her telefonu kapatırken sağ salim gel diyorum zatengiderken kazak falan götürcem ona ya şart yani
bencede götür mutlaka tatlım istanbul soğuk oluyo akşamları artık , nöbette falan bile içine giyer kullanır belki. bende bu hafta gidemiyorum yine müdürüm sağolsun cmt ye eğitim koymuş 1 günlüğüne, kazakları da elimde kaldı. bugün haber verdim gelemiyorum diye pek belli etmemeye çalıştı ama üzüldü anladım sesinden. sonra da iyiki gelmiyosun boşver ne kdr az gelsen o kdr az ayrılırız, senden ayrılınca sanki askerlikteki ilk günüme geri dönüyorum dedi. kazaklarını gönderiyim kargoyla dedim onu da kabul etmedi, gerek yok dedi. çok moralim bozuldu benimde
benimki de öyle söylüyor dur daha hemen gelme biraz vakit geçsin dedi
haftaya gidersem işte iyi olcak
valla ne yalan söyliyim bende öyle düşünüyorum, her gördüğümde biraz daha zor geliyo ayrılmak, o yüzden dayan merve dayan diyorum
ilaydacığım napıosun nasılsın
öyle tabi görünce çok zor oluyor geri bırakmak istemiyorsun beraber eve gidelim istiyorsun... o yüzden ne kadar az görüşülse o kadar iyi bende toplamda 2 kere giderim yanına zaten. sonra hop o gelcek
gittiğimde bende 2 gün çarşı izni almak için uğraşcam inş bi aksilik çıkarmaz komutan
inşallah iyi kalpli biridir de aksilik çıkarmaz canım, genelde kolaylıkla izin veriyolarmış yakınları gelenlere sizde gezersiniz rahat rahat
herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlarrrr hepinizi ççookkkk öpüyorummmm yarın görüşürüzzzz :82:
Bugün 2. evlilik yıldönümümüz... yanımda olmasına o kadar çok ihtiyacım varki : ( onu çok özledim :,(
ahh canım ahh nerde 6.senemiz bu sene 2013 te 7. yıla gireceğiz işi olsa aslında hemen olucak bişiler de önce askerlik engeli çıktı onu ortadan kaldırıncada iş engeli çıkıcak adım gibi eminim ilk çarşısında onu dedi çünkü askerden sonra napcaz dedi ne konuda dedim aklım nişanda ya :) oda demesinmi iş bulcazmı diye bozuntuya vermedim tabi ama artık bi zaman ve yaştan sonra istiyor ya insan inşşş hayırlısı olur ve askerden dönünce yaparsınz hemen nişanı bizde burdan sizlerin mutluluğuyla mutlu oluruz ...
evet canım şafağı bitirincede artık hepimizi nişan heyecanı sarar birbirimize destek oluruz :))) heycanları paylaşırız :))
Allahım kolaylıklar versin inşallah canım senin tarih belli canım yavaş yavaş anca yetişir bende daha nişan olmadan bakmaya başlamıştım gelinlik vs hatta sevgiliminde haberi olmadan düğün tarihimi ayarladım bile 30 31 ağustos 1 eylül 2013 ayrı şehirler olunca :)))
Amin canımmm inşallah çoook mutlu olurz tabi her zaman mutlu olcak diliz kavgada edicez ama saygımızı sevgimizi kaybettirmesin rabbim ...
ben 2 gündür kendimi çok fena çeyize verdim ya bakalım bu ay sonunu nasıl getircez
philips maraton elektrik supurgesi aldım, iyonik saç kurutma makinesi aldım, braun bleder seti aldım, taç tan iki tane pamuk saten nevresim aldım, bi kaz tüyü yorgan, iki kaz tüyü yastık aldım amanın battımmmmmm
Herkescikler kaçmış :) yesilema hariç:) bu nasıl bir nick yaa canım çekti şimdi goruyomusun böyle eksi sulu sulu :))
Herkescikler kaçmış :) yesilema hariç:) bu nasıl bir nick yaa canım çekti şimdi goruyomusun böyle eksi sulu sulu :))
nikita tatlış tabiiki olur teşekkür ederim
yesilelma sende hosgeldin nisanlancaklar kervanına :) insallah hersey en hayırlısıyla en guzel sekılde olur hakkınızda
Attimm :) umarım açılır sayfalarnikita tatlış tabiiki olur teşekkür ederim
yesilelma sende hosgeldin nisanlancaklar kervanına :) insallah hersey en hayırlısıyla en guzel sekılde olur hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?