Kızlar gelinliğimi buldum. İlk görüşte vuruldum.Herşeyiyle kusursuz bence. Hemen gidip Vakko'yla görüşeceğim. Bakalım sizler beğenecek misiniz???
Eki Görüntüle 517777
Eki Görüntüle 517778
Eki Görüntüle 517779
tekrar baktım triplicanımmm çok beğendim :) harriikaa
Ayyy bebekim beğendiğine çok sevindim. İnş. başka bir şey alıp çıkmayız. Kuzucuk hele bir gelsin.
Gireyimde aslını beğeneyim ben bunun.
genelde üzerine giydiğin an tüm fikirlerin değişse bile,
esas olan konu kalıyor baki :) sen de sade bi gelinlik istiyorsun ve zarif anladığım kadarıyla ,ve senin önüne geçmeyen bişi olsun istiyosn
o yüzden buna yakın bişey alırsın birebir aynısını almasan bile
çok güzel olacaksın I m sure
funda cım naptın sen ya :))))))
bu ne kadar çok model böyleee
Fundacım o kadar çok paylaşmışsın ki alıntı yapıp cevaplayamayacağım o yüzden. Gerçekten hepsi birbirinden güzel ama benim tarzım değil bir çoğu çünkü ben tam balık model tercih edeceğim. Arada pronovias'ınkilerde var gözümden kaçmadı, onlar çok hoş gerçekten. Pronovias'ı Vakko getiriyor. Ben geçen sene gidip görüşmüştüm Vakko'yla ama çalışma şekilleri hoşuma gitmemişti. Bu sene tekrar gitmek zorundayım ama yine ordan beğendim yine ordan beğendim.
çok sinir ve havalılar, ben de sevmiyorum
bi de bir gelinlik çok güzel ve çok kaliteli olmalı, kumaşı tülü bile farkediyor kabul ama
çok abartı para istiyorlar bence. o kadar güzel o kadar kaliteli gelinlikçiler var ki kadıköy de . hem de aynı gelinliği yarı fiyatına alabilir, üzerinze göre de diktirebilirsiniz.
bi de resimlerde görüldüğü gibi değil asla yakından baktığında, eğer ciddi anlamda gelinlikçi gezersen ondan daha güzel yapan yerler bile görebiliyorsun. sadece isimlerine alıyorlar bir ton para.
ama yine de en güzel modeller onlarda ve resimleri kataloğu en güzel yer orası , inkar edilemez :)
en son bir arkadaşım aldı oradan. gelmesi bazen bir kaç ayı buluyor gelinliğin canikom. önceden gidip al, ispanya dan getirtiyorlar çünkü, ellerinde olmayabiliyor istediğin model. bi de geliyor, sonra tadilatını yapıyorlar , üzerine göre düzeltiyorlar vs.
en az 4-5 ay öncesinden git al kesin oradan alıcaksan, tadilatı düğüne 1 ay kala yaptırırsın gerekirse, kilo al-ver olayı olabiliyor.
Canım geçen sene gittim işte arkadaşımla, hemen getireceklerdi İstanbul'daki mağazadan ama bedenimi vericeklermiş ve o getirttiğimi almak zorundaymışım yoksa ellerindeki modellerden deneyerek beğendiğim olursa alabilirmişim ama getireceklerse dediğim gibi almak zorundayım. İzledikleri çalışma politikasını beğenmedim hiç. Sonuçta bedenimi getirtirim ama üzerimde hayal ettiğim gibi durmaz dimi... Bu sene artık kayınvalidem annem gideriz konuşmaya bakalım ne diyecekler. Fiyatlar evet uçuyor ama soracağım yine de içimde kalmasın zaten benimde alacağım gelinlik ucuz bir şey olmayacak. Çok zorum zaten ve iki şey arasında kalmışsam mutlaka pahalı olanı seçiyorum fiyatını bilmeden. Bizimki yandı zaten biliyor bir bakmışsın ben kalıyormuşum burda diyor.
Kızlar gelinliğimi buldum. İlk görüşte vuruldum.Herşeyiyle kusursuz bence. Hemen gidip Vakko'yla görüşeceğim. Bakalım sizler beğenecek misiniz???
Eki Görüntüle 517777
Eki Görüntüle 517778
Eki Görüntüle 517779
Ben bu gelinliğe bayıldımmmm çok güzell ve çok zarifff. Ama kesin çook pahalıdır :26:
Tunceli de patlama olmuş, 7 şehit polis memuru var. Allah sabır versin onların ailelerine ve hepimize,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?