Bi zamanlar bugün bu saatlerde eşime ya yemek yapıyo olurdum ya dışarda yerdik sonra biyerlerde bişeyler içme yada evde güzel bi film izleme gibi aktivitelerimiz olurdu. Şimdi ben mesaide o kim bilir napıyo
üzülme canım benım az kaldı sayılırr bitmesine
bişe değil canım nedemek herzamanben sürpriz olmasını istiyodum ama napalım canım sorayım bende bugun o zaman. çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için tatlım
merhaba arkadaslar,
muhabbet almıs yürümüş.. benim sevgilim hava değişimine geldi.o yüzden cok takip edemedim. bir süre daha kalabilir. psikolojisi çok bozuk, bilmiyorum nasıl atlatacak. hayatının travmasını yaşamış. yanımda olduguna sevinemiyorum. nasıl yardım edeceğimi bilemiyorum. o kadar zor bir durum ki.. umarım uzun vadede etkileri olmaz. nasıl geri gidecek onu hiç bilemiyorum.. o da bilmiyor.
keşke yapması gereken askerliği normal zamanda yapsa, uzakta da olsa günlük normal konuşmamızı yapsak, geriye saysak diye düşünüyorum. acemiliğini yaparken cok daha mutluydum. o yüzden saglıkla gelmelerini dilemek cok önemli, varsın uzakta olsunlar, nöbet tutsunlar, yorulsunlar. o sekilde de zor ama bu türlüsü cok daha zor oldu.
herkese huzurlu aksamlar. içiniz rahat, sevdiğiniz güvende olsun.
merhaba arkadaslar,
muhabbet almıs yürümüş.. benim sevgilim hava değişimine geldi.o yüzden cok takip edemedim. bir süre daha kalabilir. psikolojisi çok bozuk, bilmiyorum nasıl atlatacak. hayatının travmasını yaşamış. yanımda olduguna sevinemiyorum. nasıl yardım edeceğimi bilemiyorum. o kadar zor bir durum ki.. umarım uzun vadede etkileri olmaz. nasıl geri gidecek onu hiç bilemiyorum.. o da bilmiyor.
keşke yapması gereken askerliği normal zamanda yapsa, uzakta da olsa günlük normal konuşmamızı yapsak, geriye saysak diye düşünüyorum. acemiliğini yaparken cok daha mutluydum. o yüzden saglıkla gelmelerini dilemek cok önemli, varsın uzakta olsunlar, nöbet tutsunlar, yorulsunlar. o sekilde de zor ama bu türlüsü cok daha zor oldu.
ay canım benim kıyamam ben sana yaçok üzüldüm böyle içli içli yazmana...
nerdeydi askerin? ozur dilerim ben kaçırmışım. nesi var? neler gözlemledin?
bingöldeki konvoya yapılan saldırıdan kurtuldu. tüm askerler su an hava degisiminde, yerlerine gitmediler. belki uzatılacak, belki de hemen geri gidecekler. cok detayla anlatmak istemedim, çünkü moral bozucu hava estirmek istemiyorum. ama sadece safak sayarken üzülmeyin demek istiyorum, saglıklı olsunlar önemli olan o. su an haliyle doguya gitme acısından cok tedirgin, her durum o ana bir sekilde cagrısım yapıyor. odaklanma sorunu, gelecege dair umutsuzluk ve daha bir cok fiziksel/ psikolojik etkiler var. arada unutuyor, sonra içine kapanıyor. tabi o da farkında, uzun vadede eger azalma olmazsa terapi alması konusunda konustuk. su an zaten kalacak mı ne kadar kalacak belli degil. onlar belli olsun biraz daha rahatlayacak belki de.
bingöldeki konvoya yapılan saldırıdan kurtuldu. tüm askerler su an hava degisiminde, yerlerine gitmediler. belki uzatılacak, belki de hemen geri gidecekler. cok detayla anlatmak istemedim, çünkü moral bozucu hava estirmek istemiyorum. ama sadece safak sayarken üzülmeyin demek istiyorum, saglıklı olsunlar önemli olan o. su an haliyle doguya gitme acısından cok tedirgin, her durum o ana bir sekilde cagrısım yapıyor. odaklanma sorunu, gelecege dair umutsuzluk ve daha bir cok fiziksel/ psikolojik etkiler var. arada unutuyor, sonra içine kapanıyor. tabi o da farkında, uzun vadede eger azalma olmazsa terapi alması konusunda konustuk. su an zaten kalacak mı ne kadar kalacak belli degil. onlar belli olsun biraz daha rahatlayacak belki de.
merhaba arkadaslar,
konuştum sonundaa sesi çok kötüüü bende neşeli konuştum ama üzüldüümm hastaa ses gitmiiş zor geçiyormuş
Sorma canım ya hiç bir zaman bronz olamadım ben ne kadar yanarsam yanayım kızarıklık 5 günde geçiyor hafif yanıyorum söylemesem kimse anlamıyor bile. Tabi bunu 1 hafta sonrası için konuşuyorum. İlk yandığında bildiğin ıstakoz ve yazın ilk kez denize gittiğimde çok utanıyorum herkes yanmış ben bir de aşırı beyaz milet parmakla gösteriyor totomu.
üff aynı ben ya
çok beyazım bende
denize gidince ortalığa çıkmaya bende utanıyorum resmen. yanıncada acısı bi yandan şemsiyenin altından dışarı çıkmıyorum desem yeri yani. bide etek falan giyemiyorum bacaklarım bembeyaz acayip sırıtıyo çok kötü bi durum
bende sizdenim kızlar kuzenim hep ceset gibi dolaşma ortada diye dalga geçer benle
cok tesekkurler herkesin iyi dilekleri için. drama queen olmak istemiyorum ama hayat gercekten zorladı bu ara, hiç hiç aklımıza gelmeyecek işler başımıza geldi. dogu cıktıgından beri sürekli dilindeydi böyle şeyler, en baştan cağirdi her şeyi. şimdi geriye dönüp düşününce de acaba bu çocuga malum mu oldu diyorum. tanıştığımızdan beri de askerlik onun için en önemli mevzuydu. en alakasız şeyleri bile askerliğe sonra en olumsuz şeylere bağlıyordu. kendi de kabul ediyor, demek ki hissetmişim diye kendine pay çıkarıyor. artık basladıgında gene olabilecek en olumsuz şeyleri konusmaya agzını kapatıyorum. dillendirmemek lazım kötü şeyleri.
Ne bitmez bir cumaymış arkadaş hâlâ işteyim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?