iyi akşamlar kızlar tatilimin son günü yarın işe gidicem arkadaşımla vakit geçirdim biraz sahilde kafamızı dağıttık iyim ama sorular var kafamda benimki dün mamaktaki birliğin taşıncağnı yıklcağnı toki ile anlaşıldığını ve şırnağa gidebilceğni söledi ne alaka senin yerin ankara çıktı mantıklımı bu beni üzmekmi amacın dedim oda mantıkmı askeriyede varmı mantık dedi ama şunuda ekledi 3 ay sonra olur benim geleceğime yakın taşınılır ama burda herşey olabilir bir anda şırnak yada ankarada başka birlik yada yurtdışı yarınımı göremiyorum dedi
onu atlattık şimdide benimki gececi 1 haftadır araç kontrolde arkadaşı izne gitti komutan bunu gündüzden aldı geceye koydu ama eziyet çekiyor resmen 8:30 18:30 arası uyuması gerekiyor ki gece görev yapsın ama dün uyutmadılar 10 km koşturdular dayan aşkım diye diye helak oldum üzülmüyor gülüyor aramızda iyi ama içimde acıyor dün gergindi bana kızdı sebepsiz yere alttan aldım üzülmedim uykusuzdu canım
kızlar enerjimiz yüksek olsun die hiç bişi anlatmıyodum ama bu kaygılarımı bunları en iyi siz anlarsınız işin özü çok iyim ama belirsilikler çok kötüymüş isyan edesim geliyor herşeye ama yinede hayata gülümsüyorum
buble canım moralini bozma babanla sorununu halledersin hepimizde oluyor annemle babamla tatil boyunca hep tartıştık ergenlikte böyle tartışmamıştım isyan edip kendi dediğimi yaptırdım hepseninde sorunun ne ise aşılcak şeydir eminim
puknas ve özgürkız hayırlısı olsun sağ salim gelmeyi nasip etsin allah yardımcıları olucaktır kaygılanmayın
Bubble ne iyi ettin bu şarkıyı paylaştıınnnn.Çok özlemişiimmm.Unutmuşum.Uzun zamandır dinlemiyodum söylemiyordumda
canım öyle bişey olucağını sanmıyorumm askerlikte mantık olmuyoo gerçekten ama bukadarınıda yapmazlarr içini ferah tut sen.
inşallah güzel geçmiştir tatilin bol bol eğlenip stresini atsaydın.
Ben iş stresi yüzünden negatif elektrik yüklüyüm
Babamla olanlarda aslında çok büyük sorunlar değil ama işte şuan tahmin edebiliceğinz gibi hepimiz hassas bi dönemimizdeyizz ve patlamaya hazır bomba gibiyiz.
valla strese gelemiyorumm artıkk
bi tatile ihtiyacım var benimde
ayyyy benimde tatile ihtiyacımmm varrrrr
bugün velilerimden birini boğazlayasım geldi daha ikinci haftada çıldırttı beni
en sonunda dicem zaten al oğlunuda git evinde otur diye
canım öyle bişey olucağını sanmıyorumm askerlikte mantık olmuyoo gerçekten ama bukadarınıda yapmazlarr içini ferah tut sen.
inşallah güzel geçmiştir tatilin bol bol eğlenip stresini atsaydın.
Ben iş stresi yüzünden negatif elektrik yüklüyüm
Babamla olanlarda aslında çok büyük sorunlar değil ama işte şuan tahmin edebiliceğinz gibi hepimiz hassas bi dönemimizdeyizz ve patlamaya hazır bomba gibiyiz.
valla strese gelemiyorumm artıkk
bi tatile ihtiyacım var benimde
Kızlar ben geldimm bu gece birazcık bende bunalımlardayım(( orhan gencebayın 32 sanatçı albmü nasıl güzel olmuşş dinledikçee özledim sanırmm (
Öylesi daha iyi canım en azından nöbetleri falan yok şimdi ama tabi beklemek stresli yani çok iyi biliyorum.İnşallah hakkında hayırlısı olur belli olduğu zaman paylaşırsın zaten bizimle.
en hayırlı yer çıkar inş kurada canım benim. güvende olsunlar da gerekirse son güne kadar çekemesinler kurayı
giz08 canım benim haklısın içini sıkmakla ama iyi düşün. sen dua et senin duaların korur askerini. 2 haneli rakamlara bi düşelim herşey daha kolay olcak zaten. askerlikte gerçekten de mantık yok çok çok garip bişey. bende askerim gitmeden önce bu kadar net bilmiyordum ama şuan gözler önünde herşey korkunç. allah hepsine sabır kuvvet versin. bizlere de tabi..
Kov gönder hepsini evlerine canım
bende patron katili olucam en sonunda.
Benim yıllık izinlerde tükendii artık 1 sene boyunca rüyamda görürüm anca tatili
hayırlısıyla bitsede gelseler canım gerçekten 2 hanelilere az kaldı hiç geçmicek gibiydi ama geçicek işte geçiyor bizden bişiler götürüyor bazılarımız dahada güçleniyoruz belkide bir sınav sabrımız ölçülüyor bu açıdan bakmaya çalışıyorum benim sınavım yada hepimizin sınavı bunlara dayanmamız belkide
geçicek bu günlerde biticek mutlu olcaz
hayırlısıyla bitsede gelseler canım gerçekten 2 hanelilere az kaldı hiç geçmicek gibiydi ama geçicek işte geçiyor bizden bişiler götürüyor bazılarımız dahada güçleniyoruz belkide bir sınav sabrımız ölçülüyor bu açıdan bakmaya çalışıyorum benim sınavım yada hepimizin sınavı bunlara dayanmamız belkide
geçicek bu günlerde biticek mutlu olcaz
Valla canım aynısını dıyorum otur işte zaman geçiyor diye ama benim paşayı belirsizlik sıktı.Birde boş boş oturmakta sıkıldı.Gazeteyi döndür dolaş 3 saat okuyorum her satırı diyorBelli olsun hemen paylaşırım tabii inşallahh.Bugün bizim okula yeni atanan bi cocukta acemiliğini kastamonuda yapmış ustasını şırnakta.Çocukla 2 haftadır tek muhabbet etmedim.Askerlik konusu acıldı söyleyince oralarda yaptıgını butun gun konustuk.İşime gelince konusmus gibi oldum ama napim :) Oda rahatlattı biraz beni.İlçelerde daha rahat edeceğını soyledı.
İnşallahh mercicimmmm.İsterse 1 ay daha kalsın o hapis gibi yerde ama güvende olsunn.Dualar ediyorum sürekli yüreğim ağzımda öyle
Sıkmıyoruz canımızı.Pozitif oluyoruzz.Biticek gidicekkk bu günlerrr.
Bide canım buralarda ol artık e mii pek uzak kalma.
bayramdan itibaren plakaları saymaya başlıcaz , çabucak geçicek bu günlerde hepimiz kavuşucaz. bu zamanda yaşadıklarımız da tatlı bi anı olarak kalıcak. ilerde bigün kavga ettiğimizde bugünleri düşünücez belki, onları ne kadar çok özlediğimizi düşünücez sonra yan odaya gidip sarılıcaz onlara. bize o kadar yakın olcaklar...
ama sen şimdi beni ağlattınki evet bugünleri atlatınca ilerde yapacağım triplerde yan odaya gidip gönlünü alıcam gelecekte olabilecek yapabilceğim şeyi böyle özleyerek engelleyip mutlu olcam
kızlar iyikide varsınız içim rahat uykuya dalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?