347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım profil fotodaki kız benim yani esmerim boyumda 1.70 lerde zayıfım belim çok çok ince popom birazcık var göğüs yok üst bölgem tahta alt bölgem armut misali 53 kilo bir kızım

canım benim şimdi çıkmam gerek ben sana araştırcam bişeyler belki farklı fikirler daha kolay seçmene yardımcı olur muck muck şimdilik

:) sen başlattın şimdi söyle bakalım sen kaç yaşındasın :)
itiraf.com vardı bi ara. ne eğlenirdim okurken. yıllarrrdır girmedim

Çok bişi diil senden bi kaç ay temmuz :) ya itiraf.com bi gün okumasan deli olurdum çıktı alıp yollarda okurdum okul zamanları aah ahhh çok büyümüşüzzzz

Her dakka atıyor kuşum. Böyle olursa çok çabuk geçecek gibi hissediyorum.

gizz ben sevemedim bunları

canım ya model felan görürsen burda paylaşırmısın ben soft renkler tercih ediyorum aşağıdaki renklerin hepsi pudra tonlarda hayal ediyorum canım

canım benim şimdi çıkmam gerek ben sana araştırcam bişeyler belki farklı fikirler daha kolay seçmene yardımcı olur muck muck şimdilik

eğer arşivin varise paylaşırmısın çok sade şeler tercih ediyorum canım ben gelinlik tercihim bile hayal tül ve fransız dantelinde ibaret olucak provanias hitap ediyor biraz

tripli canım senin nişanlılık modelin nasıldı paylaşırmısın burada yada anlatırmısın model açısından

Her dakka atıyor kuşum. Böyle olursa çok çabuk geçecek gibi hissediyorum.

ne güzel ne güzel maşallah o zmnn :)
inşallah böyle sürekli atmaya fırsatı olurr .
geçicek zaman geçicekk, ben eminim. ama böyle iyi olursak geçcek.
bak kötü zamanlar, geçmek bilmiyodu, gün bitmek bilmiyodu resmen. dün bgn iyi, saat 12 olmuş sayılır, birazdan öğle yemeğine giderizz
oradan sonra zaten hopp akşam olur,
h sonu zaten nasıl geçtiği anlaşılmıyorr
şu an itibariyle 3 günü yedik bitti böylecee :)

Gizcim senin için geliyor nişanımdan bir kaç fotoğraf...

Bubble doğum günün kutlu olsun canım

Triplii inşallah hayırlı bir yer olur canım kura sonuçlanınca buraya da bildir dua edicem. ayrıca fotolarda mükemmel maşallah size

tamam kuş ben de bulursam atarım, benim nişanım biraz farklı olduğu için, oyle bi nişanlık resmim yok o yüzden atamıyorm :)
ama triplii nin elbisesini çok beğendim,
öyle bi elbise, ileride bir yakının düğünün de de değerlendirilebilir, sen ekonomik bi kızsın :)
kabarık pofidik nişanlıklar, ne biliyim bana pek hitap etmediğinden belki,,, eminim çok güzeldir çok beğenen vardır zevk meselesi tabii,
ama sana şöööyle, incesin zarifsin narinsin madem, narin bi elbise bakılmalı bence :)

ayyyyy bayıldımmmmmmmm çokkk hoşsunuzz çokkk maşalllahhh yaaa abmianss siz herşey mükemmel ayyy darısı bizimde başımıza maşalllah sana ne güzelsin canım

Canım sorma bebek yüzlerimiz çıkmamış olsada büyük paylaşmadığım için, böyle bile beğenmene sevindim.

O konakta oldu bizim nişanımız, o fotolar dış mekan çekiminden. Soğuk bir Aralık ayında.

Son düzenleme:

hiç soğuk bi aralık gibi deil :) gayet sıcak görünüyosunuz buradan.
maşallah maşallahh

güzel çiftimize , nikitadan koccaman bir maşallah gelsin :)
kuzum sende de boy pos endam fizik maşallah yani, ne giysen harika olurmuş zaten, harika da olmuşsunuz
maşallah

nazarlar değmesinnn tütütüüü

Oyyyy bebişim çooookkk teşekkürler ediyorum, senin gönlünün güzelliğinden bizi bu kadar güzel görüyor olman sankim.

Son düzenleme:

triplinin elbisesinin modelinde bir elbisem var ama balık yakıştıramıyorum kendime belden aşağıya inen aynı triplininki gibi bir elbise yaptırabilirim

ben kabarık hiç sevemiyorum ama içimde kalamsın die istedim vazgeçicem gibi bende

tripli canım konak bir harika yaşadığım yerdede böyle konklar var denize sıfır ailem yemekli istiyor babam erkek kardeşini göremeyeblrm imkanm varken sende en iyisi olsun diyor yada gezi teknelerinde olucak bakalım araştırıyoruz şimdilik

Bugün atış yapmaya gideceklermiş fakat yağmur yüzünden gidemiyorlar deli sevgilim o arada da hemen beni aradı şu iki gündür neşeli konuşuyoruz Allah bozmasın

Oyyyy bebişim çooookkk teşekkürler ediyorum, senin gönlünün güzelliğinden bizi bu kadar güzel görüyor olman sankim.

saol tatlım da , yok yokkk, daha da yakından tüm resimlerinizi görmüş biri olarak, yorumum gönül güzelliği haricinde net ve gerçek bir yorum :)
maşşalah cidden çok çok yakışıyorsunuz, Allah hiç ayırmasın hep böyle neşeli kahkahalar atın,
birbirinize bakarken daha anlaşılıyor sevginiz hep de artarak sürsün :)
amin.
haydi güzel kura sonucunu da heyecanla bekliyoruz..

kızlar ben yemeğe oradan da iş görüşmesine gidiyorum
benim için çok önemli,
şans dileyin bana nolrrr
akşama görüşürüz :)

Canım benim bizimde yemekli oldu, allah sizinde gönlünüze göre versin. İnş. seninde güzel nişan resimlerini görürüz burdan, benimde düğün tabi. Haziran bekle bizi biz geliyoruz.

Benim gelinliğimde bu tarz olacak allah nasip ederse, ben kabarık sevmiyorum. Tarzım değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…