2013 temmuzda düşünüyoruz biz bi aksilik olmazsa canım yavaştan bakmaya başladım gelinlik falan
Amin canımmm inşallah çoook mutlu olurz tabi her zaman mutlu olcak diliz kavgada edicez ama saygımızı sevgimizi kaybettirmesin rabbim ...ayy tatlım benim inşallah ya allah hepimize çok mutlu yuvalar nasip etsin
bende geldim kızlaar
Allahım kolaylıklar versin inşallah canım senin tarih belli canım yavaş yavaş anca yetişir bende daha nişan olmadan bakmaya başlamıştım gelinlik vs hatta sevgiliminde haberi olmadan düğün tarihimi ayarladım bile 30 31 ağustos 1 eylül 2013 ayrı şehirler olunca :)))
Amin canımmm inşallah çoook mutlu olurz tabi her zaman mutlu olcak diliz kavgada edicez ama saygımızı sevgimizi kaybettirmesin rabbim ...
evet canım ya bunlar da çok güzelmiş ben taştan tuştan falan pek hoşlanmıyorum biraz sadeciyim galiba
bende böyle resimlerden bakıyorum daha hiç gelinlik denemedim aşkım gelsin de onunla beraber gidiyim denemeye onlar gelince hazırlıklar da hızlanır artık
bende yüksek belli gelinlik istemiyorum hep bu eteği aşağıdan başlayanlara bayılıyorum
ayyy evet bende bendeee
bende geldim kızlaar
Kızlar beğendiğinize çok sevindim gelinlik modelimi. Vakko'yla gidip görüşeceğim aynısını diktirtirim fiyat çok tuzlu gelirse. Detayları burdan yazacağım askerleriniz gelince sayfamızı terketmeyin o yüzden. Sanırım haziran gelini olarak aranızdan ilk ben bekarlığa veda edeceğim. Takipte olum güzel şeyler paylaşacağım.
Tunceli'de ki patlamadan bahsetmek istiyorum aslında istemeyerek... Bizimki msj atmış Bingöl'de bir kısım halk davullar çalıp oynuyorlarmış kaybettiğimiz şehitlerimize. Bizzatta askeriyenin yakınına gelip yapıyorlarmış bunu sinir etmek için. Vursunlar hepsini temizlesinler dedim. Suç dedi.
Kızlar beğendiğinize çok sevindim gelinlik modelimi. Vakko'yla gidip görüşeceğim aynısını diktirtirim fiyat çok tuzlu gelirse. Detayları burdan yazacağım askerleriniz gelince sayfamızı terketmeyin o yüzden. Sanırım haziran gelini olarak aranızdan ilk ben bekarlığa veda edeceğim. Takipte olun güzel şeyler paylaşacağım.
Tunceli'de ki patlamadan bahsetmek istiyorum aslında istemeyerek... Bizimki msj atmış Bingöl'de bir kısım halk davullar çalıp oynuyorlarmış kaybettiğimiz şehitlerimize. Bizzatta askeriyenin yakınına gelip yapıyorlarmış bunu sinir etmek için. Vursunlar hepsini temizlesinler dedim. Suç dedi.
Kızlar beğendiğinize çok sevindim gelinlik modelimi. Vakko'yla gidip görüşeceğim aynısını diktirtirim fiyat çok tuzlu gelirse. Detayları burdan yazacağım askerleriniz gelince sayfamızı terketmeyin o yüzden. Sanırım haziran gelini olarak aranızdan ilk ben bekarlığa veda edeceğim. Takipte olun güzel şeyler paylaşacağım.
ben 2 gündür kendimi çok fena çeyize verdim ya bakalım bu ay sonunu nasıl getircez
philips maraton elektrik supurgesi aldım, iyonik saç kurutma makinesi aldım, braun bleder seti aldım, taç tan iki tane pamuk saten nevresim aldım, bi kaz tüyü yorgan, iki kaz tüyü yastık aldım amanın battımmmmmm
Valla inanılcak gibi değil gerçekten. Bana da mesaj atmış, sinirleri bozulmuş. Yakınımızdaki evlerin önünde davullu zurnalı oynuyorlar diyor. Daha önce aynısını konvoyda şehit olan 10 askerimiz içinde yapmışlar. Bizimkilerde başka bir şey için sanmış ama komutanlar hep orda görev yaptığından biliyorlarmış. Zaten onlar söylemiş bunlar bu nedenle burda oynuyor diye. Her şehit haberinde oynarlarmış öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?