canım profil fotodaki kız benim yani esmerim boyumda 1.70 lerde zayıfım belim çok çok ince popom birazcık var göğüs yok üst bölgem tahta alt bölgem armut misali 53 kilo bir kızım
:) sen başlattın şimdi söyle bakalım sen kaç yaşındasın :)
itiraf.com vardı bi ara. ne eğlenirdim okurken. yıllarrrdır girmedim
yükledim kuşum ama sadece telefona , çok uzun sürdü :S geç başladım bi de ondan...uykum geldi yattımm..
çok sevindim telefonunu alabilmesinee,, ara sıra msj atar,fırsat bulduğu zaman da arar inşallah ,,
için daha rahat eder artıkk..
maaşallah o zmann :) .
Çok bişi diil senden bi kaç ay temmuz :) ya itiraf.com bi gün okumasan deli olurdum çıktı alıp yollarda okurdum okul zamanları aah ahhh çok büyümüşüzzzz
gizz ben sevemedim bunları
canım benim şimdi çıkmam gerek ben sana araştırcam bişeyler belki farklı fikirler daha kolay seçmene yardımcı olur muck muck şimdilik
Her dakka atıyor kuşum.Böyle olursa çok çabuk geçecek gibi hissediyorum.
canım ya model felan görürsen burda paylaşırmısın ben soft renkler tercih ediyorum aşağıdaki renklerin hepsi pudra tonlarda hayal ediyorum canım
eğer arşivin varise paylaşırmısın çok sade şeler tercih ediyorum canım ben gelinlik tercihim bile hayal tül ve fransız dantelinde ibaret olucak provanias hitap ediyor biraz
tripli canım senin nişanlılık modelin nasıldı paylaşırmısın burada yada anlatırmısın model açısından
canım ya model felan görürsen burda paylaşırmısın ben soft renkler tercih ediyorum aşağıdaki renklerin hepsi pudra tonlarda hayal ediyorum canım
eğer arşivin varise paylaşırmısın çok sade şeler tercih ediyorum canım ben gelinlik tercihim bile hayal tül ve fransız dantelinde ibaret olucak provanias hitap ediyor biraz
tripli canım senin nişanlılık modelin nasıldı paylaşırmısın burada yada anlatırmısın model açısından
ayyyyy bayıldımmmmmmmm çokkk hoşsunuzz çokkk maşalllahhh yaaa abmianss siz herşey mükemmel ayyy darısı bizimde başımıza maşalllah sana ne güzelsin canım
Canım sorma bebek yüzlerimiz çıkmamış olsadabüyük paylaşmadığım için, böyle bile beğenmene sevindim.
Nişanımız o konakta oldu bizim, o fotolar dış mekan çekiminden. Soğuk bir Aralık ayında.
güzel çiftimize , nikitadan koccaman bir maşallah gelsin :)
kuzum sende de boy pos endam fizik maşallah yani, ne giysen harika olurmuş zaten, harika da olmuşsunuz
maşallah
nazarlar değmesinnn tütütüüü
tamam kuş ben de bulursam atarım, benim nişanım biraz farklı olduğu için, oyle bi nişanlık resmim yok o yüzden atamıyorm :)
ama triplii nin elbisesini çok beğendim,
öyle bi elbise, ileride bir yakının düğünün de de değerlendirilebilir, sen ekonomik bi kızsın :)
kabarık pofidik nişanlıklar, ne biliyim bana pek hitap etmediğinden belki,,, eminim çok güzeldir çok beğenen vardır zevk meselesi tabii,
ama sana şöööyle, incesin zarifsin narinsin madem, narin bi elbise bakılmalı bence :)
hiç soğuk bi aralık gibi deil :) gayet sıcak görünüyosunuz buradan.
maşallah maşallahh
Oyyyy bebişim çooookkk teşekkürler ediyorum, senin gönlünün güzelliğinden bizi bu kadar güzel görüyor olman sankim.
triplinin elbisesinin modelinde bir elbisem var ama balık yakıştıramıyorum kendime belden aşağıya inen aynı triplininki gibi bir elbise yaptırabilirim
ben kabarık hiç sevemiyorum ama içimde kalamsın die istedim vazgeçicem gibi bende
tripli canım konak bir harika yaşadığım yerdede böyle konklar var denize sıfır ailem yemekli istiyor babam erkek kardeşini göremeyeblrm imkanm varken sende en iyisi olsun diyor yada gezi teknelerinde olucak bakalım araştırıyoruz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?