ben de kayınvalidemi aradım müjdeli haberi vermek için ama ben kendi kendime dert ediyormuşum onları akşam aramış halbu ki beni aramamış.en son tel konuşmamızda biraz tartışmıştık ma bu kadar uzatacağını tahmin etmemiştim.keşke ulaşamasdım en azından üzülmezdim.haber almışlar ve bana haber vermiyorlar düşünün ne kadar sinir bozucu.bundan sonra da ben onlara haber vermeyeceğim.normalde hergün arardı beni onları da 3 günde bir arardı.akşam arayacağım dedi bakalım.
Kuzuşko hayırlısı böyleymiş, üzülmek yok.
Hayırlısı olsun canım,üzülme demek ki böylesi daha iyiymiş.
evet, belki de,, kendimi sorgulamama sebep oldu ama, azcık hırs yaptım bu sayede,,
eksiklerimi gördüm, şimdi onları kapatıp daha çok çabalıycam, ondan sonra da , bir zmanlar mülakatı kötü geçen fakir ama gururlu bir kız vardı deyip karşılarına dikilcem :)))))) hihiohhçıldırdım
insallahh agziniz bal yesin:)
seduluuu saskin asik Allah bozmasin :)
kızlarrrrr yedeksubay.tk da 349.kısa dönemin tüm tarihleri verilmiş şimdi gördümm içimi bi sevinç bürüdü anlatamam... az kalıyoo ha ne dersiniz :)
ben de kayınvalidemi aradım müjdeli haberi vermek için ama ben kendi kendime dert ediyormuşum onları akşam aramış halbu ki beni aramamış.en son tel konuşmamızda biraz tartışmıştık ma bu kadar uzatacağını tahmin etmemiştim.keşke ulaşamasdım en azından üzülmezdim.haber almışlar ve bana haber vermiyorlar düşünün ne kadar sinir bozucu.bundan sonra da ben onlara haber vermeyeceğim.normalde hergün arardı beni onları da 3 günde bir arardı.akşam arayacağım dedi bakalım.
evet, belki de,, kendimi sorgulamama sebep oldu ama, azcık hırs yaptım bu sayede,,
eksiklerimi gördüm, şimdi onları kapatıp daha çok çabalıycam, ondan sonra da , bir zmanlar mülakatı kötü geçen fakir ama gururlu bir kız vardı deyip karşılarına dikilcem :)))))) hihiohhçıldırdım
Bugün 3 oldu arıyor
Sevindirik oluyorum bende güzel güzel konuşuyoruz.
Askerden geleyim alcam ben seni diyip duruyorşaşkın aşığım :98:
selam kızlar biraz buruk bir akşam... malum memleketimizin hali battıkça batıyoruz
tripliii canım maşallah allah tamamına erdirsin çok tatlı görünüyorsunuz fotoğraflarda maşallahdarısı bizlere inşallah
Bubble doğum günün kutlu olsun canım
Triplii inşallah hayırlı bir yer olur canım kura sonuçlanınca buraya da bildir dua edicem. ayrıca fotolarda mükemmel maşallah size
Doğum günün kutlu olsun. Güzel bir yaş geçirmen dileğiyle.
Canım ne güzel bir doğum günü hediyesi vermiş sana. İnşallah bundan sonraki doğum günlerinizi hep birarada kutlarsınız.
Doğum günün kutlu olsun. Allah Sevdiğinle beraber geçireceğin nice mutlu uzun yıllar nasip etsin Sana Canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?