canım sinamekiyi uyguluyorm ama saçlarım okadar yavaşş ötesi uzuyokii etki etmiyo bile
Ayy Murat Dalkılıç.Pek severimm.
Ya lise sondum ya da üninin ilk yılıydı.Kuşadasında bir barda sahneye çıkıyodu back vokal olarak daha ozamanlar.Bizzat onu görmeye giderdik.Ergenlik işte
Kendisinin artık yorumunu beğeniyorum tabii
Video nasıl paylaşılıyor bilmiyorum ben.Bi öğretiverseniz bana da ?
o zaman şampuanına çam terebentini ve vitaminlerden de koy canım benim saçıma biri iyi geldi ama hangisi çözemedim.
bunu deneyeyimm canm. vitaminler dediğinn bemiks falanmı?
evet canım ben bepanten bemiks ve evigen koyuyorum bide çam terebentini
Ozamanlarda böyle tatlımıydı
canım mesaj panelinin üstünde film şeridi gibi bi ikon var insert video yazan, ona tıklayıp youtube linkini kopyalayıp ok diyosun bukadarcık
Valla canım hususi izlemeye gidiyorduk kendisini diyeyim sen anla ozamanlar da nasıl oldugunu
Hıı basitmiş ozaman.Teşekkürler canımm.Bide deneme yapayım.Sevdiceğin bana söylediği şarkıyı paylaşayım barim
[video=youtube;zVOaKYYBA08]http://www.youtube.com/watch?v=zVOaKYYBA08&feature=related[/video][/QUOTE
slm kizlar nasilsiniz bi kac gundur yoktum sizleri özledim:44:
Valla canım hususi izlemeye gidiyorduk kendisini diyeyim sen anla ozamanlar da nasıl oldugunu
Hıı basitmiş ozaman.Teşekkürler canımm.Bide deneme yapayım.Sevdiceğin bana söylediği şarkıyı paylaşayım barim
[video=youtube;zVOaKYYBA08]http://www.youtube.com/watch?v=zVOaKYYBA08&feature=related[/video]
nikitaaaa ankaraya bekliyoruz o zaman hepinizi, askeri ankarada olanlarda var hem :)
ben herşeyi organize ederimm, tatlı bir gün geçiririzz :)
bu arada bu aralar canım çok sıkkın, benimkiyle tartıştık,
aramıyor beni bende onu tabiii
kafamı dağıtıcak şeyler yapmaya çalışyorum
kitaba filme sardımm
bunları yaparken ağlamayı ihmal etmiyorum tabiiii
bikaç parça şey aldım çok güzel bi guess çantam var ama mutlu değilim(
insanın hep bir yanı eksik olunca zevk vermiyor hayat
sizde öylemisiniz bilmorum da ruh halimin değişme hızı saniyede 849058439 km
geri kalan zamanlardada uyuyorum zaten :)
neyse ben filmime geri döneyim azıcık dünyadan uzaklaşiyim :)
bu arada selim güngören diye biri varmışş onun uyanma uyu diye bi şarkısı var replay tuşum bozulcak dinle dinle öldüm sizde dinleyim ama benim gibi ağlamayınn hepinizi öperimm güzelliklerrr
[video=youtube;NeRhrBcU_ec]http://www.youtube.com/watch?v=NeRhrBcU_ec&feature=youtube_gdata_player[/video]
Ben de bubble çığımdan ogrendigim bu güzide bilgiye sevgili "pek de romantik" kocamın bana söylediği şarkıyı paylaşayım istedim :)))
benle besiktas arasında kalmış bir insan kendisi :))) besiktas kısımlarını çıkarıp bana söyler kendisi, ne kdr yaratıcı di mı :))
Chelzymden cok cazip bı teklif geldi :))) gezme hayallerini kurmaya başladım bileee.. Sen de gel istanbul a ama once kim ayarlarsa artık.. Cogunluk toplansinn:)Valla nikitacım izmirde olduğum vakit izmire beklerim ama şimdilik ciresun dayım :)) Buraya bi geldiniz mi trabzon,ordu,rize ,neresi varsa işte gez toz modu olur.He istanbul turu yaparsam o zamana denk getirirsem katılırım vallahii.
Kısa saç modelli olunca çok tarz oluyor.Çok beğeniyorum ama cesaret edemiyorum.7-8 yaşından beri alışkanlık kalmıs uzun saç bende.Hiç kısa olmadı.Ama artık bunalıyorum koca koca saçtan.İnanmazsınız 25 dakıkadır kurutmaya uğraşıyorum.Yoruldu elim kolum.
[video=youtube;NeRhrBcU_ec]http://www.youtube.com/watch?v=NeRhrBcU_ec&feature=youtube_gdata_player[/video]
Ben de bubble çığımdan ogrendigim bu güzide bilgiye sevgili "pek de romantik" kocamın bana söylediği şarkıyı paylaşayım istedim :)))
benle besiktas arasında kalmış bir insan kendisi :))) besiktas kısımlarını çıkarıp bana söyler kendisi, ne kdr yaratıcı di mı :))
Amblemi görünce kalbime indiiii birdennnnnnnn
Nikitaa eşin cidden çok damardan bi beste söylemişşş sana :))Canım sıkıldıkça söylerim hep bunuu ben:)
Bu besteyi benim arkadaşım yazdı bide daha ayrı bi severim.
Bak güzel bi süpriz yap sen.
Sana bi beste göndereyim.Orda beşiktaş kısmını kocanın adını söyle nasılll mutlu olur bilemezsin :)Moral tavan yaparr.
Ben yapıcam aklımda hep ama bizimki bursasporlu.Can düşmanımızOndan yapmıyorum
Kısa sac iyidir bubble im :) uzayiverir bisicikler olmazz..
pne Guzel ya bizim de asker arkadaslarımız oldu. Burda bizimkiler sayesinde :))) İzmir de ankara Doğu Karadeniz de :)))
istanbul da buluşalım evet ya.. Bı ctsi herkesin uygun olduğu bı saatte :) kahve icer foto çekeriz gelemeyenler de gelmiş gibi olur :)
belki bı gun ısı abartın atlar Karadeniz e İzmir e bilem gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?