347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aşkımı özledimm ben yaaaa

ben askereee gidecemm
bende gelecemmm canım bende gelecemmm

Ne bitmez bir cumaymış arkadaş hâlâ işteyim yahu
O vakit bu şarkı basta sen olmak üzere tum kizcelerden dünyalarına,sevdiklerine gitsinnn:)
[video=youtube;V7QWdftoKRw]http://www.youtube.com/watch?v=V7QWdftoKRw&feature=youtube_gdata_player[/video]

geçmiş olsun cnm ne desem şuan yetersiz olacak biliyorum...
ama anlayabiliyorum içinde bulunduğunuz durumu zor Allah sabır versin. O konvoy elazığdan hareket edip şuan vanda ktmde bekleyen askerimi de alacak birliklerine teslim edecekti oan haberi duyduğumda yaşadığım korkuyu üzüntüyü düşünüyorumda... çok zordu...
ama kalbini ferah tut bitecek inş biz belki hergün ya bir şey olursa diye korkmaya devam edicez ama RAbbim bize o sabrı verecektir dua et...
HAtaya gidip 10 gün kalmıştım hergün askeriyeye gittim ziyaretine. orda arkadaşlarını badisini falan hep görmüştüm ve öğrendimki o gördüğüm çocuklar hastanede yaralı((( bir ay hava değişimi vermişler onlarada... o olaydan dolayı vaNda hala bekletiolar götürmediler pek rahat değilmiş ama geç olsun sağ salim olsun diye dua ediyorum bende..
ajans press gibi oldum anlık haber takip ediyorum o olaydan sonra beni bile etkiledi ki yaşayanları nasıl etkilemez az kaldı biraz daha sabır inş hepsi geçmiş bitmiş olacak inanıyorum ki o izlerde zamanla silinecektir....

Ben dugun telaşından haftasonu giremem herhalde kizceler
herbirinize mutlu h sonları diliyorum
iyi gecelerrrr

:) ben dün çifter düştüm görmedin mı? Kocam çıkış tarihini öğrenmiş :) ona göre 45 dk sonra 107 yizzzz

yok kız dün moralim bozuktu benim buranın da keyfini bozmak istemedim..
o zaman benim herifte mi 107 gün sonra çıkcak

nasılsınız bakalım kızçeler
ben orta halli takılıyorum ne iyi ne kötü
hangi ara 107 oldu yahu :44:

benmde canım sıkılıyor aşkım gideli 2 gün oldu ama yıl gibi geldi bana (

Ben dugun telaşından haftasonu giremem herhalde kizceler
herbirinize mutlu h sonları diliyorum
iyi gecelerrrr

iyi geceler canım
iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…