347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Triplii canım çok güzel olmuşsunn fotoğraflar çok hoş. Allah mutluluğunuzu daimmm etsinnn maşallahhhh size

ne fotosu ben niçin göremiyorum böhüühühü
bu arada haberler çok can sıkıcı
yine şehit haberleri var
allahım kara bulutlar ne zaman geçicekk,
bi gün yüzü göremiyorum ben
içim hep sıkıntılı

kızlar diadermine ürünleri çoook güzelmişş benim çok açık tenli ve çok hassas bi cildim var bir sürü şey kullandım bu zamana kadar nivea-yves rocher-clean and clear-safran sabunu-gül suyu cart curt ama en çok diadermine den memnun kaldım tavsiye ederimmmm

bide garnierin kremini aldım bugun ama bakalım o nasıl onu da test ediyim soylerim reklamlarda gordum cok heveslendim

Bizimkinin telefonunu çalmışlar kızlar çok üzgünüm.

hırsızlık olayı çok oluyormuş.. herşeyi çalıyorlarmış.. diş fırçası, şampuan, parfüm. kremlerini.. gittiğimde anlatmıştı herşeyini açlmışlar.. dolapları kilitle dedim kilitlemek yasakmış.. üzülme canım yenisini yollamaya çalışırsınız.. orda her çeşit insan var

selammm kadınlar kulubunun en güzel kızlarıııı
ben artık haber falan seyretmıyorum, çok da güzel bi gün geçirdim. aşkım çarşıdaydı bugun kendine telefon almış kendi hattından arayınca nasıl mutlu oldum anlatamam akşam girerken de telefoncuya geri verdi telefonu çarşıya çıkınca tekrar alıcak. niye diye sorarsanız dün akşam tüm koğuşlarda arama yapmışlar, tüm askerleri iç çamaşırlarına kadar aramışlar bütün hepsinin telefonlarını almışlar. ceza olarak da 10 gün eklemişler askerliklerine. sadece benimki dahil 4 kişide çıkmamış telefon bi onlar yırtmış. o yüzden telefonu olanlar dikkat etsin aradıklarında söyleyin mutlaka

Yok kızlar ya ktm'deydi zaten bütün gün oturuyorlardı. Dakikada bir msj atıyordu aynı eski günlerdeki gibi. Şarjı bitmiş telefonunun priz yokmuş orda priz gibi bir şey yapmışlar herkes sırayla telefonunu şarja veriyormuş. Başındada komutanın postacısı nöbet tutuyormuş, telefonlardan o sorumluymuş. Komutan çağırınca çocuk yerinden ayrılmış o arada gitmiş işte. Bende kaç saattir msj atmayınca merak etmiştim, bir çaldırayım dedim kapalı. Şarjı bitti herhalde şarj bulamadı diye düşünürken bizimki aradı haber geldi işte. Çok üzülmüş o da. Arkadaşlar arıyor dedi. Bende dedim alan nasılsa şarj etmeye getirecek telefonu, 2 gün sonra alırsın geri dedim ama ağlayacaktım nerdeyse. Onunda içine doğmuş olacak ki şarja vermeden önce kartını almış içinden. Ben askerliği biten uzun dönemlerden bulurum aşkım sen üzülme dedi. Bu ay parasını ödeyeceğim daha. Zaten sıfır almıştım ve ne zor şartlarda bulmuştum. Bizde şans yokmuş diyorum artık ben. Mutluluğum en fazla bir gün sürüyor bu askerlikte.

Son düzenleme:
kızlar bu
arada giz nereye gitti? yolculuktan bahsetmiş ama bulamadım tam olarak ne olduğunu nereye gittiğini ona nişan elbisesi bakcağımı söylemiştim de ona göre yükleyeyim buraya

Kızlar iyi aksamlar herkese telden giriyorum

Ellabella canım ben izmirdeyim azcık degişiklik olmalıydı iyi geldi şimdi nişan kıyafetlerimi buldun sen canım istersen yükle ben bir seklde görürrüm canım sagolasın

Tripli telefonun çalınmasına çok üzüldüm hayatım yaaaa neden yani istese çalan verilr asker nasıl askern halnden anlamaz

kızlar bu
arada giz nereye gitti? yolculuktan bahsetmiş ama bulamadım tam olarak ne olduğunu nereye gittiğini ona nişan elbisesi bakcağımı söylemiştim de ona göre yükleyeyim buraya

Kızlar iyi aksamlar herkese telden giriyorum

Ellabella canım ben izmirdeyim azcık degişiklik olmalıydı iyi geldi şimdi nişan kıyafetlerimi buldun sen canım istersen yükle ben bir seklde görürrüm canım sagolasın

Tripli telefonun çalınmasına çok üzüldüm hayatım yaaaa neden yani istese çalan verilr asker nasıl askern halnden anlamaz

canım öyle düşünme.. mutluluğun telefonamı bağlı.. kendini bu şekilde doldurup üzme.. onnun iyi olduğunu bil yeter.. askerden bi gelsin sağsalim ozaman hiç ayrılmıycaksınız sonuçta.. üzme kendini böylee..herşeyde bir hayır vardır..

tripli canım kıyamam sana ben askerlikte mutlugun 1 gün sürüyor deme herşeyde hayır vardır canım en hayırlısı olsun hakkımızda o telefon nasıl çalındıysa bir yerde çıkacaktır yaşadıgınız stresi yaşamadım belki kaybetme korkum tehlkem senden daha az ama burda üzüntlernzde ağladım başkalarına boş kolay gelen şu askerlk hep zor gelmişti yaşayınca anlıyorum sizinde yerinize koyuyorum kendimi güçlü dur canım benim inşallah yüzün gülecek

hepinize iyi geceler kızlarrrr.... off benn kaç parcaya bölünecegimi bilemiyorum bugünlerde hiçbirseye yetişemiyorum herseyi hıphızlı yapmam gerekiyor cok yoruluyorum buraya bile bkamıyorum yazamıyorumm...(( askerime bile destek olamıyorummm o da bana tabiii.... aç aç yaşıyor orada o da her gün pilav hoşaf yiyorlarmışşş...:SSSS cok sıkıldım ben yaaaaa orda canı sıkılıyor bana kızmak için yer arıyorrr müzik sesi duysa ona bile kızıyor...agzından iki güzel laf cıkmıyorr gücü yokmus hiçbirseye... anlamadım ben hicbirsey koyvereyim gitsin diyorumm birde yine içim elvermiyor o iyi davranmasada destek olayım zor günler geciriyor diyorumm ama yine de ben de hayatı güllük gülistanlık yaşamıyorumm yani ben de destek bekliyorumm...

kızlar hepinize iyi geceler bu gece erken bitiriyorum mesaiyi
yarın malum sınav var öpüyorum hepinizi

İyi geceler canım..Zor günler bu günler ikinizinde birbirinize destek olması lazım ki çabuk geçsin,güzel atlatılsın ama alttan almak daha çok biz kızlara düşüyor sanırım bu durumda.Çünkü onlar bambaşka bir dünyadalar..Tabi sende haklısın ama dengeyi kurmaya çalışmak lazım işte..Bu günler geçecek inşallah çok güzel günler bizi bekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…