347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

omuzuna basımı yaslayım sen beni teselli et anlat anlat dinleyim bi sigara yakayım akşam yıldızları izleyelim bi sigara daha ..................

Agir tahrik var ama fundaaa bu yazdiginda.
Ben frenliyorum kendimi icmeyeyim diyorum sen ardarda yakalim diyosun:))
Tüttürrr
Takma kafaniii takmaaa.boleynn sende oyle canim.

bnde kendimi çeyize verdim allah hepimizin yardımcısı olsun...eksik hiç bitmiyor sürekli bişeyler çıkıyor... cinnet time :)))

yine mi nutella muhabetti :)
yok bu kez ekmek üstü yiycez nimetle oyun olmaz :)
isterimmm tatlı ne varsa yemek istiyorummm...bildiğin bunalıma giriyorumm yaaa bennnn
tamam kuzum sen buna bakma bunun aklı fikri fesatlıkta olduğundan aklı başka çalışlıyor sakın korkma yaklaş yamacımaaa
canım ismin neydi öncelikle:):):)

büşün nutella fantazisi ayrı bi olay :):):)

yaa amacım farklı değildi sizin içiniz fesat ya amacım tatlı yiyip tatlı konuşmak ama :26:

vee benim safak 2 gun birden atar kizceler:) 111 diyor esim safagina, o ne derse dogrudur diyorum ben bilmem beyim bilir diyorum vee safakimi 111 olarak guncelliyorumm! :)

vee benim safak 2 gun birden atar kizceler:) 111 diyor esim safagina, o ne derse dogrudur diyorum ben bilmem beyim bilir diyorum vee safakimi 111 olarak guncelliyorumm! :)

Hah şükür canım. Ben dedim size. Hepsi yanlış sayıyor dedi bizimki de. Zaten çıkış tarihlerini bile söylemişler. Doğrusu 111 zaten. :)

Hah şükür canım. Ben dedim size. Hepsi yanlış sayıyor dedi bizimki de. Zaten çıkış tarihlerini bile söylemişler. Doğrusu 111 zaten. :)

evet kuşum sen en başından beri söylemiştinn,,
ya yedeksubay.tk mıdır ney ona göre hesaplıyordum bende,
kori böyle sayıyodu ama ben onun sayışını dikkate almamıştm :) fazla sayıyım ki sonra belli olunca böyle sevineyim diye :) 1 günde 2 gün attı :) keşke söylemeseydi de son günlerde belli olsaydı mesela ben tam son 5 derken meğerse son 3 kaldığını öğrenseydim :)))))))
şaka bi yana, sevindim şimdik, 111 rakamı da pek güzelmiş,
o zamannn yaşasın 111 gün kalan şafak :)

Kızlar gelinliğimi buldum. İlk görüşte vuruldum. Herşeyiyle kusursuz bence. Hemen gidip Vakko'yla görüşeceğim. Bakalım sizler beğenecek misiniz???

tam kendi tarzını bulmuşsn canikom :)
çok güzell
git dene en yakın zamanda :)
bi de üzerinde gör
yaa gelinlik denemek evlenmenin en güzel yanıydı sanırım :)
1 gün en yakın 2 arkadaşımla sabahtan akşama kadar bir sürü gelinlikçi gezip almamın mümkün olamayacağı tarzda gelinlikleri bile denemiştim :) kabarık kabarık kuyruklu şeyler de dahil :)
çok eğlenmiştik :))))
sonra gerçekten gelinlik bakmaya çıktım ve ilk giydiğim gelinliği aldım çıktım. toplam karar verme sürem 15 dk :)

tekrar baktım triplicanımmm çok beğendim :) harriikaa

ya kuzu bi de ben bi öneride bulunayım :)
daha büyük halini göremedim ama benim çok beğendiğim bi model var
balık o da , ama üzerinde incecik hayal tül denen tülden bir etek gibi bişi var
detay resim bulabilirsem atıcam yine
bu ekteki,
bu da çok güzel olabilir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…