347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sonuç açıklama sayfasında yazan yerin telefon numarasını bulabilirsen internetten orayı ara bence.Bu iskenderun hatay dediğin yer sonradan katılacağı birlik olarak yazıyor değil mi şu an orda olmalı.

Canım burası birliği. K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 51'inci Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
İnternetten telefonuna baktın mı?

canım burası birliği. K.k. Loj. K.lığı bkm. K.lığı 51'inci bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
internetten telefonuna baktın mı?

netten baktım ama bulmadım bu birliği yani.askerlik şubesinin numarası var dün aradım birliğini bilmiyorsan bulamayız dediler şimdi orayı arayıp istesem verirler değil mi

Verirler bence ulaşamadığını falan söylersin.Birliği aradığında da yardımcı olurlar umarım.İnşallah haber alırsında rahatlarsın.

Kızlar uzun çabalar sonucu ulaştım eşime ama müsait değilim diye fazla konuşmadı akşam arayacağım dedi.bilmiyorum neden böyle yaptı hem sinirliyim hem mutlu

Kızlar uzun çabalar sonucu ulaştım eşime ama müsait değilim diye fazla konuşmadı akşam arayacağım dedi.bilmiyorum neden böyle yaptı hem sinirliyim hem mutlu

Oh çok şükür hadi gözünaydın..Akşam konuşursunuz inşallah anlaşırısınız...

oh çok şükür hadi gözünaydın..akşam konuşursunuz inşallah anlaşırısınız...

ben de kayınvalidemi aradım müjdeli haberi vermek için ama ben kendi kendime dert ediyormuşum onları akşam aramış halbu ki beni aramamış.en son tel konuşmamızda biraz tartışmıştık ma bu kadar uzatacağını tahmin etmemiştim.keşke ulaşamasdım en azından üzülmezdim.haber almışlar ve bana haber vermiyorlar düşünün ne kadar sinir bozucu.bundan sonra da ben onlara haber vermeyeceğim.normalde hergün arardı beni onları da 3 günde bir arardı.akşam arayacağım dedi bakalım.

Gerçekten üzücü olmuş bu keşke sana haber verselerdi...Akşam aradığında konuşursunuz neden aramadığını bukadar uzattığını sorarsın tatlıya bağlarsınız umarım...

Canım geçmiş sayfaları okurken görmüştüm. Ne yaptın gittin mi görüşmeye. Hakkında hayırlısı olsun

gittim ve geldimm çok kötü geçti görüşme kendi adıma ... çok iyi olmayan bi mülakattı.
ne yapalım kısmett, mevcut işimize devam :)

inşallah inşallahhh rahat edebileceği en sıkıntısız yer olur kendisi için inşallahhh
Allah yardımcısı olsun...

Kötü düşünmeyelim bence hemen belki sizin konuşmadığınızdan haberleri yoktur. Bizi aradıysa onu da aramıştır diye düşünmüş olabilirler.

gözün aydın,, eminim aramaya hiç fırsatı olmamıştır. arar konuşursunuz akşam, anlatır sebebini, sen sinirlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…