347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

her telefonu kapatırken sağ salim gel diyorum zaten giderken kazak falan götürcem ona ya şart yani

bencede götür mutlaka tatlım istanbul soğuk oluyo akşamları artık , nöbette falan bile içine giyer kullanır belki. bende bu hafta gidemiyorum yine müdürüm sağolsun cmt ye eğitim koymuş 1 günlüğüne, kazakları da elimde kaldı. bugün haber verdim gelemiyorum diye pek belli etmemeye çalıştı ama üzüldü anladım sesinden. sonra da iyiki gelmiyosun boşver ne kdr az gelsen o kdr az ayrılırız, senden ayrılınca sanki askerlikteki ilk günüme geri dönüyorum dedi. kazaklarını gönderiyim kargoyla dedim onu da kabul etmedi, gerek yok dedi. çok moralim bozuldu benimde

benimki de öyle söylüyor dur daha hemen gelme biraz vakit geçsin dedi
haftaya gidersem işte iyi olcak

benimki de öyle söylüyor dur daha hemen gelme biraz vakit geçsin dedi
haftaya gidersem işte iyi olcak

valla ne yalan söyliyim bende öyle düşünüyorum, her gördüğümde biraz daha zor geliyo ayrılmak, o yüzden dayan merve dayan diyorum

valla ne yalan söyliyim bende öyle düşünüyorum, her gördüğümde biraz daha zor geliyo ayrılmak, o yüzden dayan merve dayan diyorum

öyle tabi görünce çok zor oluyor geri bırakmak istemiyorsun beraber eve gidelim istiyorsun... o yüzden ne kadar az görüşülse o kadar iyi bende toplamda 2 kere giderim yanına zaten. sonra hop o gelcek
gittiğimde bende 2 gün çarşı izni almak için uğraşcam inş bi aksilik çıkarmaz komutan

inşallah iyi kalpli biridir de aksilik çıkarmaz canım, genelde kolaylıkla izin veriyolarmış yakınları gelenlere sizde gezersiniz rahat rahat

herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlarrrr hepinizi ççookkkk öpüyorummmm yarın görüşürüzzzz :82:

çok iyi anlıyorum seni.bizde askerden hemen sonra nişan agustosa düğün diye planımızı yaptık ve inşş bi aksilik olmaz.Unutmamamız gereken bişi var ki o da iş gerçekten çok önemli:44: erkeklik duygusuyla askerlerimiz daha ince düşünüyorlar.hiç takma kafana askerlik dönüşü işi olduğunda nişanınız 1-2 ayı bulmaz.

tarihlerimiz aynı sayılır 24 ağustos ve 30 ağustos diye düşünüyorum ekim ayında da yeri tutacağız kısmetse hafta sonu olsun istediğimiz için mekanlarda boş yer ayarlamak cidden büyük sıkıntı oluyor hızlııııı gelin olmamız gerekkkk

aynı bendensin cnmm braun blender setinde mikser var mı onu merak ettim? bi kaç yere sordum bu şarjlı olanlarda kampanya var dediler hatta ama mikseri yok :44: ayrı almak mı mantıklı yoksa tam takım mı bilemedim:44:

Herkescikler kaçmış :) yesilema hariç:) bu nasıl bir nick yaa canım çekti şimdi goruyomusun böyle eksi sulu sulu :))

Herkescikler kaçmış :) yesilema hariç:) bu nasıl bir nick yaa canım çekti şimdi goruyomusun böyle eksi sulu sulu :))

nikita tatlış tabiiki olur teşekkür ederim

yesilelma sende hosgeldin nisanlancaklar kervanına :) insallah hersey en hayırlısıyla en guzel sekılde olur hakkınızda

nikita tatlış tabiiki olur teşekkür ederim

yesilelma sende hosgeldin nisanlancaklar kervanına :) insallah hersey en hayırlısıyla en guzel sekılde olur hakkınızda

inşş kızlarrrr...hem yorucu hem heyecanlıı işler bizi bekler.bu hafta sonu babaannemle bi çarşı pazar gezelim dedik kafam çok karıştı :44: çeyiz alışverişi ne zormuşşş :44: bu aradaa nişan bohçasına traş takımı alınır mı ? arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…