nikitammm teşekkür ederim tatlım Allah hiç birimizinkini bozmasınnnn inşallah aminn :)
22 oldum canım minikim daha ben
aminn..
amin inşallah Allah ım yardımcıları olsun..
kimse üstüne alınmıyor hahahahah
Ben 89 13 eylül doğumluyum daha yeni 23 ümü doldurdum üstüme alınmadım daha büyükler vardır diye:)
bu arada ifadeleri nasıl yapıyorsunuz ben bulamıyorum mesaj bölümünde:):)
Bu konu derhal kapatılsın, kim açtı bunu yaa :))) (en büyük benim sanırım)))
gunaydın kızlarrr
bubble canım nice yıllara cok cok guzel bır surprız olmus cok cok cok sevındıminşallah bundan sonraki doğumgunlerınızı hep bir arada gecırırsınız mutlu saglıklı bereketlı basarılı uzun seneler
Doğum günün kutlu olsun canım..Herzaman böyle mutlu olursun inşallah sevdiğinle beraber.Allah mutluluğunuzu bozmasın,tek ayrı kaldığınız doğumgünün bu olsun...
minnakk :)
benim 22 den snrası nasıl geçti hiç anlamadım desem,,
hatta 18 den snrası ama, 22. doğum günümü kutladığımı hatırlıyorum en son :)
Doğum günüsün kutlu olsun canım
Kızlar en büyük kim ki burda???
kızlar ben bugün gidiyorum hepinizi öpüyorum şimdiden vedalaşayım umarım geldiğimde ehrkes bıraktığım gibi musmutlu olur
istanbulda üşümüştüm izmirde azda olsa sıcak hava akımı benide alsın ruhumu dinlendirip gelmek istiyorum
ya kızlar asıl ben rüyamda mustafa keserle gayet samimiydim buna ne diceksiniz
bana çikolata veriyor yok saolun ben hastayım diorum ama cidden hastayım ruyamdadiyo al yavvv al allah askına al ay yok diyorum valla bogazım şiş hiçbişey yutamıyorum ama nasıl ısrar nasıl ısrar cok darılırım filan diyo ben alıyorum yiyorum allahım yarabbim yaaaaa
sonra şarkı söylüyor filan bende öyle bakıyorum ona
rüyalarımı süsleyen erkek mustafa keser ve seni asla affetmiyorum bilinçaltım!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?