347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hu huuuu kızlar ben geldimmm akşamları oturup tüm gün neler konuştuğunuzu okumaya bayılıyorum tüm günün stresi falan gidiyo valla

canım, nişanlım geliyo diye yazdırınca izin veriyolarmış ama gece 11 de içeri girmeleri gerekiyomuş aileleri bile gelse evci izinleri yokmuş, ama ben bi gidip yalvarıcam bakalım bişey değişicekmi en kötü ihtimalle gece 11e kdr çıkartıcam, otele götürcem havuza falan girsin havası değişsin birazcık

canım bende tam olarak öyle yaptım çünkü bende istemiyodum sandık falan biz gidip istediğimiz bavulları aldık birbirimize bohçaları da içlerine koyduk güzelce. hemde balayı için bavul falan derdimiz kalmamış oldu, hemde gereksiz sandık falan masrafı yapmamış olduk

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenn kendine dikkat et

canımm pek bi uğurluymuşsunnn arar inşallah dedinn aradı hemencikk 20 dk konuştukk içim huzur dolduu çok seviyorum yaa

Maaşşallh canım mutlulugunuz bozulmasın...Nazar kıymetini bilinnn..:) zira anlaşamayan birbirini yiyen çok çift varrr

Maaşşallh canım mutlulugunuz bozulmasın...Nazar kıymetini bilinnn..:) zira anlaşamayan birbirini yiyen çok çift varrr

sağol canım benimmm amin inşallahhh burdaki herkesin mutluluğu bir ömür boyu daimm oluur.
Bizde başlarda hiç anlaşamıyoduk sürekli çok şiddetli kavgalar ediyoduk ama sonra orta yolu bulduk galiba artık çok iyiyiz.
Arada saygı sevgi olduktan son her sorun aşılır ufak tefek tartışmalar her ilişkide olur

Herkese merhabalar...Kızlar bugün Hakkari Jandarma Özel Harekatta görev yerini bekleyen sevgilim kurayı çekti ve Hakkari cezaevi çıktı..umarım hakkında hayırlısı odur,Allah tüm askerlerimizi korusun...

Herkese merhabalar...Kızlar bugün Hakkari Jandarma Özel Harekatta görev yerini bekleyen sevgilim kurayı çekti ve Hakkari cezaevi çıktı..umarım hakkında hayırlısı odur,Allah tüm askerlerimizi korusun...

Kızlar hayırlısı olsunn sağ salim gidip dönüceklerr hepsi inşallah hiç canınızı sıkmayın. Elimizden tek gelen şey bol bol dua edipp askerlerimize destek olmak. uzak yakın doğu batı farketmiyor artık. Allah tüm askerlerimizi korusun.

Sağol canım benim..amiiiin inşallah,zaten ben ona destek olacam diye kendime inanamıyorum yani bukadar güçlü bir kız olduğumu bilmezdim inan,o da garibim ben üzülmiyim diye hep sen mutlu ol,sen iyi ol,ben çok iyiyim burda hiç sıkıntım yok hep bu şekilde konuşuyor gezmene eğlenmene bak diyor..Gittiği günden beri telefonda birbirimizi motive edip duruyoruz böyle böyle bitecek...

Amin teşekkürler, askerliğinin süresi önemli değil,Askerim sağlıkla görevini yapsın, iyi olduğunu bileyim yeter.

Evet canım askerlik sadece onlara değil bizede çok şey öğretiyor. Bizde güçlü olmayı sabretmeyi öğreniyoruz. Sabır taşına dönücez yakında

Son düzenleme:
Kızlar bu şarkıyla sizi çookk yıllar öncesine götürüyorum. Çok severim

[video=youtube;V0UcQDUR-fU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V0UcQDUR-fU[/video]

Selamlar kızlarrrr keyifler yerindedir umarım. Çok yoruldum çook be ya evin tüm işlerini uzun zamandır salmıştı. Çamaşır bulaşık ütü mahvoldum yahu. Yarın da sabahtan gece 2lere kadar falan çalışcam. Belki ctesi de çalışcam. Pazar gitsem mi eşimin yanına karar veremiyorum. Pazar çıkabilirse çarşı iznine çıkacak ama haftaya da evi çıkacakmış. Kafam karışıııık

Hayırlısı olsun canım.
Bi bizimkiler çekemedi şu kurayı.Bizi unuttular diye geyiğe vuruyoruz işi.Hala bekliyoruz beklemeye de devam edicez.Öyle görünüyor.

oyyyyy kuzum aradı az önce, dün gece nöbet tutmuş, bugünde sabaha karşı 4ten 8e kdr tutucakmış. önümden gemiler geçti bütün gece dedi, not etmiş cruise ların ismini tek tek sordu bak bakalım nereye gidiyolarmış diye. bizimki kafayı bozmuş biz seneye kesin o gemilerden birinde olcaz balayında

iyi akşamlar kızlar tatilimin son günü yarın işe gidicem arkadaşımla vakit geçirdim biraz sahilde kafamızı dağıttık iyim ama sorular var kafamda benimki dün mamaktaki birliğin taşıncağnı yıklcağnı toki ile anlaşıldığını ve şırnağa gidebilceğni söledi ne alaka senin yerin ankara çıktı mantıklımı bu beni üzmekmi amacın dedim oda mantıkmı askeriyede varmı mantık dedi ama şunuda ekledi 3 ay sonra olur benim geleceğime yakın taşınılır ama burda herşey olabilir bir anda şırnak yada ankarada başka birlik yada yurtdışı yarınımı göremiyorum dedi

onu atlattık şimdide benimki gececi 1 haftadır araç kontrolde arkadaşı izne gitti komutan bunu gündüzden aldı geceye koydu ama eziyet çekiyor resmen 8:30 18:30 arası uyuması gerekiyor ki gece görev yapsın ama dün uyutmadılar 10 km koşturdular dayan aşkım diye diye helak oldum üzülmüyor gülüyor aramızda iyi ama içimde acıyor dün gergindi bana kızdı sebepsiz yere alttan aldım üzülmedim uykusuzdu canım

kızlar enerjimiz yüksek olsun die hiç bişi anlatmıyodum ama bu kaygılarımı bunları en iyi siz anlarsınız işin özü çok iyim ama belirsilikler çok kötüymüş isyan edesim geliyor herşeye ama yinede hayata gülümsüyorum

buble canım moralini bozma babanla sorununu halledersin hepimizde oluyor annemle babamla tatil boyunca hep tartıştık ergenlikte böyle tartışmamıştım isyan edip kendi dediğimi yaptırdım hep seninde sorunun ne ise aşılcak şeydir eminim

puknas ve özgürkız hayırlısı olsun sağ salim gelmeyi nasip etsin allah yardımcıları olucaktır kaygılanmayın

Kızlar bu şarkıyla sizi çookk yıllar öncesine götürüyorum. Çok severim

[video=youtube;V0UcQDUR-fU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V0UcQDUR-fU[/video]

Bubble ne iyi ettin bu şarkıyı paylaştıınnnn.Çok özlemişiimmm.Unutmuşum.Uzun zamandır dinlemiyodum söylemiyordumda

Hayırlısı olsun canım.
Bi bizimkiler çekemedi şu kurayı.Bizi unuttular diye geyiğe vuruyoruz işi.Hala bekliyoruz beklemeye de devam edicez.Öyle görünüyor.

Öylesi daha iyi canım en azından nöbetleri falan yok şimdi ama tabi beklemek stresli yani çok iyi biliyorum.İnşallah hakkında hayırlısı olur belli olduğu zaman paylaşırsın zaten bizimle.

Hayırlısı olsun canım.

en hayırlı yer çıkar inş kurada canım benim. güvende olsunlar da gerekirse son güne kadar çekemesinler kurayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…