347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba arkadaslar,
muhabbet almıs yürümüş.. benim sevgilim hava değişimine geldi.o yüzden cok takip edemedim. bir süre daha kalabilir. psikolojisi çok bozuk, bilmiyorum nasıl atlatacak. hayatının travmasını yaşamış. yanımda olduguna sevinemiyorum. nasıl yardım edeceğimi bilemiyorum. o kadar zor bir durum ki.. umarım uzun vadede etkileri olmaz. nasıl geri gidecek onu hiç bilemiyorum.. o da bilmiyor.
keşke yapması gereken askerliği normal zamanda yapsa, uzakta da olsa günlük normal konuşmamızı yapsak, geriye saysak diye düşünüyorum. acemiliğini yaparken cok daha mutluydum. o yüzden saglıkla gelmelerini dilemek cok önemli, varsın uzakta olsunlar, nöbet tutsunlar, yorulsunlar. o sekilde de zor ama bu türlüsü cok daha zor oldu.
herkese huzurlu aksamlar. içiniz rahat, sevdiğiniz güvende olsun.

ay canım benim kıyamam ben sana ya çok üzüldüm böyle içli içli yazmana...
nerdeydi askerin? ozur dilerim ben kaçırmışım. nesi var? neler gözlemledin?

Çok üzüldüm pudeer inşallah atlatır senin sevginle desteğinle..Bu günler gelir geçer eskisinden daha mutlu günler sizi bekler umarım.

ay canım benim kıyamam ben sana ya çok üzüldüm böyle içli içli yazmana...
nerdeydi askerin? ozur dilerim ben kaçırmışım. nesi var? neler gözlemledin?

bingöldeki konvoya yapılan saldırıdan kurtuldu. tüm askerler su an hava degisiminde, yerlerine gitmediler. belki uzatılacak, belki de hemen geri gidecekler. cok detayla anlatmak istemedim, çünkü moral bozucu hava estirmek istemiyorum. ama sadece safak sayarken üzülmeyin demek istiyorum, saglıklı olsunlar önemli olan o. su an haliyle doguya gitme acısından cok tedirgin, her durum o ana bir sekilde cagrısım yapıyor. odaklanma sorunu, gelecege dair umutsuzluk ve daha bir cok fiziksel/ psikolojik etkiler var. arada unutuyor, sonra içine kapanıyor. tabi o da farkında, uzun vadede eger azalma olmazsa terapi alması konusunda konustuk. su an zaten kalacak mı ne kadar kalacak belli degil. onlar belli olsun biraz daha rahatlayacak belki de.

Canım Allah sabırlar versin. Allah herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güç versin.

Söyleyecek bir söz bulamıyor insan inan çok üzücü hepimizin askeri o konvoyda olabilir bunları yaşayabilirdi ve biz bizim askerlerimiz o konvoyda değil diye sevinemedik bile çünkü tüm askerler bizim askerlerimiz hiç birinin kılına zarar gelsin istemeyiz.Onun şu an böyle olması çok normal belkide ama askerden geldikten sonra bencede bir terapi görmesi ona çok iyi gelecektir.Ve senle ailesinin vereceği psikolojik desteğe askerliğini bitirene kadar çok ihtiyacı olacak.İnşallah bu günleri hiç yaşamamışçasına hayata umutla mutlulukla bakar birlikte çok mutlu olursunuz.

Canım sana umut olması açısından söylüyorum, abimde askerdeyken aynılarını yaşadı. Hatta çok daha ciddi sonuçları oldu. Uzun süre hava değişiminde kaldı psikolojisi bitmişti. Ama tekrar gittiğinde zamanla alıştı ve askerden döndüğünde aynı neşeli abim olarak döndü. Şuan onun için zor bi dönem herkesin bünyesi psikolojisi aynı değil kimileri için askerlik kolay olurken kimileri adapte olamaya biliyor. Sıkma canını herşey düzelicek zamana ihtiyacı var sadece

cok tesekkurler herkesin iyi dilekleri için. drama queen olmak istemiyorum ama hayat gercekten zorladı bu ara, hiç hiç aklımıza gelmeyecek işler başımıza geldi. dogu cıktıgından beri sürekli dilindeydi böyle şeyler, en baştan cağirdi her şeyi. şimdi geriye dönüp düşününce de acaba bu çocuga malum mu oldu diyorum. tanıştığımızdan beri de askerlik onun için en önemli mevzuydu. en alakasız şeyleri bile askerliğe sonra en olumsuz şeylere bağlıyordu. kendi de kabul ediyor, demek ki hissetmişim diye kendine pay çıkarıyor. artık basladıgında gene olabilecek en olumsuz şeyleri konusmaya agzını kapatıyorum. dillendirmemek lazım kötü şeyleri.

canımm çokk üzüldüm inann haklısın kötü seyler olmasa keşke sadece gün saysakk degilmi? neden askerine hava degişimi verdiler??( hoş seyler olmadıgı kesin tabi de.. şu aşama da senin de yapabilecegin cok birsey yokk kendi üstesinden gelecek zamanla sende destegini esirgeme..

oo kızlar bugünde kıllar konuşulmuş bütün gün bende alexanderite çıyım, hemde tüm vücut, bitek üst bacağımı yaptırdığıma pişman oldum çünkü zaten incecik ve sarılardı, şimdi tek tük çıkıyo ama çıkanlar siyah olduğu için rahatsız ediyo beni. herkese tavsiye ederim lazeri, özellikle de özel bölge için çoookk büyük rahatlık.

pudeer cim çok üzüldüm halinize umarım en kısa zamanda eski mutlu günlerine geri döner askerin..

konuştum sonundaa sesi çok kötüüü bende neşeli konuştum ama üzüldüümm hastaa ses gitmiiş zor geçiyormuş

En azından duymussun sesını.Sevındım tum olumsuzluklara ragmen.Rahatlamışsındır.Ferah tut içini.kaldı 3 bucuk ay.

bende sizdenim kızlar kuzenim hep ceset gibi dolaşma ortada diye dalga geçer benle

Yalnız değilizz.Kızarmış domatesler grubu varmışşş burda. + 1500 faktörlü güneş kremiyle dolaşanlarrr :114:

canım senin desteğinle atlatacak inşallah en kısa zamanda
sen çok güçlü ol ki oda senden güç alsın toplasın kendini

Sık sık giriyorum lakin yazamıyorum kızlar
Pudeercim çok üzüldüm ama yine de direnme gücüne hayran kaldım maşallah
Sen bu şekilde destek olup ona moral verdikten ve siz birlikte olduktan sonra hayırlısıyla hiç bişicikler olmaz hemen toparlanır inşallah
Rabbim bu günlerinizi anıp beraber olmanızı nasip etsin ileride

kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz maaşallah hızınıza yetişemiyoruz muhabbet almış başını gitmiş allah muhabbetinizi arttırsın...

Benim gibi İstanbul'da olan yarenlere gelsin :) Bizi anlatıyo sanırım

[video=youtube;s5KS_A5LMvk]http://www.youtube.com/watch?v=s5KS_A5LMvk&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…