alalaa yokta yok:)bulamıyorum valla aşağıda falan:)baksana gülücüklerime nekadarda cılıız:)
Günaydın kızçeleeeerrr... Bubblecım iyi ki doğdun, daha nice doğum günlerini sevdiklerinle kutlaman dileklerimle...
Dün akşam gelemedim neler kaynatılmış neler... Nikitam yükledin mi ios6'yı?
Dün tam kuaföre gidiyordum ki bizim ki aradı aşkım uzun dönemlerden bir arkadaş yarın telefonumu verecek bana dedi. Çok sevindim canım dedim. 4. günün sonunda duşta almış, sesi iyi geliyordu. Kapattık. Kuaförde işim bitti kayınvalidemde kayınvalidesindeymiş yani tam babaanneye doğru yola çıktım telefonuma bir mesaj tabi kiii sevgilimmmm. Almış telefonunu yarım saat içinde. Nasıl mutlu oldum nasıl.Şimdi rahat rahat mesajlaşıyoruz inş. hep böyle gider.
allah allaaah anlamadım valla bende canım acaba bellı bı mesaj sayısından sonra mı gelıyordu smileyler
bak bizim ne guzel smileylerimz var
senden bekliyoruz tatlııış :126:[/QUOT
benimde tek düşündüğüm ihtimal o :) kıskandırmayın beni yaaaa:):)
kızlar ben bugün gidiyorum hepinizi öpüyorum şimdiden vedalaşayım umarım geldiğimde ehrkes bıraktığım gibi musmutlu olur
istanbulda üşümüştüm izmirde azda olsa sıcak hava akımı benide alsın ruhumu dinlendirip gelmek istiyorum
:) sen de hayret bişeysin, yani göz göre göre bizi ateşe attın
sanırım ablanız benimm
1 Eylül 1984 doğumlu olarak :)
Giz hoşgeliyorsun bebeğim ama sana bu haberi vermek istemezdim. Şuan Çeşmealtı'nda deli sağanak varmış. Yola çıktı Alsancak'a doğru geliyor. Hava çok kapalı ve soğudu burdada.
ya kızlar asıl ben rüyamda mustafa keserle gayet samimiydim buna ne diceksiniz
bana çikolata veriyor yok saolun ben hastayım diorum ama cidden hastayım ruyamdadiyo al yavvv al allah askına al ay yok diyorum valla bogazım şiş hiçbişey yutamıyorum ama nasıl ısrar nasıl ısrar cok darılırım filan diyo ben alıyorum yiyorum allahım yarabbim yaaaaa
sonra şarkı söylüyor filan bende öyle bakıyorum ona
rüyalarımı süsleyen erkek mustafa keser ve seni asla affetmiyorum bilinçaltım!!!!!!!!!!!!
Kızlar şimdi kuzucum mesaj attı. Bugün kura için kayıt yaptırıyorlarmış. Bugün çekilecekmiş sanırım. Sizden ricam bizim için hepiniz en hayırlı yeri çekmesi için dua eder misiniz lütfen?
Kızlar şimdi kuzucum mesaj attı. Bugün kura için kayıt yaptırıyorlarmış. Bugün çekilecekmiş sanırım. Sizden ricam bizim için hepiniz en hayırlı yeri çekmesi için dua eder misiniz lütfen?
:) ne diyosun sennnn,
rüyanızda sevdiğinizi görün diyoruz mustafa keser nerden çıktı
aaaaloooooo :) ay adamın alo derken ki sesi kulağımda çınladı
kendisini benim bilinç altıma soktuğun için çok teşekkürler :) bu gece rüyamda kimi göreceğim anlaşıldı
baktım hava durumunaaaa veee sandaletlerleyim istnbulda bide bavulda ayakkbılar ailem havaalanına getircek inşallah üşütmem
olsun olsun biraz istanbuldan uzaklaşmak kendimi bişielrden geri çekmek iyi gelicek bana
nasılsınız herkes iyimi buranın havasını değiştirme için bu modeller nasıllar kızlar varmı nişanlılık modelli bana tavsiye edebilceğniz
Eki Görüntüle 514848
Eki Görüntüle 514851
Eki Görüntüle 514852
Eki Görüntüle 514853
Eki Görüntüle 514855
Günaydın kızçeleeeerrr... Bubblecım iyi ki doğdun, daha nice doğum günlerini sevdiklerinle kutlaman dileklerimle...
Dün akşam gelemedim neler kaynatılmış neler... Nikitam yükledin mi ios6'yı?
Dün tam kuaföre gidiyordum ki bizim ki aradı aşkım uzun dönemlerden bir arkadaş yarın telefonumu verecek bana dedi. Çok sevindim canım dedim. 4. günün sonunda duşta almış, sesi iyi geliyordu. Kapattık. Kuaförde işim bitti kayınvalidemde kayınvalidesindeymiş yani tam babaanneye doğru yola çıktım telefonuma bir mesaj tabi kiii sevgilimmmm. Almış telefonunu yarım saat içinde. Nasıl mutlu oldum nasıl.Şimdi rahat rahat mesajlaşıyoruz inş. hep böyle gider.
kızlar ben bugün gidiyorum hepinizi öpüyorum şimdiden vedalaşayım umarım geldiğimde ehrkes bıraktığım gibi musmutlu olur
istanbulda üşümüştüm izmirde azda olsa sıcak hava akımı benide alsın ruhumu dinlendirip gelmek istiyorum
giz canım fiziğin boyun nasıl tenın sacın nasıl soylekı yardımcı olalaım
Senden de büyüküm :26:
baktım hava durumunaaaa veee sandaletlerleyim istnbulda bide bavulda ayakkbılar ailem havaalanına getircek inşallah üşütmem
olsun olsun biraz istanbuldan uzaklaşmak kendimi bişielrden geri çekmek iyi gelicek bana
nasılsınız herkes iyimi buranın havasını değiştirme için bu modeller nasıllar kızlar varmı nişanlılık modelli bana tavsiye edebilceğniz
Eki Görüntüle 514848
Eki Görüntüle 514851
Eki Görüntüle 514852
Eki Görüntüle 514853
Eki Görüntüle 514855
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?