347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben gidiyorum yavaştan işten izin aldım herkese güzel günler diliyorum iyi bakın kendinize enerjiniz yüksek olsun askerlermizde iyi olsunlar

Canım biricik Nikita'mmm çooook teşekkür ediyorum ama ben yine de güzel gönlünü pas geçmiyorum. İnşallah hepimizin sevgisi katlanarak artsın. Biz çooook istedik birbirimizi, bakışlarımızdan biraz fazla yansıyor sanırım bu. Herkes aynı şeyleri söylüyor. Allah hepimizin sevgisini nazarlardan korusun.

Bu arada afiyet olsun. İnşallah hayırlıysa olsun canım. Akşama bekliyoruz hayırlı haberlerini.

Bubble doğum günün kutlu olsun canım

Triplii inşallah hayırlı bir yer olur canım kura sonuçlanınca buraya da bildir dua edicem. ayrıca fotolarda mükemmel maşallah size

Ayy seni görmemişim datlu kuşum çok sağolasın. Darısı hepinizin başına inş. Daha güzellerini nasip etsin allahım hepinize.

Ayy seni görmemişim datlu kuşum çok sağolasın. Darısı hepinizin başına inş. Daha güzellerini nasip etsin allahım hepinize.

İyisin dimi canım yazdıkların maşallah hep olumlu şeyler Allah'ta gönlünüze göre verir inşallah

Puknas avatarlar görünmüyor demişsin. Forum ayarlarımdan konu bölümüne bak orada avatarları göster diyor, ona tık koy canım. Umarım sorunun çözülür.

kızlar nasılsınız ptesiden beri giremiyorum nişanlım izinde
ama ben hiç iyi değilim nişanlım vana değil şırnak-cizreye gidiyormuş meğersem 15 gündür bişeyler karştrdığını anladım sordum sürekli ama böyle bişeyin yalanı olmaz die kızdı bana. gideceği yere internetten bakıyordum ama vanda öyle biyer çıkmıyodu içim içimi yedi hep. 2 gün önce oturuyoruz telefonu çaldı mırın mırın konştu hep dedim kesin biş iş var yapıştım telefona herşeyi duydum tabi. o da daha fazla yalan söyleyemedi anlattı herşeyi. akşama kadar ağladım. bi arkadaşı buna akıl vermiş söyleme üzülürler akılları sende kalır die. buda bitene kadar saklıcakmış nasıl saklayacaksa artık.
ama hala ailesine söylemedi ben, annem ve yakın bir arkadaşı biliyo. ben söyle dedim ama bu saatten sonra söylemem dedi.
off çok üzüldüm ama bi yandan da içimdeki ağırlık kalktı sanki çünkü 15 gündür bi işler çevrdiğini biliyodum.

geçmişi pek fazla okuyamadım baya bi sayfa geçmiş ama tripli ve Chelzy nin sevdicekleri çok şükür iyilermiş hep aklım onlardaydı
Allahım bütün hepsini korusun inşallah sağ sağlim bitirip gelsinler. 9 ay boyunca uykusuz geceler beni bekliyo

Canım kötü düşünme hiçbir zaman. Nişanlın da siz üzülmeyin diye söylememiş. Ama bence ne olursa olsun ailesinin de haberi olmalı nereye gideceğinden. Sen onun moralini yüksek tutmaya çalış. Üzüntünü yansıtma ona. Hayırlısıyla geçecek bu günler. Askerlerimize kavuşacağımız onlara sımsıkı sarılacağımız günlerde gelecek. Birazcık moralimizi yüksek tutalım. Dua edelim hep askerlerimiz için.

Canım üzülme allahtan hep hayırlısını dile. Bizimde kura çekimi olacak bakalım nereyi çekecek şuan hep iyi düşünüyorum gönlümden güzel şeyler geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…