Canım zaten kimseye yapmadıgım seyleri yapıyorum normalde bana bu şekilde davranan biri umrumda olmaz ama yine de kıyamıyorum ve hiç kimseye olmadıgım kadar anlayıslıyım böyle sinirimin tepeme cıktıgı anlarda içimden diyorum az kaldı şimdi patlıycam ama yok bi sakinlikk geliyor ve hiçbirsey söyleyemiyorumm.. inşallahh sonu iyi olur.. nihayetinde bende insanım.. ona göre ben keyif catıyorumm özgürümm süperim o zavallı durumda o yüzden bana kötü davranmak istiyor kıskanıyor mu nedir anlamadım..İyi geceler canım..Zor günler bu günler ikinizinde birbirinize destek olması lazım ki çabuk geçsin,güzel atlatılsın ama alttan almak daha çok biz kızlara düşüyor sanırım bu durumda.Çünkü onlar bambaşka bir dünyadalar..Tabi sende haklısın ama dengeyi kurmaya çalışmak lazım işte..Bu günler geçecek inşallah çok güzel günler bizi bekliyor...
kızlarrrrr keyifler nasılllll ?????
pekk parlakkk degill...:S
amaan oluruna bırak boşver ben artık kızsa da hehe diyorum küsse de askerde yaygın bi tribal enfeksiyon var sanırım benimki de yapıo arada :)
Arada ise güzelmiş çekilebilirr nitelikte sürekli olunca sıkıyor canım... amann beee yeter bi sen mi askerlik yapıyosun herkes yapıyor kız gibi mızmızlanıyorsun diyesim geliyorr ama tutuyorum kendimi...
sen şimdilik deme gene de bi 100e inelim bakalım :) tam acemiye alıştılar ustaya geçtiler farklı şeyler yaşıyolar. 100den inerken de bu hal devam ederse bi ihtar çekersin :)
Bunu dikkate alıcam canımmm..:)))) güzel ihtar cekerimm...:)))) ben yatıyorum bu arada cokk bile durdumm iyi gecelerrrr ..:)
Canım zaten kimseye yapmadıgım seyleri yapıyorum normalde bana bu şekilde davranan biri umrumda olmaz ama yine de kıyamıyorum ve hiç kimseye olmadıgım kadar anlayıslıyım böyle sinirimin tepeme cıktıgı anlarda içimden diyorum az kaldı şimdi patlıycam ama yok bi sakinlikk geliyor ve hiçbirsey söyleyemiyorumm.. inşallahh sonu iyi olur.. nihayetinde bende insanım.. ona göre ben keyif catıyorumm özgürümm süperim o zavallı durumda o yüzden bana kötü davranmak istiyor kıskanıyor mu nedir anlamadım..
Ben de aranıza yeni katıldım ve benim de erkek arkadaşım şu 347. dönem askerler arasında... Usta birliği Hakkari çukurca 20. sınır tugayına düştü ve açıkcası çok korkuyorum. Şu an Van KTM'de çukurca yolunun güvenli olmasını bekliyorlar şafak daha 118 nasıl geçer bilmiyorum...
Üzülme sekerkusum.. Vardır bunda da bı hayır bosver..Bizimkinin telefonunu çalmışlar kızlar çok üzgünüm.
Gecicek inşallah carcabuk.. Zor bir yer ama sag salim bı an once gelecekler hepsi inşallah..Ben de aranıza yeni katıldım ve benim de erkek arkadaşım şu 347. dönem askerler arasında... Usta birliği Hakkari çukurca 20. sınır tugayına düştü ve açıkcası çok korkuyorum. Şu an Van KTM'de çukurca yolunun güvenli olmasını bekliyorlar şafak daha 118 nasıl geçer bilmiyorum...
Hoşgeldin canım.Benimde erkek arkadaşm hakkari onlar bugün vandan hakkari ye geçtiler ama tam yeri daha belli değil göreve göre dağıtacaklar sonradan.Dualarımızla güzel bir şekilde geçecek inşallah canım.
Basarılar sedulusssskızlar hepinize iyi geceler bu gece erken bitiriyorum mesaiyi
yarın malum sınav var öpüyorum hepinizi
Gecicek inşallah carcabuk.. Zor bir yer ama sag salim bı an once gelecekler hepsi inşallah..
Eşimde su an aynı yerdeler yani Van ktm :))) bazen delirip keske ben de su an orda olsaydım diyorum
Basarılar sedulussss
insallah en birinci sen olursun :) istediğin gibi Guzel bir sonuc alırsın cabalarına deger :)
Bir yıl aradan sonra baba evinde odamdayım. Vay be ne hayaller kurdum burda, neler düşündüm, ne sevinçler yaşadım, gizli gizli ağladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?