kızlarr,
arkadaşım evleniyor :) üni.den ev arkadaşım,
cumartesi günü antalya ya gidiyorummm
ona düğün için şu şekilde bir set aldım, pırlantalı, ama toz pırlanta tabii :)
güzel mi sizce
Eki Görüntüle 519129
kızzlaaarrr merhabalaarr
bi kaç gündür pek uğrayamıyorum uğrasam da öyle bir iki dakika genel ruh halınıze bakabiliyorum ancak
sizlere bi sorum olacaktı... bu konuyla ilgili daha önce ayrıca başlık açılmış ama güncel değil çok eskide kalmış bi de yazanlar tanıdık değil o yüzden asker yareni olan canıımmmm arkadaşlarım olarak sizi daha yakın ve samimi bulduğum için size sormak istiyorum.bugün doktora gittim 3 yıldır alnımda sürekli tekrarlanan sivilcelerme çare arayışı içindeyim. bir sürü krem kullandım faydası yokk öyle çok aşırı değil 3-4 tane amaa sık sık tekrarlıyo ve çokk acıyodu veee sadece ama sadece alnımda çıkıyordu kremler işe yaramadı diynce doktor da roaccutane verdi. ilaç elimin altında ama nette okuduğum yorumlardan dolayı çok fena korktum yaklaşamıyorm bile. kullananınız, çevresinde kullanmış olan tecrübesi olan varsa nolurr bi akıl verin bana (( kurum sınavlarına hazırlanıyorum yoğun ders çalışmam gerekiyo konsantrasyon bozukluğu bel sırt eklem ağrısı yaptığı söyleniyo dayanılmaz boyutlarda mı acabaa ders çalışmamı engeller miii ( çalışamazsam işe giremem işe giremezsem de birsürü birsürü sıkıntılar yaa uff napcaammm ((
canım senin askerinde manisa da diye biliyorum iizn kullandımı benimki kullanmadı hiç ve ben hala şafağı 112 sayıyorum 2 gün fazlamı sayıyorum yoksa 2 gün 2 gündür dimi ....
canım bende tam olarak öyle yaptım çünkü bende istemiyodum sandık falan biz gidip istediğimiz bavulları aldık birbirimize bohçaları da içlerine koyduk güzelce. hemde balayı için bavul falan derdimiz kalmamış oldu, hemde gereksiz sandık falan masrafı yapmamış olduk
Kızlar hayırlısı olsunn sağ salim gidip dönüceklerr hepsi inşallah hiç canınızı sıkmayın. Elimizden tek gelen şey bol bol dua edipp askerlerimize destek olmak. uzak yakın doğu batı farketmiyor artık. Allah tüm askerlerimizi korusun.
aynen..
tatli ruyalar herkese
aynen canım herkes neşesiz bugün(
uykum vardı tam uyucaktım tüm uykum kaçtı kimler burda kızlar? neşemde hiç yok ama uyuyamıyorumda....
Ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu
Ha bir de başlarsan kış ayları en ideali
Çünkü bi de yüzde kızarma oluyor
Yazın başa çıkmak daha zor oluyor
Cilt hassaslaşıyor filan
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl bakalım ben iyim askerimin sesini duydum 6.günün sonunda :))) şimdi uyuyor sevdiğim 2-4 nöbeti varmış bu gün
off ya biran önce bi bitse şu askerlik((
benimde 6. günüm bugün, konuşamadık hiç bende sesini duyarım inş bugüünnn
Kaldiiiii 109
Gunaydiinnn kizlarrrr.herkese benden sabahh kahveleri gelsinnn.bizim asker paşasi supriz yaptii.telefon almis:) ona atadigim mesaj sesi sabah caldi yüregime iniyodu heyecandan :) çın çın.. Son zamanlarda duydugum en guzel sess
Canımmm günaydın çok olmuş, niye konuşamıyorsunuz 6 gündür siz?
arayamıyor canım ya denetim faln vardı en son annesini aramş 2 gün önce anlamadım bende inş bu gün araaarr
Günaydınlarrrrrr herkeslere..
güzel bir gün olmasını diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?