347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlısı olsun tatlım öyle olmaz filan diye şartlama kendini hiç belli olmaz bu işler

inşallah hepimiz telli duvaklı çıkcaz bu topikten :123:

Herkese iyi geceleeeeeeeeeeeeeeer:)) nişanlacakları şimdiden tebrik eder.. evlilik yıl dönümü kutlayanlara nice seneler dilerimm.... mutlu haberlerinizi alıyoruz ben mutlu haberler veremiyorum çünkü genel de iyi şeyler olmuyorrr ben mutlu olamadım bari siz olun diye arabeske baglamama az kaldı..:)) öptüm sizi

of kızlar amma kaynatmışsınız dün akşamdan beri gelinliklere bakmaktan gelemedim bi türlü
bende böyle bi gelinlik istiyorum

saçımı da bu tarz yaptırmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 518108

makyajım da böyle olsun

canım öyle deme hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz çünkü zor bir dönemden geçiyoruz hep beraber...
inşallah herşey 4 ay sonra çok çok daha güzel olcak. umudunu yitirme seninde güzel haberlerini alcaz bekliyoruz :13:

Öyle deme yaa sizde bu sıkıntılı dönemi atlatırsınız inşallah geldiğinde her şey güzel olur,umutlu ol...

gerçi hala karar veremedim balık modeli mi yoksa kabarık mı? her boş zamanımda netten bakıp bakıp inceliyorum

düğünü hemen olucaklar var galiba aramızda haaa kızlar :))) gelinlikler filan paylaşılmaya başlanmış seneye bu zamanlar belkide evli olarak konuşuruz :)) bu günleri hatırlar ahhhh ahh deriz belkide ...

düğünü hemen olucaklar var galiba aramızda haaa kızlar :))) gelinlikler filan paylaşılmaya başlanmış seneye bu zamanlar belkide evli olarak konuşuruz :)) bu günleri hatırlar ahhhh ahh deriz belkide ...

2013 temmuzda düşünüyoruz biz bi aksilik olmazsa canım yavaştan bakmaya başladım gelinlik falan

ayy tatlım benim inşallah ya allah hepimize çok mutlu yuvalar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…