Oo bjk taraftarı çokmuş burada bakıyorum :)Adamsin eniste
[video=youtube;NeRhrBcU_ec]http://www.youtube.com/watch?v=NeRhrBcU_ec&feature=youtube_gdata_player[/video]
Ben de bubble çığımdan ogrendigim bu güzide bilgiye sevgili "pek de romantik" kocamın bana söylediği şarkıyı paylaşayım istedim :)))
benle besiktas arasında kalmış bir insan kendisi :))) besiktas kısımlarını çıkarıp bana söyler kendisi, ne kdr yaratıcı di mı :))
Oo bjk taraftarı çokmuş burada bakıyorum :)
Kocacığındamıı fanatik beşiktaşlı yoksa bnmki gibi
Ay cok sevinirim gönder kuşum :))
madem sen de bjk fanatigsin, üstelik bunu yazan arkadasın,,seni benim kocama tanıştırmam şart oldu:)
gel de bı çarşı grubu ortamı ile İnönü yapalım senle :)))
Ben fazla fanatiğim valla :))
Çarşıdan bi toon arkadaşım var.
Ah inönü ahh.Üni'de annemlere binbir yalanla dolanla arkadaşta kalıyorum deyip İstanbula maça gelirdim.Çookk özledim dolmabahçeden yürüyüpp maça gitmeyiiiiiii.Gidelimm eveettttt
Aklımda sana 2 beste var şimdi :) İlki pek meşhur olmadı ama benim söylemeyi en en en sevdiklerim arasında.Hem belki diziyi izlemişsindir.Ordan daha aşina olursun.
[video=youtube;bpjm7vdR6f4]http://www.youtube.com/watch?v=bpjm7vdR6f4[/video]
32.sanıyeden baslıyo :) dinle üst üste .Benim aklımda var değiştirilecek bikaç yer ama belki daha yaratıcı bır fıkır gelır senden
Aaa tuh ya... Demek ki bı dahaki hafta gidebilirsin:))) ya da ondan sonrakiii.. Demek evci verecek sen gidince..Ya bugun deli oldum esime bu hafta carsi izni yazmamislardi sabah gitmis en sirin haliyle komutanim ben de ciksam esim geldi demis komutan da demis ki cik tabi evci yazayim istersen yok yeter bugun demis nasi bi firsat kacirdik yaa((
Selam kızlar..Bende koyu bir Beşiktaşlıyım hatta ailecek fanatik Beşiktaşlıyız.Sırf maç için İstanbul'a gittiğimiz olur.Ben lisedeyken Beşiktaşın avrupa maçı vardı gidecektik ailecek babam okula gelip İstanbul'da düğünümüz var diyerek izin almıştı ertesi gün sınavım vardı düğün bahanesiyle maça gittik sınavıda gelince bana yaptı hocam:))
Ama ne yazıkki erkek arkadaşım fenerbahçeli,benim için biraz zor:) ama seviyorum napiyiiim:))
Aaa tuh ya... Demek ki bı dahaki hafta gidebilirsin:))) ya da ondan sonrakiii.. Demek evci verecek sen gidince..
ben de bayramda gitsem diyodum ama uçaklar dolmuş bileAnkara aktarmalilar var sadece onlar da 500tl den fazla tutyo
Nikitaaa aynen canım sonunda inşallahh diye bagırıyolar.Çoğu bestede yaptıkları gibi.
Çalış çalışş kesinlikle bir kez daha aşık olurr.
Benimde kaderimde bir bursalı sevmek varmış
Aklımda benimde bir fikir var ama kenddime bile itiraf edemiyorum :26:
Okulumuza yeni atananlardan biri resimci ve harika yağlıboya yapıyor.
Ne mutlu eder benimkini dedim içimden.Koskocaman yağlıboya bursaspor amblemi.Delirir sevinçten.
Ama elim nasıl varıcak yapmaya bilmiyorum
Bide evimizin duvarını süslerse abovvvvv.
Ona Beşiktaşla ilgili bişey yap desem hayatta yapmaz.Maça bile ben girmem stada dedi.Holigan sıpa!
Ya sorma.. Bı de Van yani.. Otobüsle gitmek gibi bisy söz konusu da değilbi dahaki hafta gidicem zaten de evci hakkimizi bayramda kylkanmak istiyoruz ayda bir iznimiz varmis sanirim. Ben arabayla gidiyorum ama cok yoruluyorum otobus saatleri uymuyo :S ucaklar simdiden dolmus demek ya :S
Ya sorma.. Bı de Van yani.. Otobüsle gitmek gibi bisy söz konusu da değil
Valla bir sekilde gidicem bakalım ama nasıl olacak gorucem :) desteklerin icin Sagol sekersen istanbuldan çık gel biraz ankara dinlen sonra güzargahta uygun bi şehirde bi kaç part sonra gidersin :)
Valla bir sekilde gidicem bakalım ama nasıl olacak gorucem :) desteklerin icin Sagol seker
olmadi 2 uçak arası bı Ankara buluşması da yapmış oluruz bı tasla 2 kus
tabi canım koskoca 9 gün tatil yani :)
tabi canım koskoca 9 gün tatil yani :)
kesinleştimi ya 9 gün olduğu:) bana pek faydası olmasa bileee :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?