kızlar ben gidiyorum yavaştan işten izin aldım herkese güzel günler diliyorum iyi bakın kendinize enerjiniz yüksek olsun askerlermizde iyi olsunlar
saol tatlım da , yok yokkk, daha da yakından tüm resimlerinizi görmüş biri olarak, yorumum gönül güzelliği haricinde net ve gerçek bir yorum :)
maşşalah cidden çok çok yakışıyorsunuz, Allah hiç ayırmasın hep böyle neşeli kahkahalar atın,
birbirinize bakarken daha anlaşılıyor sevginiz hep de artarak sürsün :)
amin.
haydi güzel kura sonucunu da heyecanla bekliyoruz..
kızlar ben yemeğe oradan da iş görüşmesine gidiyorum
benim için çok önemli,
şans dileyin bana nolrrr
akşama görüşürüz :)
Bubble doğum günün kutlu olsun canım
Triplii inşallah hayırlı bir yer olur canım kura sonuçlanınca buraya da bildir dua edicem. ayrıca fotolarda mükemmel maşallah size
Aşk olsun tripliii benim yorumumu görmedin
Ayy seni görmemişim datlu kuşum çok sağolasın. Darısı hepinizin başına inş. Daha güzellerini nasip etsin allahım hepinize.
Sedulu cankuş ya yeminle şu yorumunu görmeden yazdım. Kalplerimiz mi bir ne.
kızlar ben gidiyorum yavaştan işten izin aldım herkese güzel günler diliyorum iyi bakın kendinize enerjiniz yüksek olsun askerlermizde iyi olsunlar
İyisin dimi canım yazdıkların maşallah hep olumlu şeyler Allah'ta gönlünüze göre verir inşallah
Aşağıda bir inciçiçeği gördüm sankim.
Sedulum innnnnnnşallaaahhhh.
kızlar nasılsınız ptesiden beri giremiyorum nişanlım izinde
ama ben hiç iyi değilim nişanlım vana değil şırnak-cizreye gidiyormuş meğersem15 gündür bişeyler karştrdığını anladım sordum sürekli ama böyle bişeyin yalanı olmaz die kızdı bana. gideceği yere internetten bakıyordum ama vanda öyle biyer çıkmıyodu içim içimi yedi hep. 2 gün önce oturuyoruz telefonu çaldı mırın mırın konştu hep dedim kesin biş iş var yapıştım telefona herşeyi duydum tabi. o da daha fazla yalan söyleyemedi anlattı herşeyi. akşama kadar ağladım. bi arkadaşı buna akıl vermiş söyleme üzülürler akılları sende kalır die. buda bitene kadar saklıcakmış nasıl saklayacaksa artık.
ama hala ailesine söylemedi ben, annem ve yakın bir arkadaşı biliyo. ben söyle dedim ama bu saatten sonra söylemem dedi.
off çok üzüldüm ama bi yandan da içimdeki ağırlık kalktı sanki çünkü 15 gündür bi işler çevrdiğini biliyodum.
geçmişi pek fazla okuyamadım baya bi sayfa geçmiş ama tripli ve Chelzy nin sevdicekleri çok şükür iyilermiş hep aklım onlardaydı
Allahım bütün hepsini korusun inşallah sağ sağlim bitirip gelsinler. 9 ay boyunca uykusuz geceler beni bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?