KIZLAR LÜTFEN YARDIM BEN 1 HAFTADIR EŞİME ULAŞAMIYORUM.HANGİ BİRLİKTE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİMDEN DAHA DOĞRUSU BİRLİĞİN NE DEMEK OLDUĞUNU DA BİLMİYORDUM İSİM Mİ SAYI MI NEYSE SONUÇ AÇIKLAMA SAYFASINDAN BUNUBULDUM:
K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 51'inci Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
İSKENDERUN HATAY BU NEDEMK BİRLİĞİ BU MU YANİ 51. BAKIM MERKEZİ DESTEK GÖREV KOMUTANLIĞI SANIRIM AÇILIŞI BU BİRLİĞİMİ OLUYOR LÜTFEN ÇOK ACELE YARDIM
canım burası birliği. K.k. Loj. K.lığı bkm. K.lığı 51'inci bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
internetten telefonuna baktın mı?
Kızlar uzun çabalar sonucu ulaştım eşime ama müsait değilim diye fazla konuşmadı akşam arayacağım dedi.bilmiyorum neden böyle yaptı hem sinirliyim hem mutlu
Kızlar uzun çabalar sonucu ulaştım eşime ama müsait değilim diye fazla konuşmadı akşam arayacağım dedi.bilmiyorum neden böyle yaptı hem sinirliyim hem mutlu
oh çok şükür hadi gözünaydın..akşam konuşursunuz inşallah anlaşırısınız...
ben de kayınvalidemi aradım müjdeli haberi vermek için ama ben kendi kendime dert ediyormuşum onları akşam aramış halbu ki beni aramamış.en son tel konuşmamızda biraz tartışmıştık ma bu kadar uzatacağını tahmin etmemiştim.keşke ulaşamasdım en azından üzülmezdim.haber almışlar ve bana haber vermiyorlar düşünün ne kadar sinir bozucu.bundan sonra da ben onlara haber vermeyeceğim.normalde hergün arardı beni onları da 3 günde bir arardı.akşam arayacağım dedi bakalım.
Canım geçmiş sayfaları okurken görmüştüm. Ne yaptın gittin mi görüşmeye. Hakkında hayırlısı olsun
Sabah stresli bir günde olduğumu söylemiştim kızlar..Van da ktm de Hakkari ye gitmeyi bekleyen erkek arkadaşım bugün sabah aradığında helikopter beklediklerini ve gideceklerini söyledi..Merakla bir daha aramsını bekledim çok şükür Hakkari ye varmışlar şimdi Otluca komando tugayındalarmış.Asıl stres ise bundan sonra başlıyor.Nezaman geçecekler bilmiyorum ama karayoluyla jandarma özel harekata geçecekler (galiba yüksekovada) ordan ise görev yerlerine göre dağıtılacaklarmış.Bu yolların bitmesini beklemek,bir telefon beklemek ölüm gibi özellikle son zamanlardaki olaylardan sonra..Ama Allah ın izniyle hepsi sağsalim yerlerine ulaşacaklar inanıyorum.Allah ım tüm askerlerimizi korusun.İnşallah güzel bir yere çıkar sonuç olarak Hakkari her yeri korkutucu ama nebiliyim terörün en az olduğu noktası olur inşallah en rahat edebileceği yer olur.Hepsinin hakkında hayırlısı olsun...
ben de kayınvalidemi aradım müjdeli haberi vermek için ama ben kendi kendime dert ediyormuşum onları akşam aramış halbu ki beni aramamış.en son tel konuşmamızda biraz tartışmıştık ma bu kadar uzatacağını tahmin etmemiştim.keşke ulaşamasdım en azından üzülmezdim.haber almışlar ve bana haber vermiyorlar düşünün ne kadar sinir bozucu.bundan sonra da ben onlara haber vermeyeceğim.normalde hergün arardı beni onları da 3 günde bir arardı.akşam arayacağım dedi bakalım.
gittim ve geldimmçok kötü geçti görüşme kendi adıma ... çok iyi olmayan bi mülakattı.
ne yapalım kısmett, mevcut işimize devam :)
inşallah inşallahhh rahat edebileceği en sıkıntısız yer olur kendisi için inşallahhh
Allah yardımcısı olsun...
gittim ve geldimmçok kötü geçti görüşme kendi adıma ... çok iyi olmayan bi mülakattı.
ne yapalım kısmett, mevcut işimize devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?