ay kızlar bende bi duygusallaştım yazılanları okuyunca gözlerim dolmaya başladıinşallah bugunlerde gececek ve yerini anılara ve sevinc gözyaslarımıza bırakcak
inşallah
çabucak geçse çok süper olucak
böyle giderse delirebilirim
sakin olun kızlarrr hepimiz aynı durumdayızzz ama elden gelen bişi yokkk inşallah 2 ay çok zor geçti ama geçtii kaldı 3 ay oda geçicek allahın izniyle sağ salim dönecek askerlerimiz bize...
ühühühüüüü benim daha 9 ay var ama
ah canım benim düşün bak bebişiniz olurken de bu kadar bekleyeceksin bu da onun için bi prova
ühühühüüüü benim daha 9 ay var ama
hımmm senin 12 aymıydı canım kusurabakma ne olurr rabbim sağlık sıhat versin inşallahhh daaa 9 ayda göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inş....
yok canım ne kusuru estafirullah
12 ay bizim evet
sağ sağlim bitirip gelsinde bi şekilde geçirirm artık zamanı
öle canım inş sağ salim gelsinlerde zaman bi şekilde geçiyor hem merak etme bizm askerler gelsede seni buralarda yanlız bırakmayız allahın izniylee...
canımmm öncelikle çok sağol paylaşımın için çok raahatlattın içimi herkeste aynı etkileri göstermiyor demek ki :)
başlarsam bırakmam zaten kararlıyım çünkü çok bıktım sivilcelerimdenama henüz karar veremedim başlasam mı diye bi kaç gün düşncem bakalımm yarime de bii soruym fikrini alıyım :))
tekrar sağol lego"cummm
Bugün benim hiç keyfim yok
Neşenizi bozmak istemiyorum kızlar
aynen..
tatli ruyalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?