347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ya çok üzüldüm.. böyle bişey yapmasına da, onların sana haber vermemesine de belki haberleri yoktur seni aramadığından? neyse takılma şimdilik, akşam konuşursunuz...

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım,üzülme demek ki böylesi daha iyiymiş.

evet, belki de,, kendimi sorgulamama sebep oldu ama, azcık hırs yaptım bu sayede,,
eksiklerimi gördüm, şimdi onları kapatıp daha çok çabalıycam, ondan sonra da , bir zmanlar mülakatı kötü geçen fakir ama gururlu bir kız vardı deyip karşılarına dikilcem :)))))) hihiohh çıldırdım

Çok şükür jandarma özel harekata gelmişler bir müddet burda kalacaklarmış galiba sonra görev yerleri belli olunca dağıtılacaklarmış.Yataklarını falan vermişler sıkıntı yokmuş Allah'a şükür...

:)))negüzel bak canım daha iyi bir şeye sebep olmuş daha güçlü bir şekilde çıkarsın karşılarına

Bugün 3 oldu arıyor
Sevindirik oluyorum bende güzel güzel konuşuyoruz.
Askerden geleyim alcam ben seni diyip duruyor şaşkın aşığım :98:

Nikitaaa balım hayırlısı olsun sıkma canını daha güzel fırsatlar çıkar inşallah

kızlarrrrr yedeksubay.tk da 349.kısa dönemin tüm tarihleri verilmiş şimdi gördümm içimi bi sevinç bürüdü anlatamam... az kalıyoo ha ne dersiniz :)

üzülme niye böyle yaptığını sor.. :SS

:) ez onlarııı :)) bnde bu ara iş arama derdindeyim bi çok yere gidiyorum haber bekliyorum .. mülakatlar stresli oluyor hele ki grup mülakatları :)) allah yardımcımız olsunn

Bugün 3 oldu arıyor
Sevindirik oluyorum bende güzel güzel konuşuyoruz.
Askerden geleyim alcam ben seni diyip duruyor şaşkın aşığım :98:

ne güzell seduluuuu :) askerlik erkeklere bi nebzede olsa yarıyo bakmayın bnmde askerim bana bi kaç gün önce ee düğün mekanınıda tutmadık bu ara halletmeliyiz falan dedi normalde bn derdim tamam hayatım hallederiz derdi :)) hafta sonu ramazandan dolayı günler dolduğu için hemen diyo acele et günümüzü tutmasınlar :)) ağustos bizimde inşş

selam kızlar biraz buruk bir akşam... malum memleketimizin hali battıkça batıyoruz

tripliii canım maşallah allah tamamına erdirsin çok tatlı görünüyorsunuz fotoğraflarda maşallah darısı bizlere inşallah

evet, ben de yeni okudum haberleri. sonumuz ne olacak bakalım.. nereye gidiyoruz hiç belli değil...

kızlar bu arada giz nereye gitti? yolculuktan bahsetmiş ama bulamadım tam olarak ne olduğunu nereye gittiğini ona nişan elbisesi bakcağımı söylemiştim de ona göre yükleyeyim buraya

Bubble doğum günün kutlu olsun canım

Triplii inşallah hayırlı bir yer olur canım kura sonuçlanınca buraya da bildir dua edicem. ayrıca fotolarda mükemmel maşallah size

Doğum günün kutlu olsun. Güzel bir yaş geçirmen dileğiyle.
Canım ne güzel bir doğum günü hediyesi vermiş sana. İnşallah bundan sonraki doğum günlerinizi hep birarada kutlarsınız.

Doğum günün kutlu olsun. Allah Sevdiğinle beraber geçireceğin nice mutlu uzun yıllar nasip etsin Sana Canım.

Kızlaaar hepinize çok çok teşekkürrr ederimmmm kocaman öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…