omuzuna basımı yaslayım sen beni teselli et anlat anlat dinleyim bi sigara yakayım akşam yıldızları izleyelim bi sigara daha ..................
nutellada ister misin:125::125::125::125:
Agir tahrik var ama fundaaa bu yazdiginda.
Ben frenliyorum kendimi icmeyeyim diyorum sen ardarda yakalim diyosun:))
Tüttürrr
Takma kafaniii takmaaa.boleynn sende oyle canim.
nutellada ister misin:125::125::125::125:
isterimmm tatlı ne varsa yemek istiyorummm...bildiğin bunalıma giriyorumm yaaa bennnn
canım ismin neydi öncelikle:):):)
büşün nutella fantazisi ayrı bi olay :):):)
saol canım ben zaten yorum okumaktn kaynaştım hepinizleher gün bakıyorum napmış kızlar diye ama çok duramadığım için yorum yapamıyodum. askerlik dönüşü kısmetse düğünüm olcakta çeyiz hazırlıklarına adadım şuan kendimi başımı kaşıcak vaktim kalmadı. annem beceriklidir şuanda nevresim dikiyoruz evde kesin bana söyleniodur gene nereye kaçtın diye
yok bu kez ekmek üstü yiycez nimetle oyun olmaz :)yine mi nutella muhabetti :)
tamam kuzum sen buna bakma bunun aklı fikri fesatlıkta olduğundan aklı başka çalışlıyoristerimmm tatlı ne varsa yemek istiyorummm...bildiğin bunalıma giriyorumm yaaa bennnn
canım ismin neydi öncelikle:):):)
büşün nutella fantazisi ayrı bi olay :):):)
hahaha ok kelimesi trip atmanın babası gibi
ilgiye alakaya ihtiyacım var
vee benim safak 2 gun birden atar kizceler:) 111 diyor esim safagina, o ne derse dogrudur diyorum ben bilmem beyim bilir diyorum vee safakimi 111 olarak guncelliyorumm! :)
bnde kendimi çeyize verdim allah hepimizin yardımcısı olsun...eksik hiç bitmiyor sürekli bişeyler çıkıyor...cinnet time :)))
Hah şükür canım. Ben dedim size. Hepsi yanlış sayıyor dedi bizimki de. Zaten çıkış tarihlerini bile söylemişler. Doğrusu 111 zaten. :)
Kızlar gelinliğimi buldum. İlk görüşte vuruldum.Herşeyiyle kusursuz bence. Hemen gidip Vakko'yla görüşeceğim. Bakalım sizler beğenecek misiniz???
Eki Görüntüle 517777
Eki Görüntüle 517778
Eki Görüntüle 517779
tam kendi tarzını bulmuşsn canikom :)
çok güzell
git dene en yakın zamanda :)
bi de üzerinde gör
yaa gelinlik denemek evlenmenin en güzel yanıydı sanırım :)
1 gün en yakın 2 arkadaşımla sabahtan akşama kadar bir sürü gelinlikçi gezip almamın mümkün olamayacağı tarzda gelinlikleri bile denemiştim :) kabarık kabarık kuyruklu şeyler de dahil :)
çok eğlenmiştik :))))
sonra gerçekten gelinlik bakmaya çıktım ve ilk giydiğim gelinliği aldım çıktım. toplam karar verme sürem 15 dk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?