347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:))))) bilemedim ben onuu.. kararsız kaldımmm ilgisiz kalsam daha mı iyi olcak nee:??DD

Allah'ım sen askerlerimizi koru. Yine düştü annelerin, babaların, eşlerin, sevdiklerinin yüreğine acılar. Sen yardımcıları ol. Bu şerefsizler o saatte ordan geçileceğine kadar herşeyi biliyorlar.

kızlaaaaar!!!!

günlerdir bunukonuşuyoruz konuşuyoruz aşkımla ve sonunda askerden gelir gelmez nişanlanmaya karar verdiiiiiiiiiik :123: inşallah hayırlısıyla tabi...

hiç bu kadar ciddi konuşmalar yapmamıştık çok değişik duygular içindeyim şuan hemen sizle paylaşmak istedim canlarıııııııımmmmmmmmmmmm

Tebriklerr Allah şimdiden tamamına erdirsin :)

ne mutlu sana çok hoş bir duygu olsa gerek..:)

ey askerlik sen nelere kadirsin :)) canım çok sevindim tebrik ederim

nikita canım bu arada bir gelinlik fotografı paylasmıssın ya hani burda. ya ben ona bayıldımmm yaa ama fotograf buyumuyor ne yazıkki. link varsa özelden yollayabilir misin zahmet olmazsa?
yada google a ne yazıp aratınca çıkıyor yardım edersen çok sevinirim

tebrikler canıımm sen şimdiden hazırlıklara başlaa anca yetişir

.
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin çok mutlu bir çift olursunuz inşallah.

şimdi burda evlilik sohbetleri iyice koyulaşır gelinlikler saçlr başlar yalnız biraz daha özendirirseniz ben kocamı boşamayıgelince tekrar evlenmeyi düşünür oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…