aynı bendensin cnmm braun blender setinde mikser var mı onu merak ettim? bi kaç yere sordum bu şarjlı olanlarda kampanya var dediler hatta ama mikseri yok :44: ayrı almak mı mantıklı yoksa tam takım mı bilemedim:44:
günaydın kızlar sonunda evimdeyim geçmişe gidip geleceğim herkes iyidir inşallah bende eve girerken aşkım aradı oda mutlu oldu aklı bende kaldı hep üzüldüm ona haber alamıyordu benden ki tam bu satırı yazarken yine aradı gün benim için güzel ve enerjili başladı herkese kocaman mutluluklar
kızlarrrr ben geldimm
nasılsınız?
10 gündür aşkım yanmdaydı bu sabah yolladım memleketinebirazcıkta ailesiyle kalsın.
nasıl geçti 10 gün anlamadım valla yeni gelmişti halbuki.inşallah şafakta hemencecik anlamadan geçer gider.
arada sırada girip yazdıklarınızı okudum ama yorum yapamadım
yeni gelenler olmuş hoşgelmişler
nişan kararı alanlar olmuş hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar diliyorum herkese
ayrıca paylaştığınız gelinlik modellerine bayıldım bayıldımm hepsi çok güzeller
bizde düğün tarihimizi belirlerdik gibi bişey 30 ağustos diye düşündük kısmetse. salon işinide hallettik sayılır 1 aya kadar kesinleşecek inşallah. aşkım burdayken halledelim istedik aklı kalırmış yoksa
kızlarrrr ben geldimm
nasılsınız?
10 gündür aşkım yanmdaydı bu sabah yolladım memleketinebirazcıkta ailesiyle kalsın.
nasıl geçti 10 gün anlamadım valla yeni gelmişti halbuki.inşallah şafakta hemencecik anlamadan geçer gider.
arada sırada girip yazdıklarınızı okudum ama yorum yapamadım
yeni gelenler olmuş hoşgelmişler
nişan kararı alanlar olmuş hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar diliyorum herkese
ayrıca paylaştığınız gelinlik modellerine bayıldım bayıldımm hepsi çok güzeller
bizde düğün tarihimizi belirlerdik gibi bişey 30 ağustos diye düşündük kısmetse. salon işinide hallettik sayılır 1 aya kadar kesinleşecek inşallah. aşkım burdayken halledelim istedik aklı kalırmış yoksa
hadi Allah kavustursunn :)
gelinlee ne kdr cok :) gelin topicine donusturelim burayi :)
hayırlı olsun canım
ne güzel 10 gün hasret gidermişsiniz ah keşke bizde 10 gün yanyana olabilsekdarısı başımıza
yaa 345. dönemlerin sayfasını okudum da şimdi
ne güzel kavuşmuş hepsi ya :) okurken biz de görelim o günleri Allah ımm diye dua ettim,,
harikaaaaa
darısı hepimizin başına
dinimiz amin :)
gızlarr kimse yyok mu buralarda
349 lar gelsin bizde rahatlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?