347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben uyumaya gidiyorum kızlarr herkese iyi geceler çabucak uyuyım da bi gün daha düşsün şafaktan

ay kızlar bende bi duygusallaştım yazılanları okuyunca gözlerim dolmaya başladı inşallah bugunlerde gececek ve yerini anılara ve sevinc gözyaslarımıza bırakcak

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl bakalım ben iyim askerimin sesini duydum 6.günün sonunda :))) şimdi uyuyor sevdiğim 2-4 nöbeti varmış bu gün
off ya biran önce bi bitse şu askerlik ((

o zaman benden 347. dönem asker yolu bekleyen tüm topik kardeşlerime geliyor

[video=dailymotion;xbdejj]http://www.dailymotion.com/video/xbdejj_sevval-sam-yalniz-kullar-yeni-klip_music[/video]

sakin olun kızlarrr hepimiz aynı durumdayızzz ama elden gelen bişi yokkk inşallah 2 ay çok zor geçti ama geçtii kaldı 3 ay oda geçicek allahın izniyle sağ salim dönecek askerlerimiz bize...

Ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu
Ha bir de başlarsan kış ayları en ideali
Çünkü bi de yüzde kızarma oluyor
Yazın başa çıkmak daha zor oluyor
Cilt hassaslaşıyor filan

Bugün akşam arkdaşlarla deniz kenarına kahve içmeye gittik. Deniz , muhabbet derken kafam biraz boşalmıştı. Eve geldim eşim aradı nöbete gidiyormuş sesi mutsuz geliyordu. Yine tad tuz kalmadı. Bu günler Allah'ın izniyle birşekilde geçicekte ömürden ömür gidiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…