347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım zaten kimseye yapmadıgım seyleri yapıyorum normalde bana bu şekilde davranan biri umrumda olmaz ama yine de kıyamıyorum ve hiç kimseye olmadıgım kadar anlayıslıyım böyle sinirimin tepeme cıktıgı anlarda içimden diyorum az kaldı şimdi patlıycam ama yok bi sakinlikk geliyor ve hiçbirsey söyleyemiyorumm.. inşallahh sonu iyi olur.. nihayetinde bende insanım.. ona göre ben keyif catıyorumm özgürümm süperim o zavallı durumda o yüzden bana kötü davranmak istiyor kıskanıyor mu nedir anlamadım..

amaan oluruna bırak boşver ben artık kızsa da hehe diyorum küsse de askerde yaygın bi tribal enfeksiyon var sanırım benimki de yapıo arada :)

Arada ise güzelmiş çekilebilirr nitelikte sürekli olunca sıkıyor canım... amann beee yeter bi sen mi askerlik yapıyosun herkes yapıyor kız gibi mızmızlanıyorsun diyesim geliyorr ama tutuyorum kendimi...

Arada ise güzelmiş çekilebilirr nitelikte sürekli olunca sıkıyor canım... amann beee yeter bi sen mi askerlik yapıyosun herkes yapıyor kız gibi mızmızlanıyorsun diyesim geliyorr ama tutuyorum kendimi...

sen şimdilik deme gene de bi 100e inelim bakalım :) tam acemiye alıştılar ustaya geçtiler farklı şeyler yaşıyolar. 100den inerken de bu hal devam ederse bi ihtar çekersin :)

sen şimdilik deme gene de bi 100e inelim bakalım :) tam acemiye alıştılar ustaya geçtiler farklı şeyler yaşıyolar. 100den inerken de bu hal devam ederse bi ihtar çekersin :)

Bunu dikkate alıcam canımmm..:)))) güzel ihtar cekerimm...:)))) ben yatıyorum bu arada cokk bile durdumm iyi gecelerrrr ..:)

Ben de aranıza yeni katıldım ve benim de erkek arkadaşım şu 347. dönem askerler arasında... Usta birliği Hakkari çukurca 20. sınır tugayına düştü ve açıkcası çok korkuyorum. Şu an Van KTM'de çukurca yolunun güvenli olmasını bekliyorlar şafak daha 118 nasıl geçer bilmiyorum...

Son düzenleme:

Sen iyisini yapıyorsun canım biraz daha sabret bakalım sizin mutluluğunuz için baktın hiçbir şey değişmiyor daha sonra düzgün bir şekilde konuşursunuz artık..

Hoşgeldin canım.Benimde erkek arkadaşm hakkari onlar bugün vandan hakkari ye geçtiler ama tam yeri daha belli değil göreve göre dağıtacaklar sonradan.Dualarımızla güzel bir şekilde geçecek inşallah canım.

Bizimkinin telefonunu çalmışlar kızlar çok üzgünüm.
Üzülme sekerkusum.. Vardır bunda da bı hayır bosver..
alirsiniz yenisini ya da bakalım bulunur belki..kori de istiyor tel ama ben istemiyorum.. Atar tepeleri sagları solları belli olmaz hop yapıştırırlar cezayı diye cok korkuyorum. Ara sıra konuşuyoruz ya yeter...

Gecicek inşallah carcabuk.. Zor bir yer ama sag salim bı an once gelecekler hepsi inşallah..
Eşimde su an aynı yerdeler yani Van ktm :))) bazen delirip keske ben de su an orda olsaydım diyorum

Gecicek inşallah carcabuk.. Zor bir yer ama sag salim bı an once gelecekler hepsi inşallah..
Eşimde su an aynı yerdeler yani Van ktm :))) bazen delirip keske ben de su an orda olsaydım diyorum

İnşallah canım ya pazartesinden beri pantolonuyla yatıyomuş, telefonu ve cüzdanı çalınmasın diye onları içine atıp uyuyomuş, telefon şarj etmek ayrı bi sıkıntı zaten... bi de şu televizyonlarda KTM'lerde kalan askerlerin halini görünce kahroldum, ama çok şükür onun en azından yatacak ranzası varmış, çukurcaya gitmesini istemeyen ben şimdi sağ salim çukurcaya varsın diyorum...

Bir yıl aradan sonra baba evinde odamdayım. Vay be ne hayaller kurdum burda, neler düşündüm, ne sevinçler yaşadım, gizli gizli ağladım...

Basarılar sedulussss
insallah en birinci sen olursun :) istediğin gibi Guzel bir sonuc alırsın cabalarına deger :)

Bu arada belki helikopterle götürürler..Bugün üç tane helikopter gelmiş benim erkek arkadaşım onunla gitti.helikopterle dağ komando tugayın bıraktılar.Ordan karayoluyla jandarma özel harekata şimdi orda kalıyor görev yerine nezaman götürürlerse.Yollar tehlikeli olduğu için Hakkari ye ilk gidişini hava yoluyla yapabilirler.

giz tatlım koyuyorum o zaman

bende nişanımda böyle kabarık bişey giymek istemiyorum bilmiyorum hoşuma gitmiyor. o yüzden kabarık diyebilceği bikaç model şunlar var

bu biraz daha farklı tarz. ben vera wangin tarzını kesimlerini çok beğeniyorum ama giyer miyim bilmiyorum :) sana da fikir olsun dedim

bu elbiseyi ben mezuniyetimde giydim aynısını aynı rengi inanılmaz asil bir elbise ve fiziğinde müsait böyle bişey düşünebilirsin hem şık hem sade sadece sırt kısmında dekoltesi var

böyle

bu elbiseyi aşırı beğendim nişanlancağım zaman bu tarz bişey diktirmeyi düşünüyorum bayıldım bittim ya harika bence

ve böyle bir ton esmer olduğun için sana çok çok yakışır

yine bu elbiseyi de çok beğenmiştim ama çok pahalı diye almadım bu da üstte çok hoş duruyor sinem kobaldada cok hos durmus

bunlar da beğendiğim tarzlar yine. son fotografta beren saatin kıyafeti gözüme hoş göründü.

zevkimi beğenir misin bilmiyorum ama en azından fikir olur canım. diktircek misin yoksa hazır mı alcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…