ayşegül canım çok sevindim bol bol hasret giderin
merci canım sen askerinin yanına gidince nasıl çıkarıcaklar bayramda izin veriyorlarmı aileden biri olması gerekmiyormuydu bende pazartesi salı çarşamyaı izin kullancam olmadı gideyim diyorum ama bırakmazlar benle
tamam tatlım bakıcam şimdi bu modele.bnde takımdan yanayım ama braunun tam takım modeli varmı onu bilmiyordum işte :S bu gidişle koymayacağım zaten.bi de güzel bi valiz alayım büyükçe içinede nişan bohçamı aldıklarımızı yerleştireyim diye düşünüyorum.balayı valizimizde çıkmış olur böylece :) ne dersiniz ?
hu huuuu kızlar ben geldimmmakşamları oturup tüm gün neler konuştuğunuzu okumaya bayılıyorum tüm günün stresi falan gidiyo valla
çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenn kendine dikkat et
canımm pek bi uğurluymuşsunnn arar inşallah dedinn aradı hemencikk20 dk konuştukk içim huzur dolduu çok seviyorum yaa
Maaşşallh canım mutlulugunuz bozulmasın...Nazar kıymetini bilinnn..:) zira anlaşamayan birbirini yiyen çok çift varrr
Herkese merhabalar...Kızlar bugün Hakkari Jandarma Özel Harekatta görev yerini bekleyen sevgilim kurayı çekti ve Hakkari cezaevi çıktı..umarım hakkında hayırlısı odur,Allah tüm askerlerimizi korusun...
Mardin Nusaybin
Kızlar hayırlısı olsunn sağ salim gidip dönüceklerr hepsi inşallah hiç canınızı sıkmayın. Elimizden tek gelen şey bol bol dua edipp askerlerimize destek olmak. uzak yakın doğu batı farketmiyor artık. Allah tüm askerlerimizi korusun.
Kızlar hayırlısı olsunn sağ salim gidip dönüceklerr hepsi inşallah hiç canınızı sıkmayın. Elimizden tek gelen şey bol bol dua edipp askerlerimize destek olmak. uzak yakın doğu batı farketmiyor artık. Allah tüm askerlerimizi korusun.
Sağol canım benim..amiiiin inşallah,zaten ben ona destek olacam diye kendime inanamıyorum yani bukadar güçlü bir kız olduğumu bilmezdim inan,o da garibim ben üzülmiyim diye hep sen mutlu ol,sen iyi ol,ben çok iyiyim burda hiç sıkıntım yok hep bu şekilde konuşuyor gezmene eğlenmene bak diyor..Gittiği günden beri telefonda birbirimizi motive edip duruyoruz böyle böyle bitecek...
Herkese merhabalar...Kızlar bugün Hakkari Jandarma Özel Harekatta görev yerini bekleyen sevgilim kurayı çekti ve Hakkari cezaevi çıktı..umarım hakkında hayırlısı odur,Allah tüm askerlerimizi korusun...
Kızlar bu şarkıyla sizi çookk yıllar öncesine götürüyorum. Çok severim
[video=youtube;V0UcQDUR-fU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V0UcQDUR-fU[/video]
Hayırlısı olsun canım.
Bi bizimkiler çekemedi şu kurayı.Bizi unuttular diye geyiğe vuruyoruz işi.Hala bekliyoruz beklemeye de devam edicez.Öyle görünüyor.
Hayırlısı olsun canım.
Bi bizimkiler çekemedi şu kurayı.Bizi unuttular diye geyiğe vuruyoruz işi.Hala bekliyoruz beklemeye de devam edicez.Öyle görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?