347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aman cok dert etme onu.. Makine fln kullanmıyorsa benim esime yaptıgım gibi yapabilirsin
ben bı bıçak almıştım mac3 mü ne zıkkımsa ondan. Bı de traş köpüğü almıştım sırf şekil olsun diye:)) dolu görünsün bı de parfüm seti aldım hani kofreler olur ya icinde parfümü traş sonrası kremi deodarnti vs var bvlgari Aqua kullanıyordu kocacim.. Onları sonra Guzel bı çantaya koymuştum makyaj çantasının erkek versiyonları var ya, şimdi o çantayı basket oynamaya giderken, tatile giderken bakım eşyalarını koymaya vs kullanıyor :) alsan da olur almasan da yani

İzlemesinin film kldi mı onu merak ediyorum ilginç topicler peşindemisin yoksam:)
legos nerde ya o da burada olurdu geceleri:)

filmler bitmez hiç izlemediğim film dolu daha
lego geçen yazmıştı sanırım gece fazla giremicek mi neymiş :44:
ilginç konular genelde bdv de olur bakın sende

doğru söylüyorsun aslında.bnm yarenim askerde traş mecburiyetine uyanlardan aslında.normalde çok kısa kirlik sakal kullanır onu da kendi yapamaz berbere gider parfüm zaten alıcam ama makinada arada kaldım 100-800 tl arasında fiyatları değişiyo alıp kenara koyasam mı diye düşünüyorum işte:44: olmadı bi kendisine sorayım :))))) garanti olsun

Bosssver yaaa..
lo makineye verilecek parayla neler yapılır:) bana da bakarmisin cimrilikte bayrak taşıyorum bgn:)
Yine de sor tabii sen bilirsin kullanmicam dediği bişeyi bosuna almamış olursun. Aa ne Guzel olur bende istiyordum derse alırsın :)

kızlar bilgisayar baaşında uyuyakalmışım
yesilelma tatlım daha biz nişan haberini bugün kararlaştırdığımız için henüz çeyiz hakkında hiçbir fikrim yok canım kusura bakma yardım edemiyorum bu konuda
hepinize iyi geceler güzeller

şafak 115

Günaydınnnn günaydınnnn günaydınnnn kızlarrr
Sevgilimin sesiyle uyandım bugün oyüzden çok neşeliyim
Herkes iyidiir inşallahh. mutlu huzurlu güzel haberlerle dolu bi gün geçirelim

ŞAFAK: 112

günaydın kızlar sonunda evimdeyim geçmişe gidip geleceğim herkes iyidir inşallah bende eve girerken aşkım aradı oda mutlu oldu aklı bende kaldı hep üzüldüm ona haber alamıyordu benden ki tam bu satırı yazarken yine aradı gün benim için güzel ve enerjili başladı herkese kocaman mutluluklar

Günaydınn canımmm evine ve aramıza yeniden hoşgeldinnnn

hosgeldin gizzz
ve gunaydin kizlar

Bende aşkımın yanına denizliye gidicektimm ama uçak parası ayarlayamadım
bide denizliye sadece thy uçuyo onunda biletler pahalı
zaten kasım ortasında izine gelicek 1.5 ay daha sıkalım dişimizi şimdilik

canım çok geçmiş olsun iyisindir inşallah canım

tripli paylaştığın vakko model ve provanias ikiside çok güzelller canım bende provaniasa gidicem model beğenmiştim denemek istiyorum

tripli saç ve makyaj paylştığın fotolar güzel özellikle makyaj on numara sade gösterişsiz bana öyle topuz gitmiyor malesef ama çok beğenirim hafif kulaklarım kepçede benim

bende mektup yazmak çok istiyorum ama günlük tutsam daha doğru olucaktır benimki sabah sen bişiler yazcaktın dedi bende ne yapcaktım hatırlamıyorum dedim uykulu halimle oda hani günlük yazcaktın özellikle seni kızdırırsam not alcaktın dedi bende güldüm hiç kızmadım kırılmadım sana o yüzdende yazmadım dedim oda mutluklarda yazılmalı dedi yapıştırdı offff yaaa ben odunmuyum şimdi offff kendime saydırıyorum şu anda

elllalebla tebrikler canım tebrikler askerlikte ne hoş ne güzel kararlar alınıyor böyle

ellabella canım paylaşım için saol berenin elbisesi bebe marka ben çok aramıştım bir ara o elbiseyi halada aklımda sade asil ve şık tek fark benim toto azcık büyük rahat edermiyim bilmiyorum deneyip göreceğiz çok güzellll tıpa tıp aynısını bulsam keşke

beraber araştıralım nişan için kıyafetler saçlar canım inşallah askerden sonra nişanlı olacaz bizde

provaniasa yakın zamanda gidip şu modelleri denemek istiyorum birbirlerine benzer modeller

Kızlar aksam01:50 de boluda kazaolmus süha otobüsfirmasına ait otobüs tır ile çarpışmış 17 kişi hayatını kaybetmiş iş arkadaşımda o otobüsteymiş ağır yaralanmış

Kızlar aksam01:50 de boluda kazaolmus süha otobüsfirmasına ait otobüs tır ile çarpışmış 17 kişi hayatını kaybetmiş iş arkadaşımda o otobüsteymiş ağır yaralanmış

çok geçmiş olsun ,
hayatını kaybedenler içind e Allah rahmet eylesin..
inş arkadaşın atlatır, sağlığına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…