347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayy paylaşıverin bakayım o linki yemekten döndükten sonra bakıyım. Benimde seyrekti tüylerimde ergenlik çağında her gün jilet uygulayınca kalın siyah tüylere sahip oldum. O zaman lazer bendede işe yarar şimdi.

Canim fotolardan gordugum kadariyla beyaz tenin var.siyah tuy varsa.tam lazercilerin aradigi cilt-tuy tipine sahipsin.

Canim fotolardan gordugum kadariyla beyaz tenin var.siyah tuy varsa.tam lazercilerin aradigi cilt-tuy tipine sahipsin.

Sorma kuzu ya hemde ne beyaz. Tövbe yarabbim Edvard'ın dişi versiyonu. Hatta geçenlerde fotolarda herkesin gözler normal benimki ışıl ışıl çıkınca millet şüphelendi bi.

Sorma kuzu ya hemde ne beyaz. Tövbe yarabbim Edvard'ın dişi versiyonu. Hatta geçenlerde fotolarda herkesin gözler normal benimki ışıl ışıl çıkınca millet şüphelendi bi.

Acik tenleri peynirle benzetiriz biz hepOzaman seni beyaz peynir kategorisine aliyoruz:) benim biraz sariya kaciyo bende tulum peyniri:)
Yazin guneste domates oluyomusun peki? Ne ozeniyorum 1haftada bronz olanlara boyle yanik tenle salim salim salinanlara:)) benim burun ,yanaklar trafik lambasi kirmizisi

ay kızlar selam
ne guzel muhabbet olmus boyle

ben sıze sey sorcam bende baslamayı dusunuyorum da lazere bıraz tırsagım ya ne kadar acıyor? ne zamandır jılete sardım bende. agdaydı epılatordu cok zaman gıdıyor cunku. ben ozel bolgeme koltuk altıma yaptırmak ıstıyorum belkı bı de alt bacak olur cunku kollarım ve ust bacagımdakı tuyler gorunmuyor bıle. ozel bolgeye yaptıran var mı?

canım ben özel bölgeye gitmedim ama koltuk altına 1 seans gitmiştim. Hiç acı olmadı bende gayet rahattım. Ama gidiceğin yeri iyi seç canım ozaman benim cildimde hep kabuk kabuk yaralar oldu o yüzden bıraktım orayı.

anladım canım benim evet haklısın iyi arastırma yapmak gerekiyor. ama ozel bolge de benı delı edıyor ya agdaya gıdıyorum sonra zamanım olmuyor jılet vuruyorum dengesı sasıyor tuylerın kokten halletmek istiyorum hepsini

Aynen canım ben şimdi arkadaşımın tavsiyesiyle biyere başlicam. İstanbuldaysan eğer orayı önerebilirim. Onda hormon bozukluğu olmasına rağmen bitti tüyleri.

Aynen canım ben şimdi arkadaşımın tavsiyesiyle biyere başlicam. İstanbuldaysan eğer orayı önerebilirim. Onda hormon bozukluğu olmasına rağmen bitti tüyleri.

ayyy harikaymış. istanbulda değilim ne yazıkki tatlım ama gidersen tecrübelerini yazarsan sevinirim bende kendimi alıştırmış olurum yoksa evlenince napcaz amaaaan evlenmeden halletmek lazım

ayyy harikaymış. istanbulda değilim ne yazıkki tatlım ama gidersen tecrübelerini yazarsan sevinirim bende kendimi alıştırmış olurum yoksa evlenince napcaz amaaaan evlenmeden halletmek lazım

tamam canım tecrübelerimi aktarırım. Benimde evlenmeden halletmem lazım. Kıla tüye takıntılı bi sevgilimm varr tüylerim çıkmaya başlayınca yüzüme bakmaz herhalde evliyken :)))

tamam canım tecrübelerimi aktarırım. Benimde evlenmeden halletmem lazım. Kıla tüye takıntılı bi sevgilimm varr tüylerim çıkmaya başlayınca yüzüme bakmaz herhalde evliyken :)))

ayy hepsi öyle hepsi. biz onları her haliyle kabul ediyoruz ama

konuştum sonundaa sesi çok kötüüü bende neşeli konuştum ama üzüldüümm hastaa ses gitmiiş zor geçiyormuş

11.09.2012 de ptt kargo ile gönderdiğim mektubum 28.09.2012 de askeriyeye ulaşmış.. Ankara kargoyu aramasam bulamadık diye götürmüyceklerdi.. telefondakı kadın kargonuz ptt de bekliyor adres bulunamamış ordan almalı diyor.. askeriyeye mektup gönderdiğimi söyledim ve haftaiçi gidip alması imkansız dedim ve bilinmeyecek bir adres değil dedim sonuçta orda o isimli bir tane askeriye var herhangi bir ev adresi değil ki bulunamasın dedim. neyse kadın ilgilenicem dedi ve bugün netten takıp numarası ile baktığımda teslim edildi yazıyordu..

Allah alllaaah kıl tüy konusu
Çok meraklıyımmmm
Bende lazere başlayacağım tüm vücut ama bulunduğum şehirde de güvenemiyorum ki
Fiyatlar aşağı yukarı nasıl kızlar?
Bi de hangi türünü öneriyorsunuzzzzz?

Bu saçma sapan kurum böyle peşine düşmesen hiçbir adresi arayıp bulamıyo zaten. Aynı şehirden gelen bir evrakım 10 günde geldi. O da senin gibi aradım rica minnet.

Bu saçma sapan kurum böyle peşine düşmesen hiçbir adresi arayıp bulamıyo zaten. Aynı şehirden gelen bir evrakım 10 günde geldi. O da senin gibi aradım rica minnet.

zaten bir daha kullanmam ptt kargoyu.. aramasam bekliyecek orda.. askeriyede diyorum çıkıp alamaz mı diyor. mantığa bakarmısın..

Sorma canım ya hiç bir zaman bronz olamadım ben ne kadar yanarsam yanayım kızarıklık 5 günde geçiyor hafif yanıyorum söylemesem kimse anlamıyor bile. Tabi bunu 1 hafta sonrası için konuşuyorum. İlk yandığında bildiğin ıstakoz ve yazın ilk kez denize gittiğimde çok utanıyorum herkes yanmış ben bir de aşırı beyaz milet parmakla gösteriyor totomu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…