347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Seker ben sana göndereyim onu özel mesaj olarak olur mu, eve geçince.. iPad de kayıtlı değil evdeki bilgisayarda var

ama bu gerçekten çok korkunç yaa...biz şehitlerimiz için terörü lanetlemek için yürüyemiyor konuşamıyorken onlar şehitlerimize göbek atıyorlar.adeletsizliğe bak,adalet nerdeki kaybolmuş zaten ülkemde!!!

yazık ya valla yazık bu ülkeme , bu ülkemin insanına, askerine...

Son düzenleme:

evet bunlara ağzını açıp bişey söylemez polis ama yürüyüşe mitinge falan gelince aslan kesilir hepsi yok yok biz çocuklarımızı nasıl büyütücez bu ülkede hiç bilmiyorum

Gerçekten inanası gelmiyor insanın bu kadar mı düşmanız aynı toprakta yaşarken, bu kadar ucuz mu canımız, kim bilir ne hayaller kuruyorlardı onlar da belki sevdikleri vardı belki evlenecekti belki de iş kuracaktı bu mudur vatan için yapılan fedakarlıkların karşılığı... Benim erkek arkadaşımın görev yapacağı tugay çukurcada ve o tugayın yanında bir köy varmış köy oranın şartlarından dolayı bayağı kötü durumdaymış yol falan yokmuş doğru dürüst sonra tugayda toplanan paralarla köylüler faydalansın diye cami yaptırmışlar cami yapıldıktan birkaç yıl sonra caminin minaresinden tugaya havan fırlatmışlar... Şimdi bu insanların neyi affediliyor, bunlarla neyin müzakeresi yapılıyor anlayamıyorum en ağır cezalar verilmeli bu insanlara diyeceğim de insan olduklarından şüpheliyim!!!!....

Kotu bir şey soylemiycem vazgeçtim.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın kotu düşünenleri..

Son düzenleme:
sevdiğim elinde silahla nöbet tutuyo şu anda, Allahım sen bütün askerlerimizi koru. Artık başka da bişey demiyorum ..

evet o pisliklerin böyle şeyler yaptığını duyuyor ve biliyorduk siirtte polis abim ve duyuyoruz bu tür olayları ama anlayamadığım biz neyin davasını güdüyoruz ki ya ne özgürlüğü istiyorlar anlamış değilim gerçi bu davayı güdenler ki onlara insan demek hata hayvan desek hayvanlarada hakaret etmiş olurum ama daha ne istiyorlar bu allahın belaları anlamıyor anlayamıyorum rabbim bildiği gibi yapsın bölelerini hergün şehit haberi duymaktan bıktık artık duymayalım diye televizyon seyretmez haber okuyamaz hale geldik nerden geldik nereye gidicez bi oturup düşünmesi lazım bunların....

Neşemizi 2 kurusluk eğlencemizi kursağımızda bıraktılar. Ne olur herkes mutlu Mesut kardeşce yasasa. Neyin kavgası neyin paylaşılması aanlayamıyorum.

ben geldim yine
bu gece ilk nöbetine çıkacak sevgilim

benimkinin aynı gün içinde ikinci ya sanki başka asker yokmuş gibi

muhafız birliğiyse olur öyle bak sevgilim bu gece tutcak aslında sabaha karşı işte.. ve ertesi gün akşamda var yani aynı gün içinde 2. kez oluyor

maşalaah maşallaaah düğün haberlerini de alırız inşalllah canımmm ne mutlu size bi adım daha yaklaşıyorsunuz ne hoş bi duygydyr kimbilir allah herkese tatmayı nasip etsinn içinde ben de dahiill bunca karamsar haber arasında ilaç gibi geldi bak bu

muhafız birliğiyse olur öyle bak sevgilim bu gece tutcak aslında sabaha karşı işte.. ve ertesi gün akşamda var yani aynı gün içinde 2. kez oluyor

benimki de bugün sabah 8 öğlen 12 tuttu, şimdi de akşam 8 gece 12 tutuyo, üşümüşmüdür acaba

benimki de bugün sabah 8 öğlen 12 tuttu, şimdi de akşam 8 gece 12 tutuyo, üşümüşmüdür acaba

bende üşümemesi için sürekli tembihliyorum çift kat giy çorabını içine kalın giyin üstüne montunu giy annesinden farkım kalmadı

bende üşümemesi için sürekli tembihliyorum çift kat giy çorabını içine kalın giyin üstüne montunu giy annesinden farkım kalmadı

bende öyleyim valla ya belki de annesinden daha çok düşünüyorum herşeyi, aman ona bi zarar gelmesin, aman hastalanmasın, aman morali bozulmasın diye didinip duruyorum ooff bi gelseler artık sağ salim yaa

bende öyleyim valla ya belki de annesinden daha çok düşünüyorum herşeyi, aman ona bi zarar gelmesin, aman hastalanmasın, aman morali bozulmasın diye didinip duruyorum ooff bi gelseler artık sağ salim yaa

her telefonu kapatırken sağ salim gel diyorum zaten giderken kazak falan götürcem ona ya şart yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…