347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım öyle bişey olucağını sanmıyorumm askerlikte mantık olmuyoo gerçekten ama bukadarınıda yapmazlarr içini ferah tut sen.
inşallah güzel geçmiştir tatilin bol bol eğlenip stresini atsaydın.
Ben iş stresi yüzünden negatif elektrik yüklüyüm

Babamla olanlarda aslında çok büyük sorunlar değil ama işte şuan tahmin edebiliceğinz gibi hepimiz hassas bi dönemimizdeyizz ve patlamaya hazır bomba gibiyiz.
valla strese gelemiyorumm artıkk
bi tatile ihtiyacım var benimde

Sağol gizcim hepsinin hakkında hayırlısı olsun.
Belirsizlilk gerçekten çok kötü ama içini ferah tut inşallah sıkıntı çekmeden biter askerliği.

giz08 canım benim haklısın içini sıkmakla ama iyi düşün. sen dua et senin duaların korur askerini. 2 haneli rakamlara bi düşelim herşey daha kolay olcak zaten. askerlikte gerçekten de mantık yok çok çok garip bişey. bende askerim gitmeden önce bu kadar net bilmiyordum ama şuan gözler önünde herşey korkunç. allah hepsine sabır kuvvet versin. bizlere de tabi..

ayyyy benimde tatile ihtiyacımmm varrrrr
bugün velilerimden birini boğazlayasım geldi daha ikinci haftada çıldırttı beni
en sonunda dicem zaten al oğlunuda git evinde otur diye

ayyyy benimde tatile ihtiyacımmm varrrrr
bugün velilerimden birini boğazlayasım geldi daha ikinci haftada çıldırttı beni
en sonunda dicem zaten al oğlunuda git evinde otur diye

Kov gönder hepsini evlerine canım
bende patron katili olucam en sonunda.
Benim yıllık izinlerde tükendii artık 1 sene boyunca rüyamda görürüm anca tatili

Kızlar ben geldimm bu gece birazcık bende bunalımlardayım(( orhan gencebayın 32 sanatçı albmü nasıl güzel olmuşş dinledikçee özledim sanırmm(

canım öyle hiç mantıklı bişi değil askerlik şu üçbuçuk ay geçsede gelseler artık tatilim güzeldi ama anne ve babayla geçen son tatilim olmasını diledim onlarada söledim kırıcı oldummu bilmiyorum ama tahamülüm kalmadı evlenince onları çok özlicem çok değerliler biliyorum ama sanırsam en önceliğim sevgilim bu nasıl oldu bilmiyorum ama öyle oldu onsuz o güzel yerleri gezerken içim burkuldu oda olsaydı

iş stresinden nefret ediyorum bende yarın gidicem ama mutsuz hissediyorum kendimi yoruluyorum iş hayatı zor gereksiz onca insan bıdı bıdı konuşuyor bizim şirket kurt kapanı kocaman yer her katta sorunlu tipler var ben pek ortada gözkmüyorm ama bu bile insanalra batabiliyor bazen

güç aldığımız sevgililerimiz uzaktada olsa hep moralimiz yüksek olsun onalra güç verelim

Öylesi daha iyi canım en azından nöbetleri falan yok şimdi ama tabi beklemek stresli yani çok iyi biliyorum.İnşallah hakkında hayırlısı olur belli olduğu zaman paylaşırsın zaten bizimle.

Valla canım aynısını dıyorum otur işte zaman geçiyor diye ama benim paşayı belirsizlik sıktı.Birde boş boş oturmakta sıkıldı.Gazeteyi döndür dolaş 3 saat okuyorum her satırı diyor Belli olsun hemen paylaşırım tabii inşallahh.Bugün bizim okula yeni atanan bi cocukta acemiliğini kastamonuda yapmış ustasını şırnakta.Çocukla 2 haftadır tek muhabbet etmedim.Askerlik konusu acıldı söyleyince oralarda yaptıgını butun gun konustuk.İşime gelince konusmus gibi oldum ama napim :) Oda rahatlattı biraz beni.İlçelerde daha rahat edeceğını soyledı.

en hayırlı yer çıkar inş kurada canım benim. güvende olsunlar da gerekirse son güne kadar çekemesinler kurayı

İnşallahh mercicimmmm.İsterse 1 ay daha kalsın o hapis gibi yerde ama güvende olsunn.Dualar ediyorum sürekli yüreğim ağzımda öyle

hayırlısıyla bitsede gelseler canım gerçekten 2 hanelilere az kaldı hiç geçmicek gibiydi ama geçicek işte geçiyor bizden bişiler götürüyor bazılarımız dahada güçleniyoruz belkide bir sınav sabrımız ölçülüyor bu açıdan bakmaya çalışıyorum benim sınavım yada hepimizin sınavı bunlara dayanmamız belkide

geçicek bu günlerde biticek mutlu olcaz

Kov gönder hepsini evlerine canım
bende patron katili olucam en sonunda.
Benim yıllık izinlerde tükendii artık 1 sene boyunca rüyamda görürüm anca tatili

kovcam zaten ya çocuklarıyla uğraşıyorum yetmiyo bide analarıyla uğraşıyorum ya da en sonunda ben çantamı alcam çıkcam tabi tam böyle düşünürken artık devlet memuru olduğum aklıma geliyo geri oturuyorum yerime

Sıkmıyoruz canımızı.Pozitif oluyoruzz.Biticek gidicekkk bu günlerrr.
Bide canım buralarda ol artık e mii pek uzak kalma.

bayramdan itibaren plakaları saymaya başlıcaz , çabucak geçicek bu günlerde hepimiz kavuşucaz. bu zamanda yaşadıklarımız da tatlı bi anı olarak kalıcak. ilerde bigün kavga ettiğimizde bugünleri düşünücez belki, onları ne kadar çok özlediğimizi düşünücez sonra yan odaya gidip sarılıcaz onlara. bize o kadar yakın olcaklar...

Hepimiz büyük bi imtihandan geçiyoruz, stresimiz özel hayatımıza da yansıyor ki bunaldığımızı gelip paylaşıyoruz. Askerlerimizin de moralini bozmamak için Onlara birşey söyleyemiyoruz. Bana göre sıkıntının biri gelince diğeri de geliyor veya ben çekiyorum.

Olumlu düşünüyorum ve olumlu olacağına inanıyorum. Bütün sıkıntılarımı içimden defediyorum

Yakın zamanda belli olur herhalde ya daha uzatmazlar yada gazete okuyarak bitirecek askerliği:)
Ortak konu olunca konuşulmuş tabi,bir şey olmaz ya:)belkide merkezde olur zaten bakalım hayırlısı olsun ya nerde rahat edecekse ora olsun.

Bugün benim hiç keyfim yok
Neşenizi bozmak istemiyorum kızlar

Sıkmıyoruz canımızı.Pozitif oluyoruzz.Biticek gidicekkk bu günlerrr.
Bide canım buralarda ol artık e mii pek uzak kalma.

evet pozitif oluyoruz mutlu olcaz az kalcak beraber başladık beraberce bitiricez sonra bu topiği devame ettirir mutlu haberlerle şenlik havası geçirirz topikte

uzak kalmıcam canım

ama sen şimdi beni ağlattınki evet bugünleri atlatınca ilerde yapacağım triplerde yan odaya gidip gönlünü alıcam gelecekte olabilecek yapabilceğim şeyi böyle özleyerek engelleyip mutlu olcam

kızlar iyikide varsınız içim rahat uykuya dalıcam

ayy hiç sorma benimde gözlerim doldu yazarken ama birden aklıma geldi işte öyle yan odada olmasını düşünmek bile güzel

iyi akşamlar kızlar
dünden beri keyfim yok vakit geçiremiyorum hiç
10 gün beraber olunca kötü oldum gene. hiçbir şey yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…