Valla cidden oyleey askerlik sen nelere kadirsin :)) canım çok sevindim tebrik ederim
Haber sitelerine girmeye korkuyorum
Rabbim hayırlısını bilirsin sen
Bu arada nişan haberi için tebrikler
Coşkuyla kutlamak isterdim ama çok üzgünüm
Valla cidden oyle
benim esim de bı romantik ki sormayın. Bgn bana msj atmış bu askerlik iyi oldu seni ne kadar cok cok fazla sevdiğimi anladım benim bile bu kadar sevdiğimi tahmin etmiyordum diye:) kıymetini anladım diyo:)
bu arada su an kuaförden katılım sağlıyorum buraya:)))
Bugün 2. evlilik yıldönümümüz... yanımda olmasına o kadar çok ihtiyacım varki : ( onu çok özledim :,(
Allah ömür boyu birlikte olmanızı nasip etsin,tek ayrı olduğunuz yıldönümünüz bu olsun.Birlikte değilsiniz ama eminim kalpleriniz birdir...
kızlaaaaar!!!!
günlerdir bunukonuşuyoruz konuşuyoruz aşkımla ve sonunda askerden gelir gelmez nişanlanmaya karar verdiiiiiiiiiik :123: inşallah hayırlısıyla tabi...
hiç bu kadar ciddi konuşmalar yapmamıştık çok değişik duygular içindeyim şuanhemen sizle paylaşmak istedim canlarıııııııımmmmmmmmmmmm
tebriklerrr Allahım bir ömüt boyu böle mutlu olmanı nasip etsin inş.. bizde askere gitmeden gelince nişan yaparız diyoduk ama şimdi konusu bile açılmıyo((( benimkisine yaramadı galiba askerlik ((
Bugün 2. evlilik yıldönümümüz... yanımda olmasına o kadar çok ihtiyacım varki : ( onu çok özledim :,(
canım benim çok teşekkürler
öyle düşünme tatlım biz de şimdi böyle bir karar aldık ama kimin ne olacağı nerden bilinebilirki. hepimizn hakkında en hayırlısı en hayırlı zamanda olsun inşallah... belki de seni hepimizden önce gelin ederiz
ahh canım ahh nerde 6.senemiz bu sene 2013 te 7. yıla gireceğiz işi olsa aslında hemen olucak bişiler de önce askerlik engeli çıktı onu ortadan kaldırıncada iş engeli çıkıcak adım gibi eminim ilk çarşısında onu dedi çünkü askerden sonra napcaz dedi ne konuda dedim aklım nişanda ya :) oda demesinmi iş bulcazmı diye bozuntuya vermedim tabi ama artık bi zaman ve yaştan sonra istiyor ya insan inşşş hayırlısı olur ve askerden dönünce yaparsınz hemen nişanı bizde burdan sizlerin mutluluğuyla mutlu oluruz ...
ahh canım ahh nerde 6.senemiz bu sene 2013 te 7. yıla gireceğiz işi olsa aslında hemen olucak bişiler de önce askerlik engeli çıktı onu ortadan kaldırıncada iş engeli çıkıcak adım gibi eminim ilk çarşısında onu dedi çünkü askerden sonra napcaz dedi ne konuda dedim aklım nişanda ya :) oda demesinmi iş bulcazmı diye bozuntuya vermedim tabi ama artık bi zaman ve yaştan sonra istiyor ya insan inşşş hayırlısı olur ve askerden dönünce yaparsınz hemen nişanı bizde burdan sizlerin mutluluğuyla mutlu oluruz ...
biz sevgilimle konuşuyoruz uzun süredir evlilik olayını ve askerdeyken dediği şu : ekmeğimi taştan çıkartırım ama seni daha fazla beklemem gelince düzenimizi hemen kurmalıyız.. yani askerden gelince bizde söz nişan hazırlıklarına girişcez. aslında askerdeyken yok işim şu olsun yok evimizde fritöz olsun vs.. aramıyorlar.. kısa ve öz sen ol dedi
tatlım benim sen dua et bu kadar beklemenizin nedeni belki de doğru zamanın henüz gelmemesinden kaynaklanıyordu. maşallah ne kadar güzel bir uyum yakalamışssınız 7 yıl ne kadar uzun bir süre. sen dua et allah inşallah bir an önce sevgiline bir iş en kısa zamanda da size çok güzel bir evlilik nasip eder. benim dualarımda sizinle. güzel bi kalple edilen dualar hep kabul oluyor canım benim hiç pes etme ben hakkınızda en iyisinin en güzelinin olacağından eminim. bu kadar beklediysen sonunda çok güzel şeyler olacağı içindir
inşallah evlilik nişan söz haberlerimizi hep beraber veririz :)
benim sevgilimde aynısını diyor ben hatta askere gitmeden nişan istedim ama ailesi askerden sonra olsn dediler hatta sevgilim askerden gelir gelmez işim olsun olmasın en geç 10 gün içinde takıcaz nişanı diye söz aldı ailesinden ama çarşı iznine çıktığında konuşmamız sadece iş konusunda ve kısa oldu ....
amin sağol canım Allah cümlemize güzel hayırlı işler eş ve mutluluk sağlık nasip eylesin inşallah benimde dualarım hep sizinle ve askerlerimizle inş
ne güzel bu konuda da yanlız değilim hem askerlik şafağı hem de nişan şafağı sayan 3 kişi olduk :)
evet oleydaha da artarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?