim doğum günümü kutlayabilmek için çadırdan gizlice sıvışıp karanlıkta km lerce yürüyüp telefon bulmuş aradı gizlice. Çok duygulandımmm ve doğum günüme ağlayarak girdim.
1 hafta konuşamicaz, kutlayamicak sanıyodumm çok güzel bi süpriz oldu
ŞAFAK: 117
bu şartlar altında bundan daha kıymetli bi doğum günü kutlaması düşünemiyoruumminşallah gözyaşların hep böyle mutluluktan akar canımmm hayırlı olsun yeni yaşın umarım sevdiğin olmadan geçirdiğin son doğum günün olur bu
Günaydın Kızlar
Bugün benim doğum günümm ve sevgilim çadırda 1 hafta arayamicak bunu biliyodum oyüzdn gece çok mutsuzdum saat 9.30 da yattım uyudum
gece 11.30 gibi telefonum çaldıı sevgilim benim doğum günümü kutlayabilmek için çadırdan gizlice sıvışıp karanlıkta km lerce yürüyüp telefon bulmuş aradı gizlice. Çok duygulandımmm ve doğum günüme ağlayarak girdim.
canımmmm canım iyikide doğmuşsun arıyamıcak sanırken nasılda aramış çok mutlu oldum senin adına dilerim bütün doğum günlerinde birlikte olursunuz ilk doğum gününü hep o kutlar seni sevgisine boğar mutlu yıllar canım
Siz unutulur musunuz yahu?
O değil şimdiden askerlerimiz gelince bu topic arkadaşlığı bitmesin diye düşünmeye başladım
Bitmesin tabi,hı hığm evet.
Ben biraz çok karikatür manyağı bir insan olduğumdan mütevellit konuşmalarım da çift kişilikli gibi olduğum olabiliyor
Bu arada Fıratseverim
Bilmeyenler için bkz:https://www.google.com.tr/search?q=F%C4%B1rat+karikat%C3%BCr%C3%BC&hl=tr&newwindow=1&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=uItbUKLyEY7otQaD24DgBQ&ved=0CCAQsAQ&biw=1280&bih=685
Efendime sööööliiiğğğğmmmm kızzzzz evli değilim şahsen ama biraz bilgi işimize de yarar hani
Bu yeni nesil çok fena
Evet canım mantıklı ben direkt saçıma uyguluyordum yağı
Şampuanın içine karıştırmak mantıklı
Zaten korkumdan artık piyasa şampuanlarından dahi kullanamıyorum
Mis gibi Gliss kullanıyordum
Çok da memnundum
Ama işte dökülme başlayınca hemen bitkisel şampuana geçiş yapıyorum
Ama dediklerini yapcam çünkü epeydir duyuyorum
Topic dostumda söylemiş daha nolsun ?
İnnnşallah dipçik gibi saçlarım olur yine yeniden yehuuuu
Moral depoladım ben yahu
Sağolasın balımm
yaa bi de o $aplarin etkisi gecmezseeee :))
Günaydın Kızlar
amab da bubblecanım ın doum günüsüymüşş
kıyamam sevdiceği de neler çekerek aramış :) ne kadar güzel maşallah size Allah bozmasın...
kaç yaşında oldun şimdi sen:)
Günaydın Kızlar
Herkese günaydıııııııın...Çok güzel bir gün olur inşallah...
Ben bugün biraz stresliyim.Burada her şeyi açıklmak istemiyorum malum korkuyoruz..Sabah telefonuyla uyandım askerimin ama şimdi bir daha arayana kadar meraktan ölecem gibi
Allah hep yanlarında olur inşallah hepsini korur...
Herkese günaydıııııııın...Çok güzel bir gün olur inşallah...
Ben bugün biraz stresliyim.Burada her şeyi açıklmak istemiyorum malum korkuyoruz..Sabah telefonuyla uyandım askerimin ama şimdi bir daha arayana kadar meraktan ölecem gibi
Allah hep yanlarında olur inşallah hepsini korur...
tatalım gonlunu ferah tut ınsallah allah hep kouyacak askerlerımızı ıyı dusun lutfen ıyı olsun
nikitammm teşekkür ederim tatlım Allah hiç birimizinkini bozmasınnnn inşallah aminn :)
22 oldum canım minikim daha ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?