347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım istiyorum başlamak ama bu kış mümkün değil yapacak, alacak çok şeyimiz var. Kredi kartlarım beni bitirdi zaten, kredi borcum falan da var. E yaza olmaz zaten seneye kasım gibi başlayacağım inş.

Ayyy canım içim gitti yeminle bakamadım. Yazık ya yok yok ben vazgeçtim almayım lazer falan braun silk epil benim işimi uzun ama sağlıklı bir şekilde görüyor.

Ayyy canım içim gitti yeminle bakamadım. Yazık ya yok yok ben vazgeçtim almayım lazer falan braun silk epil benim işimi uzun ama sağlıklı bir şekilde görüyor.

Kızlar önerileriniz için hpinize teşekkürler
Bende hiç bulaşmayayım diyorum ama benim bıyıklar 3 günde bir çıkıyo resmenn bıktım artık uğraşmaktann sürekli ağdada sarkıtıcak ondan korkuyorum. Bukadar çabuk tüyleri çıkan başka bi insan olamaz herhalde
benim tenim buğday tüylerimde siyah. Buyüzden başarılı olur diye tahmin ediyorum.
Şimdlik bıyıkla başlayıp para ayarladıkça tüm vücuda başlamayı düşünüyorum. Bende sevgilimde kıl tüy takıntılıyızz başka türlü olmaz herhalde lazer benim için tek çözüm

Ayy o yanıkk ne öyle yaaa içimmm kalktı off.
Tripli canımm bende öle düşünüyodum ama bu epilasyon makinaları çok batık yapıyor zamanla kötü bi görüntü oluşturuyo

bu ne yaaaaaaaaaaaaa
nasıl bi vahşet!! aman Allah ım..
ben alexandrite a gidiyorum ve agda dan daha güzel oluyor! agda da böyle kabarcık kabarcık olur ya, şu an nasıl anlatsam
hani jilet ile alırsın da ilk gün tertemiz bir cilt olur aynen öyle

ama chelzy e katılıyorum
kesssinlikle ve kesinlikle
esmerlerde ve sarışınlarda çok işe yaramıyor eğer tüy yapısı zayıf ise
ama benim gibi açık tenli ve simmmmmmmmmsiyah tüyleri olanlarda süper çözüm...

o zaman sende işe yararr
ben de buğdayım ve siyah kalın tüylerim var-dııı
artık yok :)

Yaşasınnnn
Kaç seansta bitti tamamen canım?

2 senedir gidiyorum sadece 6 seans gittim düşün gitme aralığını,,
24 ayda 6 defa,,
ilk başlarda 2 ayda bir fln gidiyordum sonra arası açıldı,
şu an en son şubat ayında yaptırdım ve önümüzdeki ay ekim sonu gitmeyi düşünüyorum
tek tük çünkü aralarda var cılız cılız saçma sapan ..
gidilmese de olur yani
ilk seasntan sra bile farkı hissediyorsun,
benim 4.den sonra artık bitme durumuna geldi işte

süpermş yaaa inşallah bendede bukadar çabuk sonuç verir kurtulurum tüm tüylerimden inş

günaydın canım
kıl muhabbeti almış yürümüş

evet sedulu sabah sabah benm yüzümden çıktı kıl tüy muhabbeti

süpermş yaaa inşallah bendede bukadar çabuk sonuç verir kurtulurum tüm tüylerimden inş

evet sedulu sabah sabah benm yüzümden çıktı kıl tüy muhabbeti

her kadının ortak sorunu nalet kıllar ama benim çoğu seyreldi artık

aaaa aycangulun o başlığını görmüştümm ama işe yaricağını hiç düşünmemiştimm demekki yarıyomş pişman oldum şimdi yapmadığıma

evet canım onu bi seneye yakın uyguladım ben çok faydasını gördüm hala kaçırmam tarihleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…