347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Triplimm ya valla cin cin sesine bu kadar sevinecegimi hic dusubmezdim:))
Biliyorum canim uyardim zaten koynunda sakla donunda sakla nerde olursa olsun dikkat et dedim.iste bi sarj problemi varmis onuda halletmeye calisicak.
Mesajlasmak daha aza indiriyo hasreti sanki.

Nikita bugun keyfin nasill?? Sabah okudum pek keyfin yokmus.umarim iyisindirr

Aldebaran canim sabir ya sabir.annem dun bana esprisine dedi sana bi tespih gondericem sabir cek dedi panikatagim tutunca.arayacak elbet ama sor niye aramadin iye mutlaha.hbwrsiz birakmasin seni mumkunse

uff bizimki de kendi telefonumu istiyorum diye tutturdu. diyorum bak telefonu çalınmış egemen in diye, yok burada herkeste s3 filan var hiç bir şey olmaz diyor.
çocuk gibi bi kocam var ya
anneeeaaa bananeee ben de istiyorummm modunda

eh iştee fena değil tatlım, bgn düne göre daha iyiyim çok saoll

sorucam canım arasın bi ah huzursuz oluyorum aramayınca tat alınmıyo zaten hçbişeyden bi de böyle yapıyo öncede 1 gün aramayınca kusura bakma şöyle oldu flan diyodu 3 e çıktı şmdi 6 neler oluyo buna

içinizde bıyık bölgesine lazer yada iğneli epilasyon yaptıran varmı kızlar :44: biraz alakasız oldu ama bi türlü karar veremiyorum lazermi yaptırmalıyım iğnelimi
Yaptırıpta memnun olan varmı

Priz yokmuş orda canım sadece bir yer varmış şarj etmek için sırayla ediyorlarmış. Başında duran bir çocuk varmış ama onu komutan çağırınca almış gitmiş biri bizimkinin teli. Başında dursun mümkünse. Zaten boşlar. Sabahtan bir gazeteler geliyor onunla vakit geçiriyorlar ondan sonra hep boşlar biz öğlenden bir başlıyoruz konuşmaya saat 21:30'a kadar. Zaman geçiyor ona da bana da.

Canım aman ha sen onun aklına uyma bak benim bizimkine aldığım telefon şuydu.
Eki Görüntüle 519606
Bunu bulmak için de İzmir'de tüm Çankaya'yı gezdim. Tek slip almıştım bu ay ödeyeceğim.

evett yaaşasınn :)
ama artık sarı değilim bebem, salı günü renk değiştirdim :)

Sizin genler güzel kuzu ne yapsan yakışır sanaaa.

yedek subay sitesinde 111 yazıyor neden ona göre saymıyoruzz kızlar:)) yol izni 1 gün

Canım orası doğru vermiyor. Bizimkinin yol izni de 2 gündü ayrıca. Çıkış tarihlerini bile söylemişler. Kastamonu'da da sormuştu burdada sordu biz doğru gidiyoruz. Bir sürü de arkadaşım var facebookta sevgilisi nişanlısı askerde olan hepsinin şafağı bugün itibariyle 108. Ben burda 2-3 gün fazla sayanlar var aşkım dedim de "aşkım biz sorduk hepsi yanlış sayıyor" dedi. Girdiği günden itibaren 155'ten düşmeye başlayacaksınız.

Son düzenleme:

Ya evet ben de diyorum böyle birşey göndereyim , ama yok. taktı...
galiba 5 alabilmek için askerden sonra, 4 ü kaybettim bahanesi yaratıyor kendince :)

saol kuşum benim yerim senii :) sen güzelsin asıll..

bubble canım ben epilasyona gidiyorum hemide tümmmmmm vücut :) ama yüz hariç,,
yüz zor bi bölge be tatlım, daha da kalınlaştırmasın ? ben bu zmna kadar çevremde yüzüne epilasyon yaptırıp da memnun kalan görmedim lekeler yapıyor hem. çok ciddi korunmak lazım güneşten onu yaptırırken :26:

nikita yaa telefon muhabettine koptummmmm

benimkide beni kötü kıyafetlerle gönderdin herkes gelmiş güzel benimkiler kötü bende çaldırabilirdin dedim yaranamadım beyfendiye neymiş efendim güzelim tişörtleri evdeymiş ben onu ksıkanmışım felan hayır kendisi kıskanç kendi yapacağı şeleri bana suç olarak yüklüyor ben bir tişörte o kadar para vermem ucuzda buluyorum ama erkek milleti öylemi yüzlerce lira veriyolar bir tşörte vee beyfendi o tişörtleri götürecekti iyikide götürtmedim temiz bir dayak istiyorr

:):)
vallahi çocuk gibiler,
ben onu anlıyorum ama ben de bi tişörte para yıkan insanlardan biriyim

Yok kuzum ya ben 5'i hiç beğenmedim almıcam o yüzden tv kumandası gibi ince uzun o ne öyle.

Bizimkide blackberry kullanıyor pardon kullanmaya çalışıyor nefret etti telefondan, zaten benim bekletmem yetmiyormuş gibi bir de telefonun bekletmesini kaldıramıyormuş artık. Hayatımda vazgeçilmez herkes mi bekletir ya diyor. Gelince satacağız herhalde. Bu kıytırık nokia'yı çok sevmişti. Tuşların kullanımı çok basit gelmişti.

Bu arada bende evlendikten sonraki kış lazere başlayım diyorum. Evlenince bu kadar kılımla tüyümle uğraşmaya vaktim olmayacak gibi. Zaten ufacık bir kıla bile takıntılıyım. Kolumda bile bir tane olsun sinir oluyorum ama çok vaktimi alıyor alması. Şöyle bir kova su olsa döksek hepsi gitse.

Bubble'cım bu arada benim arkadaşım bıyık için gitti ama bir leke kalmadı onda ama yinede tehlikeye atma sen. Bir de biliyorsun dimi lazere gidinceye kadar hiç almaman gerek orayı, uzatman lazım o da çok çirkin bir görüntü çalışana. Benim bir yüzümde çıkmıyor allahtan.

Son düzenleme:
:):)
vallahi çocuk gibiler,
ben onu anlıyorum ama ben de bi tişörte para yıkan insanlardan biriyim

bende 1 sene öncesine kadar öyleydim çeyiz işine girince kıyamadım harcamaya tabak çanağa para vermeye başladım, erkek arkadaşım ve kardeşim ikiside normalde çok mülayim insanalrken onlarıda kendime benzettim benden beter oldular yine mülayim insanlar tabi ama gözleri çok açıldı ben indirim bekliyim derken kardeşim özelliklee sezonda aldııı felsefeside şu dünyaya bir kez geliyorm indirimi görmeyebilirim nihahahahahaha böyle deyince kıyılmıyorrr ben çeyize abanırken bazen tehdit ediyor abla tabaklarla sirtaki yapcammmm die tehdit ediyor onu alışverişe götürmezsem gelde bu oğlandan ilerde asker olmasını bekle şimdi

Son düzenleme:

valla ben evlenmeden 6 ay once fln basladim inanilmazz bir rahatlik ya anlatamammm

dusun 5 -6 ayda bir cikiyo gidiyorum 20 dk da kurtluyorum
hazir kisa giriyoruz canikom basla evlenmeyi hic bekleme benden tavsiyee

kizim olursa 18. yas gununde kolundan tutup laZer e gotrcem :))

lazere benimde gitmem lazım istanbulda iyi bir yer bulmalıyım tavsiye edeceğin bir yer varmı nikita istanbuldaysen eğer gittiğin yer neresidir

:) haha
mantığı süpermiş :))))))))))))) ya indirimi göremezsem :)
deli ya hepsi, benim kardeşm de aynı..
sirtaki tehditi çok korkunççç bırrrrrrrrrrr

Bubble cAnim lazer konusunda ihtisas yapip milyarlar harcayan biri olarak deneyimleimi paylasayim.

Biyik bolgesinde yaptirsan emin ol ki 2 ay en azindan rahat ediorsun.guzelmis diyorsun.sonradan sonradan altin sarisi minik minik ince tuylere hosgeldin diyorsun.bende iz yapmadi ama.

En iyi verim alinan bolge koltukalti.birkac seansta ciddi derecede yol katediyorsun.

Bikini bacak ve kollardaysa cilt ve tuy yapina gore avantajli oluyorsun.benim gibi sari tuyluysen bosu bosuna para.gidicem 2hafta sonra bende fazlalasti resmen ust bacaklarm.cildiricam.Ama tuylerin siyah ve tenin aciksa bi dene derim.alexandrate lazer olmasina dikkat edersin.aklina takilan olursa lazerle ilgili makus deneyimlerimi paylasirim canim

:) haha
mantığı süpermiş :))))))))))))) ya indirimi göremezsem :)
deli ya hepsi, benim kardeşm de aynı..
sirtaki tehditi çok korkunççç bırrrrrrrrrrr

bide benim erkek kardeşim marka takıntısı süper bir evlattı hiç yoktu ama adam 18 yaşına girince her haftasonu alışveriş merkezine gidip kıyafetler aldı annemle babamda dayanamadılar bazen oğlum çok pahalı dediler ama çocuk onlara hiç yük olmadı o yaşa kadar doğal olarak aldılarda aldılar, bana gelince hep illa şu marka derken düzeldim kardeşim bozuldu

tehditlerini birgün yazarım tiyatro gibi çocuk yaaaa bide güçlü yapılı üstüme atlıyorr ablammmm hayatımın anlamı hadi atasın üç beş alışverişe gidelim diyor deliiii yaaaa değişik yerlerin şivelerini öğreniyor istiyor bişiler pis manyak aydınında şivesi meşhur yakında ordan kapar bişiler getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…