Yaaa sen nerdesin gorememistim seniiben gece kuşu burdayım
Yaaa sen nerdesin gorememistim senii
2 film arası 1 sohbet mı yapiosn:)
inşş kızlarrrr...hem yorucu hem heyecanlıı işler bizi bekler.bu hafta sonu babaannemle bi çarşı pazar gezelim dedik kafam çok karıştı :44: çeyiz alışverişi ne zormuşşş :44: bu aradaa nişan bohçasına traş takımı alınır mı ? arada kaldım
İzlemedigin film kldi mı onu merak ediyorumyok kız takılıyorum buralarda filmler bitti
İzlemesinin film kldi mı onu merak ediyorumilginç topicler peşindemisin yoksam:)
legos nerde ya o da burada olurdu geceleri:)
filmler bitmez hiç izlemediğim film dolu daha
lego geçen yazmıştı sanırım gece fazla giremicek mi neymiş :44:
ilginç konular genelde bdv de olurbakın sende
Beni bunalıma solar bdv ya.. :) ben bı son sigara icem de yatam
Aman cok dert etme onu.. Makine fln kullanmıyorsa benim esime yaptıgım gibi yapabilirsin
ben bı bıçak almıştım mac3 mü ne zıkkımsa ondan. Bı de traş köpüğü almıştım sırf şekil olsun diye:)) dolu görünsün bı de parfüm seti aldım hani kofreler olur ya icinde parfümü traş sonrası kremi deodarnti vs var bvlgari Aqua kullanıyordu kocacim.. Onları sonra Guzel bı çantaya koymuştum makyaj çantasının erkek versiyonları var ya, şimdi o çantayı basket oynamaya giderken, tatile giderken bakım eşyalarını koymaya vs kullanıyor :) alsan da olur almasan da yani
doğru söylüyorsun aslında.bnm yarenim askerde traş mecburiyetine uyanlardan aslında.normalde çok kısa kirlik sakal kullanır onu da kendi yapamaz berbere giderparfüm zaten alıcam ama makinada arada kaldım 100-800 tl arasında fiyatları değişiyo alıp kenara koyasam mı diye düşünüyorum işte:44: olmadı bi kendisine sorayım :))))) garanti olsun
günaydın kızlar sonunda evimdeyim geçmişe gidip geleceğim herkes iyidir inşallah bende eve girerken aşkım aradı oda mutlu oldu aklı bende kaldı hep üzüldüm ona haber alamıyordu benden ki tam bu satırı yazarken yine aradı gün benim için güzel ve enerjili başladı herkese kocaman mutluluklar
Günaydınn canımmm evine ve aramıza yeniden hoşgeldinnnn
günaydın kızlar sonunda evimdeyim geçmişe gidip geleceğim herkes iyidir inşallah bende eve girerken aşkım aradı oda mutlu oldu aklı bende kaldı hep üzüldüm ona haber alamıyordu benden ki tam bu satırı yazarken yine aradı gün benim için güzel ve enerjili başladı herkese kocaman mutluluklar
çokkk berbat bi pazartesiydi iş dönüşü yolda bayılıyodum şekerim düşmüş heralde, herşeyi içime ata ata bünyem patlak verdi biyerden. minibüsteydim birden gözlerim kararmaya başladı, içim çekiliyodu sanki aşağı doğru ,nasıl indiğimi bile hatırlamıyorum iner inmez yakındaki bi taşın üstüne oturdum abimi aradım gel yetiş diye allahtan çalıştığı yer çok yakında 5 dk ya geldi hemen, hastaneye de gitmek istemedim eve geldim yatıyorum saat 6dan beri. bitsin artık bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, boğazım ağrıo, midem bulanıyo, hiç halim yok
giz tatlım koyuyorum o zaman
bende nişanımda böyle kabarık bişey giymek istemiyorum bilmiyorum hoşuma gitmiyor. o yüzden kabarık diyebilceği bikaç model şunlar var
Eki Görüntüle 515615
Eki Görüntüle 515616 bu biraz daha farklı tarz. ben vera wangin tarzını kesimlerini çok beğeniyorum ama giyer miyim bilmiyorum :) sana da fikir olsun dedim
bu elbiseyi ben mezuniyetimde giydim aynısını aynı rengi inanılmaz asil bir elbise ve fiziğinde müsait böyle bişey düşünebilirsin hem şık hem sade sadece sırt kısmında dekoltesi var
Eki Görüntüle 515617 Eki Görüntüle 515618 böyle
bu elbiseyi aşırı beğendim nişanlancağım zaman bu tarz bişey diktirmeyi düşünüyorum bayıldım bittim ya harika bence
Eki Görüntüle 515624 ve böyle bir ton esmer olduğun için sana çok çok yakışır
yine bu elbiseyi de çok beğenmiştim ama çok pahalı diye almadım bu da üstte çok hoş duruyor sinem kobaldada cok hos durmus
Eki Görüntüle 515630
bunlar da beğendiğim tarzlar yine. son fotografta beren saatin kıyafeti gözüme hoş göründü.
Eki Görüntüle 515631 Eki Görüntüle 515632 Eki Görüntüle 515633 Eki Görüntüle 515634 Eki Görüntüle 515635 Eki Görüntüle 515636 Eki Görüntüle 515637
zevkimi beğenir misin bilmiyorum ama en azından fikir olur canım. diktircek misin yoksa hazır mı alcaksın?
Kızlar aksam01:50 de boluda kazaolmus süha otobüsfirmasına ait otobüs tır ile çarpışmış 17 kişi hayatını kaybetmiş iş arkadaşımda o otobüsteymiş ağır yaralanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?