Canım üzülme allahtan hep hayırlısını dile. Bizimde kura çekimi olacak bakalım nereyi çekecek şuan hep iyi düşünüyorum gönlümden güzel şeyler geçiyor.
kızlar nasılsınız ptesiden beri giremiyorum nişanlım izinde
ama ben hiç iyi değilim nişanlım vana değil şırnak-cizreye gidiyormuş meğersem15 gündür bişeyler karştrdığını anladım sordum sürekli ama böyle bişeyin yalanı olmaz die kızdı bana. gideceği yere internetten bakıyordum ama vanda öyle biyer çıkmıyodu içim içimi yedi hep. 2 gün önce oturuyoruz telefonu çaldı mırın mırın konştu hep dedim kesin biş iş var yapıştım telefona herşeyi duydum tabi. o da daha fazla yalan söyleyemedi anlattı herşeyi. akşama kadar ağladım. bi arkadaşı buna akıl vermiş söyleme üzülürler akılları sende kalır die. buda bitene kadar saklıcakmış nasıl saklayacaksa artık.
ama hala ailesine söylemedi ben, annem ve yakın bir arkadaşı biliyo. ben söyle dedim ama bu saatten sonra söylemem dedi.
off çok üzüldüm ama bi yandan da içimdeki ağırlık kalktı sanki çünkü 15 gündür bi işler çevrdiğini biliyodum.
geçmişi pek fazla okuyamadım baya bi sayfa geçmiş ama tripli ve Chelzy nin sevdicekleri çok şükür iyilermiş hep aklım onlardaydı
Allahım bütün hepsini korusun inşallah sağ sağlim bitirip gelsinler. 9 ay boyunca uykusuz geceler beni bekliyo
Doğum günün kutlu olsun. Güzel bir yaş geçirmen dileğiyle.Günaydın Kızlar
Dün çok değişik bi gece geçirdim
Bugün benim doğum günümm ve sevgilim çadırda 1 hafta arayamicak bunu biliyodum oyüzdn gece çok mutsuzdum saat 9.30 da yattım uyudum
gece 11.30 gibi telefonum çaldıı sevgilim benim doğum günümü kutlayabilmek için çadırdan gizlice sıvışıp karanlıkta km lerce yürüyüp telefon bulmuş aradı gizlice. Çok duygulandımmm ve doğum günüme ağlayarak girdim.
1 hafta konuşamicaz, kutlayamicak sanıyodumm çok güzel bi süpriz oldu
ŞAFAK: 117
kızlar ben bugün gidiyorum hepinizi öpüyorum şimdiden vedalaşayım umarım geldiğimde ehrkes bıraktığım gibi musmutlu olur
istanbulda üşümüştüm izmirde azda olsa sıcak hava akımı benide alsın ruhumu dinlendirip gelmek istiyorum
kiyamam ya.. siz uzulmeyin diye saklamis demek ki.. uzulme sakin tamam mi hayirlisi olsun diye dua ediyoruz hep, her sonucun bizim icin hayirlisi oldugunu dusunmemiz lazim...
olumlu dusun kus.. hepimiz ayni sekilde dusunelim..
ama ben hiç iyi değilim nişanlım vana değil şırnak-cizreye gidiyormuş meğersem15 gündür bişeyler karştrdığını anladım sordum sürekli ama böyle bişeyin yalanı olmaz die kızdı bana. gideceği yere internetten bakıyordum ama vanda öyle biyer çıkmıyodu içim içimi yedi hep. 2 gün önce oturuyoruz telefonu çaldı mırın mırın konştu hep dedim kesin biş iş var yapıştım telefona herşeyi duydum tabi. o da daha fazla yalan söyleyemedi anlattı herşeyi. akşama kadar ağladım. bi arkadaşı buna akıl vermiş söyleme üzülürler akılları sende kalır die. buda bitene kadar saklıcakmış nasıl saklayacaksa artık.
ama hala ailesine söylemedi ben, annem ve yakın bir arkadaşı biliyo. ben söyle dedim ama bu saatten sonra söylemem dedi.
off çok üzüldüm ama bi yandan da içimdeki ağırlık kalktı sanki çünkü 15 gündür bi işler çevrdiğini biliyodum.
geçmişi pek fazla okuyamadım baya bi sayfa geçmiş ama tripli ve Chelzy nin sevdicekleri çok şükür iyilermiş hep aklım onlardaydı
Allahım bütün hepsini korusun inşallah sağ sağlim bitirip gelsinler. 9 ay boyunca uykusuz geceler beni bekliyo
Günaydın Kızlar
Dün çok değişik bi gece geçirdim
Bugün benim doğum günümm ve sevgilim çadırda 1 hafta arayamicak bunu biliyodum oyüzdn gece çok mutsuzdum saat 9.30 da yattım uyudum
gece 11.30 gibi telefonum çaldıı sevgilim benim doğum günümü kutlayabilmek için çadırdan gizlice sıvışıp karanlıkta km lerce yürüyüp telefon bulmuş aradı gizlice. Çok duygulandımmm ve doğum günüme ağlayarak girdim.
1 hafta konuşamicaz, kutlayamicak sanıyodumm çok güzel bi süpriz oldu
ŞAFAK: 117
Kızlar şimdi kuzucum mesaj attı. Bugün kura için kayıt yaptırıyorlarmış. Bugün çekilecekmiş sanırım. Sizden ricam bizim için hepiniz en hayırlı yeri çekmesi için dua eder misiniz lütfen?
Kuzum inşallah askerin en hayırlı yeri çeker kura da. Bu arada uzun zamandan beri giremiyordum ders çalışıyorum geçmiş günleri hatırlatmak istemiyorum ama çok geçmiş olsun. Allah bütün askerleri ve bizim askerlerimizi korusun. Olumlu düşünmek lazım. Yoksa geçer mi bu askerlik
Canım bu arada çok güzel görünüyorsunuz. Bir ömür mutlu olun. Aşk dolu bakışlarınız hiç bitmesin.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin, ikinizinde iyi ve mutlu olacağı yer neresi ise oraya çeksin inşallahhh Canım.
Hayırlı Cumalar Can'lar, iki gündür Yarim'in sesini duyamıyorum, arayamadı, sağlık kontrolleri, muayenesi felan vardı. İnşallah bugün arar :26:
Ne güzel kaynatmışsınız, konumuz neşeli gidiyor çok şükür. Allah muhabbetimizi artırsın, çalışan Can'lar hepinize kolay gelsin, yarin ve pazar sınava girecek Can'lar Allah yardımcınız olsun, müjdelerle gelirsiniz inşallah.
Puknas avatarlar görünmüyor demişsin. Forum ayarlarımdan konu bölümüne bak orada avatarları göster diyor, ona tık koy canım. Umarım sorunun çözülür.
tek gece kuşu ben değilmişim desenize
:) Bende çok severim fıratı yaa, fıratım canım benim :) en birinci benim :)
deli cevat da seviyosn anlaşıldı :)
ileride faydalanılabilecek mikemmel tavsiyeler vermemiz şart o zmn size :) gerçi ne biliyorum ne öğrendim de 1.5 sene de anlatıcam o da ayrı
Ahahah olsun yahu uzaylı mustafa emmiden iyidirya kızlar asıl ben rüyamda mustafa keserle gayet samimiydim buna ne diceksiniz
bana çikolata veriyor yok saolun ben hastayım diorum ama cidden hastayım ruyamdadiyo al yavvv al allah askına al ay yok diyorum valla bogazım şiş hiçbişey yutamıyorum ama nasıl ısrar nasıl ısrar cok darılırım filan diyo ben alıyorum yiyorum allahım yarabbim yaaaaa
sonra şarkı söylüyor filan bende öyle bakıyorum ona
rüyalarımı süsleyen erkek mustafa keser ve seni asla affetmiyorum bilinçaltım!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?