347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynı bendensin cnmm braun blender setinde mikser var mı onu merak ettim? bi kaç yere sordum bu şarjlı olanlarda kampanya var dediler hatta ama mikseri yok :44: ayrı almak mı mantıklı yoksa tam takım mı bilemedim:44:

canım benimki şarjlı olan diil mavi beyaz braun mr570 patissiere içinde bütün parçaları var netten de bakabilirsin. ayrı alma bence almışken takım olsun. bide bohçaya traş makinesi koymana hiç gerek yok eğer kullanmıyosa, ben koymadım kimse de sormadı o paraya daha güzel farklı bişeyler koyarsın

hoşgeldin canımmm.. iyiyim iyiyim şimdilik bide aşkımı görebilirsem daha iyi olcam

Günaydın kızlar
nöbetten sonra hemen aşkım aradı yorgunmuş baya uyucam dedi sabah güne onun sesiyle uyandım zaten bi afalladım telefon çalınca çünkü tam rüyamda onu görüyordum yanımdaydı
giz paylaştığın gelinliklerden 3.sü tam benim istediğim model dün bu modele bakıp çok beğenmiştim nasip olursa onu istiyorum

Son düzenleme:
kızlarrrr ben geldimm
nasılsınız?
10 gündür aşkım yanmdaydı bu sabah yolladım memleketine birazcıkta ailesiyle kalsın.
nasıl geçti 10 gün anlamadım valla yeni gelmişti halbuki.inşallah şafakta hemencecik anlamadan geçer gider.

arada sırada girip yazdıklarınızı okudum ama yorum yapamadım
yeni gelenler olmuş hoşgelmişler
nişan kararı alanlar olmuş hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar diliyorum herkese

ayrıca paylaştığınız gelinlik modellerine bayıldım bayıldımm hepsi çok güzeller

bizde düğün tarihimizi belirlerdik gibi bişey 30 ağustos diye düşündük kısmetse. salon işinide hallettik sayılır 1 aya kadar kesinleşecek inşallah. aşkım burdayken halledelim istedik aklı kalırmış yoksa

hadi Allah kavustursunn :)

gelinlee ne kdr cok :) gelin topicine donusturelim burayi :)

hayırlı olsun canım
ne güzel 10 gün hasret gidermişsiniz ah keşke bizde 10 gün yanyana olabilsek darısı başımıza

hadi Allah kavustursunn :)

gelinlee ne kdr cok :) gelin topicine donusturelim burayi :)

teşekkürler canım
herkes nişan düğün için askerlik işini bekleyince böyle oluyo demekki :) şafaklar bittikten sonra 347. dönem gelinleri falana yaparız adınıda artık :))

hayırlı olsun canım
ne güzel 10 gün hasret gidermişsiniz ah keşke bizde 10 gün yanyana olabilsek darısı başımıza

sağol canım
amin inşallah sizde bian önce kavuşursunuz
bizim şafak daha çookk 9 ay var büyük ihtimal izinde kullanmıcak( sizin gene az kaldı çabucak geçicek Allahın izniyle

ben film izlemeye kaçarım kızlar
sonra görüşürüz

yaa 345. dönemlerin sayfasını okudum da şimdi
ne güzel kavuşmuş hepsi ya :) okurken biz de görelim o günleri Allah ımm diye dua ettim,,
harikaaaaa
darısı hepimizin başına
dinimiz amin :)

yaa 345. dönemlerin sayfasını okudum da şimdi
ne güzel kavuşmuş hepsi ya :) okurken biz de görelim o günleri Allah ımm diye dua ettim,,
harikaaaaa
darısı hepimizin başına
dinimiz amin :)

amin amin amin
bende okudum geçen çok güzel kavuştular darısı bize hayırlısıyla

selam kızlarrr :)

incicicegi tatlım hayırlı ugurlu olsun simdiden ve güzel dileklerin icin tesekkürler :)

funda_bayram gecmis olsun tatlım insallah arkadasın bir an önce sağlıgına kavusur bizi de bilgilendirirsen seviniriz

giz_08 tatlım gelinlikler coook güzelmiş. insallah cok cok güzel bir gelin olcaksın. nişan için beraber şafak sayıcaz artık

kızlar nabersiniz :))) bizde 349 lar gidince kavuşmaya gün sayacaz biz kavuşuncada onlar bizim 345 lere baktımız gibi bakıcaklar inş bizde kavuşucaz askerlerimize allahımın izniylee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…