Bizimde ilişkimiz mart 2006 dan beri devam ediyor lise aşkı yani:)ama nişana daha var,iş yok güç yok benim okul bitmedi...seneye okulum bitince belki beraber dersaneye gider kpss ye hazırlanırız iş konusunda ne yapacağımız belli değil yani ee iş olmadanda nişan falan olmaz şimdilik beklemedeyiz bakalım.Allah hayırlı işler nasip eder inşallahta bizde evlilik yolunda adımlarımızı yavaş yavaş atarız:))
Herkese iyi geceleeeeeeeeeeeeeeer:)) nişanlacakları şimdiden tebrik eder.. evlilik yıl dönümü kutlayanlara nice seneler dilerimm.... mutlu haberlerinizi alıyoruz ben mutlu haberler veremiyorum çünkü genel de iyi şeyler olmuyorrr ben mutlu olamadım bari siz olun diye arabeske baglamama az kaldı..:)) öptüm sizi
hayırlısı olsun tatlım öyle olmaz filan diye şartlama kendini hiç belli olmaz bu işler
inşallah hepimiz telli duvaklı çıkcaz bu topikten:123:
of kızlar amma kaynatmışsınız dün akşamdan beri gelinliklere bakmaktan gelemedim bi türlü
bende böyle bi gelinlik istiyorum
Eki Görüntüle 518107
saçımı da bu tarz yaptırmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 518108
makyajım da böyle olsun
Eki Görüntüle 518110
Herkese iyi geceleeeeeeeeeeeeeeer:)) nişanlacakları şimdiden tebrik eder.. evlilik yıl dönümü kutlayanlara nice seneler dilerimm.... mutlu haberlerinizi alıyoruz ben mutlu haberler veremiyorum çünkü genel de iyi şeyler olmuyorrr ben mutlu olamadım bari siz olun diye arabeske baglamama az kaldı..:)) öptüm sizi
ayyy buna bayıldımmmm :) ama bunu giymek için 0 beden olmak lazım ya
Eki Görüntüle 518132
bence de cok guzel canım ama beli ince olan belinde oyuntu olan herkeste çok güzel durur bu bence
biyerde görürsem denicem mutlaka ya çok tatlı ozaman resmini çeker koyarım
Allah hepimize gelinlik giymeyi kolumuzda sevdiğimizin olmasını nasip eylesin inşallah...
Allah hepimize gelinlik giymeyi kolumuzda sevdiğimizin olmasını nasip eylesin inşallah...
düğünü hemen olucaklar var galiba aramızda haaa kızlar :))) gelinlikler filan paylaşılmaya başlanmış seneye bu zamanlar belkide evli olarak konuşuruz :)) bu günleri hatırlar ahhhh ahh deriz belkide ...
düğünü hemen olucaklar var galiba aramızda haaa kızlar :))) gelinlikler filan paylaşılmaya başlanmış seneye bu zamanlar belkide evli olarak konuşuruz :)) bu günleri hatırlar ahhhh ahh deriz belkide ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?