347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım üzülme allahtan hep hayırlısını dile. Bizimde kura çekimi olacak bakalım nereyi çekecek şuan hep iyi düşünüyorum gönlümden güzel şeyler geçiyor.

Kuzum inşallah askerin en hayırlı yeri çeker kura da. Bu arada uzun zamandan beri giremiyordum ders çalışıyorum geçmiş günleri hatırlatmak istemiyorum ama çok geçmiş olsun. Allah bütün askerleri ve bizim askerlerimizi korusun. Olumlu düşünmek lazım. Yoksa geçer mi bu askerlik

kiyamam ya.. siz uzulmeyin diye saklamis demek ki.. uzulme sakin tamam mi hayirlisi olsun diye dua ediyoruz hep, her sonucun bizim icin hayirlisi oldugunu dusunmemiz lazim...
olumlu dusun kus.. hepimiz ayni sekilde dusunelim..

Doğum günün kutlu olsun. Güzel bir yaş geçirmen dileğiyle.
Canım ne güzel bir doğum günü hediyesi vermiş sana. İnşallah bundan sonraki doğum günlerinizi hep birarada kutlarsınız.

Giz08 iyi tatiller sana canım birazcık dinlenmek kafanı toplamak iyi gelecektir.

Gizcim senin için geliyor nişanımdan bir kaç fotoğraf...
Eki Görüntüle 514883
Eki Görüntüle 514884

Canım bu arada çok güzel görünüyorsunuz. Bir ömür mutlu olun. Aşk dolu bakışlarınız hiç bitmesin.

Son düzenleme:
kiyamam ya.. siz uzulmeyin diye saklamis demek ki.. uzulme sakin tamam mi hayirlisi olsun diye dua ediyoruz hep, her sonucun bizim icin hayirlisi oldugunu dusunmemiz lazim...
olumlu dusun kus.. hepimiz ayni sekilde dusunelim..

Canım geçmiş sayfaları okurken görmüştüm. Ne yaptın gittin mi görüşmeye. Hakkında hayırlısı olsun

Allah sağlıkla gidip sağlıkla dönmesini nasip etsin. İkiniz için de büyük kolaylıklar versin inşallah. Sabır ve dua ile beklicez Onları

Doğum günün kutlu olsun. Allah Sevdiğinle beraber geçireceğin nice mutlu uzun yıllar nasip etsin Sana Canım.

Kızlar şimdi kuzucum mesaj attı. Bugün kura için kayıt yaptırıyorlarmış. Bugün çekilecekmiş sanırım. Sizden ricam bizim için hepiniz en hayırlı yeri çekmesi için dua eder misiniz lütfen?

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin, ikinizinde iyi ve mutlu olacağı yer neresi ise oraya çeksin inşallahhh Canım.

Hayırlı Cumalar Can'lar, iki gündür Yarim'in sesini duyamıyorum, arayamadı, sağlık kontrolleri, muayenesi felan vardı. İnşallah bugün arar :26:

Ne güzel kaynatmışsınız, konumuz neşeli gidiyor çok şükür. Allah muhabbetimizi artırsın, çalışan Can'lar hepinize kolay gelsin, yarin ve pazar sınava girecek Can'lar Allah yardımcınız olsun, müjdelerle gelirsiniz inşallah.

Sağolasın canım. Gelmiş geçmiş olsun, kıl payı atlattık. Allahım bir daha yaşatmasın.

Canım bu arada çok güzel görünüyorsunuz. Bir ömür mutlu olun. Aşk dolu bakışlarınız hiç bitmesin.

Amin birtanem inşallah.

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin, ikinizinde iyi ve mutlu olacağı yer neresi ise oraya çeksin inşallahhh Canım.

Amin canım inş.

Son düzenleme:

Tez vakitte arar inşallah. Tek aramasınlar da iyi olsunlar yeter. Zaten fırsat kolluyordur işlerini halledince akşama arar kesin.

Bunlar ne güzel dilekler, dualar. Yarın sınava gireceğim de üstüme alındım birden Sana da hayırlı cumalar..

Şimdi mesajlaşıyoruz bizim ki olayı anlatıyor. Pkk köy korucusunu öldürmüş. Yakınları da Bdp binasını basmış ama nedense haberler böyle vermiyor.

Puknas avatarlar görünmüyor demişsin. Forum ayarlarımdan konu bölümüne bak orada avatarları göster diyor, ona tık koy canım. Umarım sorunun çözülür.

Baktım şimdi dediğin yere zaten avatarları göster işaretliymiş canım neden yok anlamadım neyse bakalım belki zamanla çözerim sorunu ya da sonradan görünür kısmet:)

Sabah stresli bir günde olduğumu söylemiştim kızlar..Van da ktm de Hakkari ye gitmeyi bekleyen erkek arkadaşım bugün sabah aradığında helikopter beklediklerini ve gideceklerini söyledi..Merakla bir daha aramsını bekledim çok şükür Hakkari ye varmışlar şimdi Otluca komando tugayındalarmış.Asıl stres ise bundan sonra başlıyor.Nezaman geçecekler bilmiyorum ama karayoluyla jandarma özel harekata geçecekler (galiba yüksekovada) ordan ise görev yerlerine göre dağıtılacaklarmış.Bu yolların bitmesini beklemek,bir telefon beklemek ölüm gibi özellikle son zamanlardaki olaylardan sonra..Ama Allah ın izniyle hepsi sağsalim yerlerine ulaşacaklar inanıyorum.Allah ım tüm askerlerimizi korusun.İnşallah güzel bir yere çıkar sonuç olarak Hakkari her yeri korkutucu ama nebiliyim terörün en az olduğu noktası olur inşallah en rahat edebileceği yer olur.Hepsinin hakkında hayırlısı olsun...

Üzülme demek bir işe yaramıyor biliyorum benim askerimde hakkari de ne yazıkki.İstediğim kadar üzülmeyecem kötü düşünmeyecem desemde olumsuzluklara kapılıyorum malesef ama elimizden geldiğince iyi düşünelim inciçiçeği güzel düşünelim her şey güzel olsun.Dualarımız zaten hep onlarla.Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.Çabucak bitecek bu günler inşallah kavuşacaz sevdiklerimize.Emin ol ki hayırlısı böyledir bize şer gibi gelsede.Gönlünü ferah tut...

tek gece kuşu ben değilmişim desenize

Bu hafta gece kuşluğumun son günleriydi artık bu hafta erkenci kuş olmaya adapte olsam iyi olacak

Bubblecım ne kadar kıymetli bir hediye olmuş
Ne tek taşlar ne çiçekler bunun yerini tutamaz değil mi? :)
Allah daim etsin inşallahhh
Sevdiğin yanında olmadan geçirdiğin son doğum günün olur inşallah
Bundan sonra hep birlikte olun hayırlısıyla :)
Mutlu yıllar güzel yollar canım :)

Karikatürseveri bende severim
Hunililerimiz var bi de
Ayrıca bize göre 1.5 yıl deneyim ki ben evleneyim diyene kadar bu 3 yıla çıkar eh bu da az bi şey değil

Puknascımn gönlünü ferah tut balım napıyorduk evrene olumlu mesajlar gönderiyorduk :)

Ahahah olsun yahu uzaylı mustafa emmiden iyidir

Gizemcim hasretle bekliyoruz :)
Bu arada nişanlık olarak uzun mu düşünüyorsun ve kabarık
Nasıl bi mekanda olacak?

Tripliiii;derin bir ohhh çektimmmm çok şükür ne güzel
Cumamız hayrolsun inşallah bu mübarek günün hatrına hayırlı bi yer çıkar dileğim

KIZLAR LÜTFEN YARDIM BEN 1 HAFTADIR EŞİME ULAŞAMIYORUM.HANGİ BİRLİKTE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİMDEN DAHA DOĞRUSU BİRLİĞİN NE DEMEK OLDUĞUNU DA BİLMİYORDUM İSİM Mİ SAYI MI NEYSE SONUÇ AÇIKLAMA SAYFASINDAN BUNUBULDUM:

K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 51'inci Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
İSKENDERUN HATAY BU NEDEMK BİRLİĞİ BU MU YANİ 51. BAKIM MERKEZİ DESTEK GÖREV KOMUTANLIĞI SANIRIM AÇILIŞI BU BİRLİĞİMİ OLUYOR LÜTFEN ÇOK ACELE YARDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…