Triplii canım çok güzel olmuşsunn fotoğraflar çok hoş. Allah mutluluğunuzu daimmm etsinnn maşallahhhh size
Bizimkinin telefonunu çalmışlar kızlar çok üzgünüm.
kızlar bu
arada giz nereye gitti? yolculuktan bahsetmiş ama bulamadım tam olarak ne olduğunu nereye gittiğini ona nişan elbisesi bakcağımı söylemiştim de ona göre yükleyeyim buraya
kızlar bu
arada giz nereye gitti? yolculuktan bahsetmiş ama bulamadım tam olarak ne olduğunu nereye gittiğini ona nişan elbisesi bakcağımı söylemiştim de ona göre yükleyeyim buraya
Yok kızlar ya ktm'deydi zaten bütün gün oturuyorlardı. Dakikada bir msj atıyordu aynı eski günlerdeki gibi. Şarjı bitmiş telefonunun priz yokmuş orda priz gibi bir şey yapmışlar herkes sırayla telefonunu şarja veriyormuş. Başındada komutanın postacısı nöbet tutuyormuş, telefonlardan o sorumluymuş. Komutan çağırınca çocuk yerinden ayrılmış o arada gitmiş işte. Bende kaç saattir msj atmayınca merak etmiştim, bir çaldırayım dedim kapalı. Şarjı bitti herhalde şarj bulamadı diye düşünürken bizimki aradı haber geldi işte. Çok üzülmüş o da. Arkadaşlar arıyor dedi. Bende dedim alan nasılsa şarj etmeye getirecek telefonu, 2 gün sonra alırsın geri dedim ama ağlayacaktım nerdeyse. Onunda içine doğmuş olacak ki şarja vermeden önce kartını almış içinden. Ben askerliği biten uzun dönemlerden bulurum aşkım sen üzülme dedi. Bu ay parasını ödeyeceğim daha. Zaten sıfır almıştım ve ne zor şartlarda bulmuştum. Bizde şans yokmuş diyorum artık ben. Mutluluğum en fazla bir gün sürüyor bu askerlikte.
kızlar hepinize iyi geceler bu gece erken bitiriyorum mesaiyi
yarın malum sınav var öpüyorum hepinizi
hepinize iyi geceler kızlarrrr.... off benn kaç parcaya bölünecegimi bilemiyorum bugünlerde hiçbirseye yetişemiyorum herseyi hıphızlı yapmam gerekiyor cok yoruluyorum buraya bile bkamıyorum yazamıyorumm...(( askerime bile destek olamıyorummm o da bana tabiii.... aç aç yaşıyor orada o da her gün pilav hoşaf yiyorlarmışşş...:SSSS cok sıkıldım ben yaaaaa orda canı sıkılıyor bana kızmak için yer arıyorrr müzik sesi duysa ona bile kızıyor...agzından iki güzel laf cıkmıyorr gücü yokmus hiçbirseye... anlamadım ben hicbirsey koyvereyim gitsin diyorumm birde yine içim elvermiyor o iyi davranmasada destek olayım zor günler geciriyor diyorumm ama yine de ben de hayatı güllük gülistanlık yaşamıyorumm yani ben de destek bekliyorumm...
kızlar hepinize iyi geceler bu gece erken bitiriyorum mesaiyi
yarın malum sınav var öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?