347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

41.günümüze giriş yapmış bulunmaktayızz 41 kere maşşallahhhh

benim hesaplarıma göre 6 aralıkta şafak 41 kalıyooooo
hahaha inşallah o günde çabuk gelirdee o zamanda deriz aynısınııııı :))))
bu arada lütfen pozitif olunnnn
olumlama yapalım
16 ocağı düşünelimmmm
boynuna sarılacağımız zamanı düşünelimm
şafak konusunda biraz tikli gibi göründüğümü düşündüm şu anda :)
48329482 tane şafakmatiğim var hergün karalıyorum vakit geçmiyor yoksa
beni anlayacağınızı umut ederek yatıyorum
açılışı yine buble yapcak
şimdiden günaydın :)

Günaydın Kızlar
Dün çok değişik bi gece geçirdim
Bugün benim doğum günümm ve sevgilim çadırda 1 hafta arayamicak bunu biliyodum oyüzdn gece çok mutsuzdum saat 9.30 da yattım uyudum
gece 11.30 gibi telefonum çaldıı sevgilim benim doğum günümü kutlayabilmek için çadırdan gizlice sıvışıp karanlıkta km lerce yürüyüp telefon bulmuş aradı gizlice. Çok duygulandımmm ve doğum günüme ağlayarak girdim.
1 hafta konuşamicaz, kutlayamicak sanıyodumm çok güzel bi süpriz oldu

ŞAFAK: 117

bu şartlar altında bundan daha kıymetli bi doğum günü kutlaması düşünemiyoruumm inşallah gözyaşların hep böyle mutluluktan akar canımmm hayırlı olsun yeni yaşın umarım sevdiğin olmadan geçirdiğin son doğum günün olur bu

bu şartlar altında bundan daha kıymetli bi doğum günü kutlaması düşünemiyoruumm inşallah gözyaşların hep böyle mutluluktan akar canımmm hayırlı olsun yeni yaşın umarım sevdiğin olmadan geçirdiğin son doğum günün olur bu

bubble'ın mesajına alıntı yap demeyi unutmuşummmm =( acemilik işte =)))
bu arada herkese güüüünayydıınnn =))))) bubble canım sana iki üç beş milyon kez aydın bi gün diliyorummm

Teşekkür ederimmmmm canım inşallah hepimiiz her yaşımıza sevdiğimizlee gireriz, bu ayrı son doğum günüm olur inşallah

canımmmm canım iyikide doğmuşsun arıyamıcak sanırken nasılda aramış çok mutlu oldum senin adına dilerim bütün doğum günlerinde birlikte olursunuz ilk doğum gününü hep o kutlar seni sevgisine boğar mutlu yıllar canım

Çooooooooookkk teşekkür ederimmmmm gizemcimmm
Eveett yaaa sıpa nasılda mutlu ettii beniii uzakta bile olsa ilk kutlayann o olduu.
Aramayacağını sanarken araması 2 kat mutlu ettii

:) Bende çok severim fıratı yaa, fıratım canım benim :) en birinci benim :)
deli cevat da seviyosn anlaşıldı :)
ileride faydalanılabilecek mikemmel tavsiyeler vermemiz şart o zmn size :) gerçi ne biliyorum ne öğrendim de 1.5 sene de anlatıcam o da ayrı

amab da bubblecanım ın doum günüsüymüşş
kıyamam sevdiceği de neler çekerek aramış :) ne kadar güzel maşallah size Allah bozmasın...
kaç yaşında oldun şimdi sen:)

Son düzenleme:
amab da bubblecanım ın doum günüsüymüşş
kıyamam sevdiceği de neler çekerek aramış :) ne kadar güzel maşallah size Allah bozmasın...
kaç yaşında oldun şimdi sen:)

nikitammm teşekkür ederim tatlım Allah hiç birimizinkini bozmasınnnn inşallah aminn :)
22 oldum canım minikim daha ben

Herkese günaydıııııııın...Çok güzel bir gün olur inşallah...
Ben bugün biraz stresliyim.Burada her şeyi açıklmak istemiyorum malum korkuyoruz..Sabah telefonuyla uyandım askerimin ama şimdi bir daha arayana kadar meraktan ölecem gibi
Allah hep yanlarında olur inşallah hepsini korur...

gunaydın kızlarrr

bubble canım nice yıllara cok cok guzel bır surprız olmus cok cok cok sevındım inşallah bundan sonraki doğumgunlerınızı hep bir arada gecırırsınız mutlu saglıklı bereketlı basarılı uzun seneler

Doğum günün kutlu olsun canım..Herzaman böyle mutlu olursun inşallah sevdiğinle beraber.Allah mutluluğunuzu bozmasın,tek ayrı kaldığınız doğumgünün bu olsun...

tatalım gonlunu ferah tut ınsallah allah hep kouyacak askerlerımızı ıyı dusun lutfen ıyı olsun

aminn..
amin inşallah Allah ım yardımcıları olsun..

nikitammm teşekkür ederim tatlım Allah hiç birimizinkini bozmasınnnn inşallah aminn :)
22 oldum canım minikim daha ben

minnakk :)
benim 22 den snrası nasıl geçti hiç anlamadım desem,,
hatta 18 den snrası ama, 22. doğum günümü kutladığımı hatırlıyorum en son :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…