347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım benim çoook sevindim çok geçmiş olsun sevgiline. Niye arayamamış yoğunmuymuş? Gerçi sesini duyunca unutmuşsundur herşeyi.

çok sağol canım beniim, yoğunmuş arayamıyorum dedi nöbetler çok yoruyomş yemekten sonra yatıyomş gece kalkıyomş flan gündüzde angarya işler yaptırıyolarmş çarşı izni çok kısa çıktına değmicek şekilde benmki zorlardaa

Son düzenleme:

alexandrite midir nasil yazildigini bilemesem de onu kullaniyolar bende onu tavsiye ediyorum:)

valla kızlar bence bulundukları kışlaya yakın olan yerdeki bir kargoya yollayalım çarşı iznine çıktıklarında alsınlar. yani pttden başka kargoyu almıyorlarsa kışlaya ben öyle yapmayı düşünüyorum

cok cok gecmis olsunnn

Olsun canım iyi olsunlarda az öz konuşalım.

çıkıp nasıl alcak ya töbe töbee insanı çıldırtıyolar adresi nasıl yazmıştınki

adres çok açık ne net.. ama bulunamıyor. neyse az önce aradı 1 saat kadar konuştuk o arada mektubun geldi dedi.. hatta dün konuştuğğum bayanda aradı şimdi mektup ulaştımı diye. şaşırdım kadının aramasına.. beklemiyordum

üff aynı ben ya
çok beyazım bende
denize gidince ortalığa çıkmaya bende utanıyorum resmen. yanıncada acısı bi yandan şemsiyenin altından dışarı çıkmıyorum desem yeri yani. bide etek falan giyemiyorum bacaklarım bembeyaz acayip sırıtıyo çok kötü bi durum

kızlar acil soruuu!!!!!

ben yarın kargomu yollamayı düşünüyorum. kışlaya pttden başka kargo şirketi giremiyor mu? beni bilgilendirirseniz çooooook sevinirim. bi de ben bugun gittim bi tane araba dergisi aldım bi tane de teknolojiyşe ilgili bi dergi aldım askitoma. bide sevdiği çikolatalardan aldım bir sürü bi de mektup yazcam başka ne yollayabilirim? fikri olan ve benimle paylaşan varsa çoook sevinirim bebişlerim

bende sizdenim kızlar kuzenim hep ceset gibi dolaşma ortada diye dalga geçer benle

ay kızlaaar kargo hakkında ne diyorsunuz????

canm kargo firması mı soruyosun?
şimdi nişanlımla konştum oda eşyalarının bir kısmını kargoyla yolluycak aramş ordaki komtanı mng yle çalışıyoruz biz demişler
sende sor bakalım sonra kargo peşinde koşmayasın

Son düzenleme:
Selam kızlar sonuda bende smile kullanabiliyorum meğer ayarlardan basit bir işlem yapmak gerekiyormuş oh beee rahatladım valla

Bi zamanlar bugün bu saatlerde eşime ya yemek yapıyo olurdum ya dışarda yerdik sonra biyerlerde bişeyler içme yada evde güzel bi film izleme gibi aktivitelerimiz olurdu. Şimdi ben mesaide o kim bilir napıyo

ben sürpriz olmasını istiyodum ama napalım canım sorayım bende bugun o zaman. çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…