- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
Canım benim çoook sevindim çok geçmiş olsun sevgiline. Niye arayamamış yoğunmuymuş? Gerçi sesini duyunca unutmuşsundur herşeyi.
zaten bir daha kullanmam ptt kargoyu.. aramasam bekliyecek orda.. askeriyede diyorum çıkıp alamaz mı diyor. mantığa bakarmısın..
Allah alllaaah kıl tüy konusu
Çok meraklıyımmmm
Bende lazere başlayacağım tüm vücut ama bulunduğum şehirde de güvenemiyorum ki
Fiyatlar aşağı yukarı nasıl kızlar?
Bi de hangi türünü öneriyorsunuzzzzz?
cok cok gecmis olsunnnçok sağol canım beniim, yoğunmuş arayamıyorum dedi nöbetler çok yoruyomş yemekten sonra yatıyomş gece kalkıyomş flan gündüzde angarya işler yaptırıyolarmş çarşı izni çok kısa çıktına değmicek şekilde benmki zorlardaa
cok cok gecmis olsunnn
çok sağol canım beniim, yoğunmuş arayamıyorum dedi nöbetler çok yoruyomş yemekten sonra yatıyomş gece kalkıyomş flan gündüzde angarya işler yaptırıyolarmş çarşı izni çok kısa çıktına değmicek şekilde benmki zorlardaa
çıkıp nasıl alcak ya töbe töbee insanı çıldırtıyolar adresi nasıl yazmıştınki
Sorma canım ya hiç bir zaman bronz olamadım ben ne kadar yanarsam yanayım kızarıklık 5 günde geçiyor hafif yanıyorum söylemesem kimse anlamıyor bile. Tabi bunu 1 hafta sonrası için konuşuyorum. İlk yandığında bildiğin ıstakoz ve yazın ilk kez denize gittiğimde çok utanıyorum herkes yanmış ben bir de aşırı beyaz milet parmakla gösteriyor totomu.
üff aynı ben ya
çok beyazım bende
denize gidince ortalığa çıkmaya bende utanıyorum resmen. yanıncada acısı bi yandan şemsiyenin altından dışarı çıkmıyorum desem yeri yani. bide etek falan giyemiyorum bacaklarım bembeyaz acayip sırıtıyo çok kötü bi durum
bende sizdenim kızlar kuzenim hep ceset gibi dolaşma ortada diye dalga geçer benle
denize gitsem kızarırım bronzlaşamam hemencik eskisi gibi olur
dışarda biraz fazla dolaşsam amele yanığı olurum hemende geçmez
ay kızlaaar kargo hakkında ne diyorsunuz????
ay kızlaaar kargo hakkında ne diyorsunuz????
canm kargo firması mı soruyosun?
şimdi nişanlımla konştum oda eşyalarının bir kısmını kargoyla yolluycak aramş ordaki komtanı mng yle çalışıyoruz biz demişler
sende sor bakalım sonra kargo peşinde koşmayasın
ptt kargo ile yollamaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?