347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

2013 temmuzda düşünüyoruz biz bi aksilik olmazsa canım yavaştan bakmaya başladım gelinlik falan

Allahım kolaylıklar versin inşallah canım senin tarih belli canım yavaş yavaş anca yetişir bende daha nişan olmadan bakmaya başlamıştım gelinlik vs hatta sevgiliminde haberi olmadan düğün tarihimi ayarladım bile 30 31 ağustos 1 eylül 2013 ayrı şehirler olunca :)))

ayy tatlım benim inşallah ya allah hepimize çok mutlu yuvalar nasip etsin
Amin canımmm inşallah çoook mutlu olurz tabi her zaman mutlu olcak diliz kavgada edicez ama saygımızı sevgimizi kaybettirmesin rabbim ...

bende böyle resimlerden bakıyorum daha hiç gelinlik denemedim aşkım gelsin de onunla beraber gidiyim denemeye onlar gelince hazırlıklar da hızlanır artık

bende böyle resimlerden bakıyorum daha hiç gelinlik denemedim aşkım gelsin de onunla beraber gidiyim denemeye onlar gelince hazırlıklar da hızlanır artık

düşünmesi bile güzel canım yaa ben çok denedim gelinlik bizde herkes evlendi en baştada ablamdan vs gelinlik giymek herkesin hayali ve çook güzel bir duygu heleki kolunda sevdiğinle olunca tarif edilmez bir mutluluk olsa gerek...

Kızlar beğendiğinize çok sevindim gelinlik modelimi. Vakko'yla gidip görüşeceğim aynısını diktirtirim fiyat çok tuzlu gelirse. Detayları burdan yazacağım askerleriniz gelince sayfamızı terketmeyin o yüzden. Sanırım haziran gelini olarak aranızdan ilk ben bekarlığa veda edeceğim. Takipte olun güzel şeyler paylaşacağım.

Tunceli'de ki patlamadan bahsetmek istiyorum aslında istemeyerek... Bizimki msj atmış Bingöl'de bir kısım halk davullar çalıp oynuyorlarmış kaybettiğimiz şehitlerimize. Bizzatta askeriyenin yakınına gelip yapıyorlarmış bunu sinir etmek için. Vursunlar hepsini temizlesinler dedim. Suç dedi.

Son düzenleme:
ben 2 gündür kendimi çok fena çeyize verdim ya bakalım bu ay sonunu nasıl getircez
philips maraton elektrik supurgesi aldım, iyonik saç kurutma makinesi aldım, braun bleder seti aldım, taç tan iki tane pamuk saten nevresim aldım, bi kaz tüyü yorgan, iki kaz tüyü yastık aldım amanın battımmmmmm

ciddi olamazsın tüylerim diken diken oldu şu anda bu kadar mı yani...başka bir şey için olmasın...şaka olmalı bence..ülkemize bak Allah'ım sen insanlara akıl fikir ver ıslah eyle ne diyim.

canım benim inşallahhh çoookkk güzel bi gelin olcaksın bizde resimlerini görcez burdan

o pisliklerin etrafına benzin döküp ateşe vericeksin hepsini (çok canice oldu biliyorum ama içimden geçen tam olarak bu valla)

canım mutlaka paylaş hepimizin fikri olsun çok seviniriz

ne biçim bir ülke olduk biz bu hale ne ara geldik inanamıyorum ya ve hiçbirşey yapamıyoruz hiçbirşey! afyon şehitlerinin olduğu gün eyleme katıldık ve insanlar yalnızca Türk bayraklarını Atatürk bayraklarını alıp çıkmışlardı teröre lanet okuyorlardı. vatan sana canım feda diye slogan attığımızda polisler bize:
vatan size mi kaldı?!!!
şeklinde tepki gösterdi yolumuzu kesip dağılmamızı istediler. arabama kadar gelip kornaya basıyorum diye kafasını içeri sokup bana deliler gibi bağırdı basma kornaya bilmem ne diye bende benim eylem yapma hakkımı da mı elimden alıyosunuz alamazsınız diye karşılık verdim. tüm araçlar hakkında soruşturma başlatılcağını söylediler inanın berbat bir geceydi yıllardır teröre lanet yürüyüşleri konvoyları yapılır ilk defa böylesiyle karşılaştım. polisler vatan hainiymişiz gibi tepki gösterdiler ve içim kan ağladı. vatandaş olarak tepkimizi bile dile getirmemizi engellediler. herkes kavga etti o gece polislerle.

çok kötü günler bekliyor bizi. artık gelecek hakkında hiç iyi birşey düşünemiyorum ülkem için.

Merhaba yarenler :)
Evlenecek kızlarımıza şimdiden bi ömür mutluluklar Nazar o kadar güzel gelinlikler paylaşılmış ki burda ben daha öğrenciyim ama evlenesim geldi :) Şafaklar bir bir atıyor ama hala van ktm de bekliyor sevgilim ben de bu haziranda mezun olucam inşallah yarenlerimizin gelmesine yakın burdan mezuniyet elbiseleri gösterip fikir alırım sizden :)

Ne güzel heyecanlardır bunlar kimbilir kolay gelsin canım hem kafan dağılıyodur askerini beklerken hem de düğüne hazırlık :) o zaman alışverişe devaaammmm !!! :)

Son düzenleme:
Valla inanılcak gibi değil gerçekten. Bana da mesaj atmış, sinirleri bozulmuş. Yakınımızdaki evlerin önünde davullu zurnalı oynuyorlar diyor. Daha önce aynısını konvoyda şehit olan 10 askerimiz içinde yapmışlar. Bizimkilerde başka bir şey için sanmış ama komutanlar hep orda görev yaptığından biliyorlarmış. Zaten onlar söylemiş bunlar bu nedenle burda oynuyor diye. Her şehit haberinde oynarlarmış öyle.

yok yok kesin ateşe vercen hepsini sonra da karşılarına geçip seyredicen offf psikopat ettiler benide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…