347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

alalaa yokta yok:)bulamıyorum valla aşağıda falan:)baksana gülücüklerime nekadarda cılıız:)

allah allaaah anlamadım valla bende canım acaba bellı bı mesaj sayısından sonra mı gelıyordu smileyler

bak bizim ne guzel smileylerimz var

senden bekliyoruz tatlııış :126:

çok sevindim tatlım negüzel inşallah rahat rahat haberleşirsiniz artık

Güle güle git güle güle gel huzurlu mutlu bir şekide dön inşallah...

Giz hoşgeliyorsun bebeğim ama sana bu haberi vermek istemezdim. Şuan Çeşmealtı'nda deli sağanak varmış. Yola çıktı Alsancak'a doğru geliyor. Hava çok kapalı ve soğudu burdada.

baktım hava durumunaaaa veee sandaletlerleyim istnbulda bide bavulda ayakkbılar ailem havaalanına getircek inşallah üşütmem

olsun olsun biraz istanbuldan uzaklaşmak kendimi bişielrden geri çekmek iyi gelicek bana

nasılsınız herkes iyimi buranın havasını değiştirme için bu modeller nasıllar kızlar varmı nişanlılık modelli bana tavsiye edebilceğniz

Eki Görüntüle 514848

Eki Görüntüle 514851

Eki Görüntüle 514852

Eki Görüntüle 514853

Eki Görüntüle 514855

Kızlar şimdi kuzucum mesaj attı. Bugün kura için kayıt yaptırıyorlarmış. Bugün çekilecekmiş sanırım. Sizden ricam bizim için hepiniz en hayırlı yeri çekmesi için dua eder misiniz lütfen?

:) ne diyosun sennnn,
rüyanızda sevdiğinizi görün diyoruz mustafa keser nerden çıktı
aaaaloooooo :) ay adamın alo derken ki sesi kulağımda çınladı
kendisini benim bilinç altıma soktuğun için çok teşekkürler :) bu gece rüyamda kimi göreceğim anlaşıldı

Kızlar şimdi kuzucum mesaj attı. Bugün kura için kayıt yaptırıyorlarmış. Bugün çekilecekmiş sanırım. Sizden ricam bizim için hepiniz en hayırlı yeri çekmesi için dua eder misiniz lütfen?

İnşallah en rahat nerde edeceksen en hayırlısı nere olacaksa onu çeksin canım...

canımbenim canımmmm,,
inşallah inşallah Allah ım en hayırlısını sağlar, en hayırlı yeri çeker elleriyle kendisi için.
çok rahat edeceği çok sıkıntısız sorunsuz bir yeri seçer, Allah ım onu da hayırlı düzgün insanlarla karşılaştırır inşallahhh
o kadar rahat eder ki inşallah çektiği yerde , hatta aa ne çabuk geçti terhis zamanı gelmiş çantamı toplym bari bile der :)
için rahat olsun, eminim sonuç en hayırlı yer olacak onun için. inşallahhhhhhhhhhh .. bi sürü dua edicem onun için..

tabikide canım benim hep aklımdan iyi şekilde geçiyorsunuz inşallah en hayırlısı olurda ocak hemen gelir sonrada haziran ayı gibi evlenirsiniz burdan ilk seni gönderelim gelin olarak evli olanlarda bebişleriyle veda etsinler

hahahha ay koptum valla
benimde bilinçaltıma nasıl girmiş anlamadım mustafa keser ya

giz canım fiziğin boyun nasıl tenın sacın nasıl soylekı yardımcı olalaım

yükledim kuşum ama sadece telefona , çok uzun sürdü :S geç başladım bi de ondan...uykum geldi yattımm..
çok sevindim telefonunu alabilmesinee,, ara sıra msj atar,fırsat bulduğu zaman da arar inşallah ,,
için daha rahat eder artıkk..
maaşallah o zmann :) .

canımm en hayırlısı en rahat olacağı yer çıkar inşallah

güle güle gitt, dinlennn, ve gel :)
bgn hava kötü ama yarın mükkemmel olcak diyoalar :)
iyi tatiller gizcimm

gizz ben sevemedim bunları

Teşekkürlerden bir demet hepinize kızlar. Şuan gerçekten ihtiyacımız olan tek şey dua bizim. Bizim için yapılabilecek en güzel şey hatta. Kendi eşlerinize ederken Tripliiinin nişanlısına diye de ederseniz yeminle çok makbule geçecek. En hayırlı yeri çekmesi için dualara çok ihtiyacımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…