347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya kızlar asıl ben rüyamda mustafa keserle gayet samimiydim buna ne diceksiniz

bana çikolata veriyor yok saolun ben hastayım diorum ama cidden hastayım ruyamda diyo al yavvv al allah askına al ay yok diyorum valla bogazım şiş hiçbişey yutamıyorum ama nasıl ısrar nasıl ısrar cok darılırım filan diyo ben alıyorum yiyorum allahım yarabbim yaaaaa

sonra şarkı söylüyor filan bende öyle bakıyorum ona

rüyalarımı süsleyen erkek mustafa keser ve seni asla affetmiyorum bilinçaltım!!!!!!!!!!!!

alalaa yok ta yok:)en aşağıya indim ifade yok daha öncede bakmıştım zaten ama bulamadım

Doğum günün kutlu olsun canım..Herzaman böyle mutlu olursun inşallah sevdiğinle beraber.Allah mutluluğunuzu bozmasın,tek ayrı kaldığınız doğumgünün bu olsun...

minnakk :)
benim 22 den snrası nasıl geçti hiç anlamadım desem,,
hatta 18 den snrası ama, 22. doğum günümü kutladığımı hatırlıyorum en son :)

Doğum günüsün kutlu olsun canım

Kızlar en büyük kim ki burda???

Kızlaaarr hepinize çok teşekkür ederimmm iyiki varsınız canlarım
En büyükk yok aramızda hepimizzzz çıtırıızz taş gibiyiz maşallaah

alalaa yokta yok:)bulamıyorum valla aşağıda falan:)baksana gülücüklerime nekadarda cılıız:)

kızlar ben bugün gidiyorum hepinizi öpüyorum şimdiden vedalaşayım umarım geldiğimde ehrkes bıraktığım gibi musmutlu olur

istanbulda üşümüştüm izmirde azda olsa sıcak hava akımı benide alsın ruhumu dinlendirip gelmek istiyorum

Günaydın kızçeleeeerrr... Bubblecım iyi ki doğdun, daha nice doğum günlerini sevdiklerinle kutlaman dileklerimle...

Dün akşam gelemedim neler kaynatılmış neler... Nikitam yükledin mi ios6'yı?

Dün tam kuaföre gidiyordum ki bizim ki aradı aşkım uzun dönemlerden bir arkadaş yarın telefonumu verecek bana dedi. Çok sevindim canım dedim. 4. günün sonunda duşta almış, sesi iyi geliyordu. Kapattık. Kuaförde işim bitti kayınvalidemde kayınvalidesindeymiş yani tam babaanneye doğru yola çıktım telefonuma bir mesaj tabi kiii sevgilimmmm. Almış telefonunu yarım saat içinde. Nasıl mutlu oldum nasıl. Şimdi rahat rahat mesajlaşıyoruz inş. hep böyle gider.

Giz hoşgeliyorsun bebeğim ama sana bu haberi vermek istemezdim. Şuan Çeşmealtı'nda deli sağanak varmış. Yola çıktı Alsancak'a doğru geliyor. Hava çok kapalı ve soğudu burdada.

ilahi ellabella güldürdün beni bilinçaltı böyle bir şey işte rüyalarını süsleyen erkeğin mustafa keser olarak karşına çıkması bilinçaltını asla affetmeme isteğinin çok doğru bir gerekçesi:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…