nikita canım bu arada bir gelinlik fotografı paylasmıssın ya hani burda. ya ben ona bayıldımmm yaa ama fotograf buyumuyor ne yazıkki. link varsa özelden yollayabilir misin zahmet olmazsa?
yada google a ne yazıp aratınca çıkıyor yardım edersen çok sevinirim
Valla inanılcak gibi değil gerçekten. Bana da mesaj atmış, sinirleri bozulmuş. Yakınımızdaki evlerin önünde davullu zurnalı oynuyorlar diyor. Daha önce aynısını konvoyda şehit olan 10 askerimiz içinde yapmışlar. Bizimkilerde başka bir şey için sanmış ama komutanlar hep orda görev yaptığından biliyorlarmış. Zaten onlar söylemiş bunlar bu nedenle burda oynuyor diye. Her şehit haberinde oynarlarmış öyle.
Valla inanılcak gibi değil gerçekten. Bana da mesaj atmış, sinirleri bozulmuş. Yakınımızdaki evlerin önünde davullu zurnalı oynuyorlar diyor. Daha önce aynısını konvoyda şehit olan 10 askerimiz içinde yapmışlar. Bizimkilerde başka bir şey için sanmış ama komutanlar hep orda görev yaptığından biliyorlarmış. Zaten onlar söylemiş bunlar bu nedenle burda oynuyor diye. Her şehit haberinde oynarlarmış öyle.
Aynen oyleyim7/24 topikteyimnikita her zaman her yerde herkeşnennn
Aynen oyleyim7/24 topikteyimnikita her zaman her yerde herkeşnennn
ama bu gerçekten çok korkunç yaa...biz şehitlerimiz için terörü lanetlemek için yürüyemiyor konuşamıyorken onlar şehitlerimize göbek atıyorlar.adeletsizliğe bak,adalet nerdeki kaybolmuş zaten ülkemde!!!
Kızlar beğendiğinize çok sevindim gelinlik modelimi. Vakko'yla gidip görüşeceğim aynısını diktirtirim fiyat çok tuzlu gelirse. Detayları burdan yazacağım askerleriniz gelince sayfamızı terketmeyin o yüzden. Sanırım haziran gelini olarak aranızdan ilk ben bekarlığa veda edeceğim. Takipte olun güzel şeyler paylaşacağım.
Tunceli'de ki patlamadan bahsetmek istiyorum aslında istemeyerek... Bizimki msj atmış Bingöl'de bir kısım halk davullar çalıp oynuyorlarmış kaybettiğimiz şehitlerimize. Bizzatta askeriyenin yakınına gelip yapıyorlarmış bunu sinir etmek için. Vursunlar hepsini temizlesinler dedim. Suç dedi.
ben geldim yine
bu gece ilk nöbetine çıkacak sevgilim
benimkinin aynı gün içinde ikinci ya sanki başka asker yokmuş gibi
maşalaah maşallaaah düğün haberlerini de alırız inşalllah canımmm ne mutlu size bi adım daha yaklaşıyorsunuz ne hoş bi duygydyr kimbilir allah herkese tatmayı nasip etsinn içinde ben de dahiillkızlaaaaar!!!!
günlerdir bunukonuşuyoruz konuşuyoruz aşkımla ve sonunda askerden gelir gelmez nişanlanmaya karar verdiiiiiiiiiik :123: inşallah hayırlısıyla tabi...
hiç bu kadar ciddi konuşmalar yapmamıştık çok değişik duygular içindeyim şuanhemen sizle paylaşmak istedim canlarıııııııımmmmmmmmmmmm
muhafız birliğiyse olur öyle bak sevgilim bu gece tutcak aslında sabaha karşı işte.. ve ertesi gün akşamda var yani aynı gün içinde 2. kez oluyor
benimki de bugün sabah 8 öğlen 12 tuttu, şimdi de akşam 8 gece 12 tutuyo, üşümüşmüdür acaba
bende üşümemesi için sürekli tembihliyorum çift kat giy çorabını içine kalın giyin üstüne montunu giyannesinden farkım kalmadı
bende öyleyim valla ya belki de annesinden daha çok düşünüyorum herşeyi, aman ona bi zarar gelmesin, aman hastalanmasın, aman morali bozulmasın diye didinip duruyorum ooff bi gelseler artık sağ salim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?