valla ben evlenmeden 6 ay once fln basladim inanilmazz bir rahatlik ya anlatamammm
dusun 5 -6 ayda bir cikiyo gidiyorum 20 dk da kurtluyorum
hazir kisa giriyoruz canikom basla evlenmeyi hic bekleme benden tavsiyee
kizim olursa 18. yas gununde kolundan tutup laZer e gotrcem :))
kızlar dün bir topikte gördüm ipl yaptırmış bir kız bacaklarına bakın ne hale gelmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...-boyle-yanik-hicbiriniz-gormemissinizdir.html
bende ipl yaptırmıştım 5 seans çok şükür böyle bişey gelmedi başıma alexandrite e başlamayı düşünüyorum kışın
Ya evet ben de diyorum böyle birşey göndereyim , ama yok. taktı...
galiba 5 alabilmek için askerden sonra, 4 ü kaybettim bahanesi yaratıyor kendince :)
saol kuşum benim yerim senii :) sen güzelsin asıll..
bubble canım ben epilasyona gidiyorum hemide tümmmmmm vücut :) ama yüz hariç,,
yüz zor bi bölge be tatlım, daha da kalınlaştırmasın ? ben bu zmna kadar çevremde yüzüne epilasyon yaptırıp da memnun kalan görmedimlekeler yapıyor hem. çok ciddi korunmak lazım güneşten onu yaptırırken :26:
Yok kuzum ya ben 5'i hiç beğenmedim almıcam o yüzden tv kumandası gibi ince uzun o ne öyle.
Bizimkide blackberry kullanıyor pardon kullanmaya çalışıyor nefret etti telefondan, zaten benim bekletmem yetmiyormuş gibi bir de telefonun bekletmesini kaldıramıyormuş artık. Hayatımda vazgeçilmez herkes mi bekletir ya diyor. Gelince satacağız herhalde. Bu kıytırık nokia'yı çok sevmişti. Tuşların kullanımı çok basit gelmişti.
Bu arada bende evlendikten sonraki kış lazere başlayım diyorum. Evlenince bu kadar kılımla tüyümle uğraşmaya vaktim olmayacak gibi. Zaten ufacık bir kıla bile takıntılıyım. Kolumda bile bir tane olsun sinir oluyorum ama çok vaktimi alıyor alması. Şöyle bir kova su olsa döksek hepsi gitse.
Bubble'cım bu arada benim arkadaşım bıyık için gitti ama bir leke kalmadı onda ama yinede tehlikeye atma sen. Bir de biliyorsun dimi lazere gidinceye kadar hiç almaman gerek orayı, uzatman lazım o da çok çirkin bir görüntü çalışana. Benim bir yüzümde çıkmıyor allahtan.
Bubble cAnim lazer konusunda ihtisas yapip milyarlar harcayan biri olarak deneyimleimi paylasayim.
Biyik bolgesinde yaptirsan emin ol ki 2 ay en azindan rahat ediorsun.guzelmis diyorsun.sonradan sonradan altin sarisi minik minik ince tuylere hosgeldin diyorsun.bende iz yapmadi ama.
En iyi verim alinan bolge koltukalti.birkac seansta ciddi derecede yol katediyorsun.
Bikini bacak ve kollardaysa cilt ve tuy yapina gore avantajli oluyorsun.benim gibi sari tuyluysen bosu bosuna para.gidicem 2hafta sonra bende fazlalasti resmen ust bacaklarm.cildiricam.Ama tuylerin siyah ve tenin aciksa bi dene derim.alexandrate lazer olmasina dikkat edersin.aklina takilan olursa lazerle ilgili makus deneyimlerimi paylasirim canim
kızlar dün bir topikte gördüm ipl yaptırmış bir kız bacaklarına bakın ne hale gelmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...-boyle-yanik-hicbiriniz-gormemissinizdir.html
bende ipl yaptırmıştım 5 seans çok şükür böyle bişey gelmedi başıma alexandrite e başlamayı düşünüyorum kışın
Ayyy canım içim gitti yeminle bakamadım. Yazık ya yok yok ben vazgeçtim almayım lazer falan braun silk epil benim işimi uzun ama sağlıklı bir şekilde görüyor.
Kızlar önerileriniz için hpinize teşekkürler
Bende hiç bulaşmayayım diyorum ama benim bıyıklar 3 günde bir çıkıyo resmenn bıktım artık uğraşmaktann sürekli ağdada sarkıtıcak ondan korkuyorum. Bukadar çabuk tüyleri çıkan başka bi insan olamaz herhalde
benim tenim buğday tüylerimde siyah. Buyüzden başarılı olur diye tahmin ediyorum.
Şimdlik bıyıkla başlayıp para ayarladıkça tüm vücuda başlamayı düşünüyorum. Bende sevgilimde kıl tüy takıntılıyızz başka türlü olmaz herhalde lazer benim için tek çözüm
Ayy o yanıkk ne öyle yaaa içimmm kalktı off.
Tripli canımm bende öle düşünüyodum ama bu epilasyon makinaları çok batık yapıyor zamanla kötü bi görüntü oluşturuyo
o zaman sende işe yararr
ben de buğdayım ve siyah kalın tüylerim var-dııı
artık yok :)
o zaman sende işe yararr
ben de buğdayım ve siyah kalın tüylerim var-dııı
artık yok :)
Günaydın kızlar
günaydınnn sedulus :)
Yaşasınnnn
Kaç seansta bitti tamamen canım?
2 senedir gidiyorum sadece 6 seans gittim düşün gitme aralığını,,
24 ayda 6 defa,,
ilk başlarda 2 ayda bir fln gidiyordum sonra arası açıldı,
şu an en son şubat ayında yaptırdım ve önümüzdeki ay ekim sonu gitmeyi düşünüyorum
tek tük çünkü aralarda var cılız cılız saçma sapan ..
gidilmese de olur yani
ilk seasntan sra bile farkı hissediyorsun,
benim 4.den sonra artık bitme durumuna geldi işte
günaydın canım
kıl muhabbeti almış yürümüş
süpermş yaaa inşallah bendede bukadar çabuk sonuç verir kurtulurum tüm tüylerimden inş
evet sedulu sabah sabah benm yüzümden çıktı kıl tüy muhabbeti
her kadının ortak sorunu nalet kıllarama benim çoğu seyreldi artık
kendiliğindenmi seyreldi :44: benim kıllarımın hiç öyle güzel huyları yok
canım burda bi konu vardı ayın hareketlerine göre epilasyon tarihi veren
onu uyguladım
aaaa aycangulun o başlığını görmüştümm ama işe yaricağını hiç düşünmemiştimm demekki yarıyomş pişman oldum şimdi yapmadığıma
günaydın canım
kıl muhabbeti almış yürümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?