347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tatlım bi arkadaşım kullanbı bi kaç kür şeklinde hatta.evet iyileşme yapıyor ama kulladığın müddet boyunca.6 ay gibi bi süre kullandı yanlış hatırlamıyosam.sivilceler azaldı cildi düzeldi fakat bırakınca eskiye döndü.o ilac çok ciddei 3-4 taneyse bnce kullanma :S ciltteki yağı azaltıyor,dudakları sürekli çatlatıyor hatta üniversiteden bi arkadaşım kullandı onda yan etki kıllanma yaptı :SS bence değmez

canım senin askerinde manisa da diye biliyorum iizn kullandımı benimki kullanmadı hiç ve ben hala şafağı 112 sayıyorum 2 gün fazlamı sayıyorum yoksa 2 gün 2 gündür dimi ....

bende yedeksubaydan sayıyorum şafağı 112 diyor evet ama yol izni de veriyolar onu düşmek gerekmiş.benim askerimde manisa kırkağaçta ikameti bursada 1 gün verirler sanırım 111 diyebiliriz

aynen canım ya napacağız o koca koca sandıkları o da dert :S bavula gerçekten ihtiyacımızda varken böyle düşündüm

doğu batı farketmiyor.kim derdi türkiyenin göbeğinde,afyonda böyle bir patlama olacak ve 25 şehit vereceğiz (( Allahımmmm sen koru bütün askerleriii içinde de bizim askerlerimizi...

aynen..
tatli ruyalar herkese

aynen canım herkes neşesiz bugün(

uykum vardı tam uyucaktım tüm uykum kaçtı kimler burda kızlar? neşemde hiç yok ama uyuyamıyorumda....

hiç tadım yok bugün sabahki çukurcadaki şehit haberi üstüne zaten ikimizde gergindik.Eki Görüntüle 519529 tartıştık soğuk soğuk konuştuk şimdi kaç saattir uyuyamıyorum gittiğinden beri hiç tartışmamıştık bu çok üzdü beni Eki Görüntüle 519529 Eki Görüntüle 519529
herkeste de bi gerginlik hakim olduğuna göre sanırım beklerken bi kırılma noktasına geldik yorulduk biraz gerildik Rabbim sabır versin hepimize...

güzel arkadaşlarım benimmm hepinize günaydınnn
bugünde nöbet münasebetiyle uyumadım
ve de yeni uyuycam :)
bu güzel uykucu stayla hayatıma son 3 gün
neyse o bu yalan şafak bir gün daha attııııııııı
benim şafakkkk 110
evvlilik muhabbeti dönünce hiç istemesem bile kanım bi kaynıyor evlenmeye
düğün yapmaya, yalnız şöyyle bir nokta var evlenmek istemiyorum ama gelinliğimin modeli bile bellliiii
alcanar olucak benimkiiiii herkes çok standart buluyor ama duvağıyla falan çok gösterişli durduğu kanısındayım
neyse benim evliliğe daha çok var o zamana kadar kararım değişmez umarım
sabah sabah bu saçma düşünceleri sizle paylaştığım için kusura bakmayın diyor hepiniziiii öpüyorummmmmmmmmmm

şimdi baktım da planetada olurmuşş hihih
çok zor şey ya evlilik, annemede soruryorum nasıl evlendiniz siz oncaşeye karar vermek çok zor
sırf bu yüzden bile evlenemem ben

günaydııınnnnnnnnnn

nooldu asker yarenlerine yaaa morallerde kırılmalar görüyorum sankii yapmayın kızlar toparlanın biliyorum zor günler bunlar ama büyük bi sınavdan geçiyo sevdalarınız ve biz bunun çookkk büyük bi kısmını başarıyla atlattık sanırım belki ömrünüzün birkaç yılına bedel olacak zorluklarda günler yaşıyorsunuz ama unutmayın gecenin en karanlık zamanı güneş doğmaya yakın olan zamanmış.... güneşli günler görcezz kızlaaarrr inanın buna hadi toparlanın siz mutlu olun ki sevdiklerinize de moral olsunn....

Ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu
Ha bir de başlarsan kış ayları en ideali
Çünkü bi de yüzde kızarma oluyor
Yazın başa çıkmak daha zor oluyor
Cilt hassaslaşıyor filan

ben bekletiyorum henüz başlamadım ilaçları almaya canım ama sanırım ekim ayından sonra çok sıkıntı olmaz zaten eve kapandım ders çalışıyorum fiziksel görüntüm sadece kendimi rahatsız eder sanrım evdee olunca kimse görmezz :) hazır yarim de askerdeyken o dönene kadar bitirsem mi şu işi diye düşünüyorum :)))

Kaldiiiii 109

Gunaydiinnn kizlarrrr.herkese benden sabahh kahveleri gelsinnn.bizim asker paşasi supriz yaptii.telefon almis:) ona atadigim mesaj sesi sabah caldi yüregime iniyodu heyecandan :) çın çın.. Son zamanlarda duydugum en guzel sess

Hahaha ilahi kuzu ya çın çın bende whatsapp mesajlarında çalıyor ciyak bir çan sesi ama sana güzel gelmiş demekki telefonun bir ucunda sevdiğin olunca.

Bu arada en güzel asker yarenleri hepinize bendende kocaman bir günaydın ve herkese hayırlı cumalar. Haftanın son günü yarın uyuyacağım sonrada annemle kayınvalidemlere ve ordan komşularına gideceğiz.

Chelzy'im telefon işine çok sevindim ama çok dikkat etsin bizimki dakka bir gol bir çaldırdı. Gerçi bendede hata gıcır gıcır sıfır telefonla gönderdim onu oraya, şarja taktığı sıra götürmüşler şimdi arkadaşınınkini kullanıyor. Sabahtan akşama mesajlaşmak harika. Yokluğunu daha az hissediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…