Bi kamu kurumunda bilgisayar mühendisiyimDaha da sürecek gibi Sorun çıkarsa müdahale etmek için bekliyorum malesef ve çok sıkıldım
bende sevgilimin yanına gitmek için can atıyorum
en kısa zamanda gidersin inş canım
benm taaa oralara gidip görme şansım bile yok 5,5 senedir ilk defa bu kadar ayrı kalıcaz
acemideyken bu kadar anlamamışım şimdi çok koydu ya
uff bizimki de kendi telefonumu istiyorum diye tutturdu. diyorum bak telefonu çalınmış egemen in diye, yok burada herkeste s3 filan var hiç bir şey olmaz diyor.
çocuk gibi bi kocam var ya
anneeeaaa bananeee ben de istiyorummm modunda
bize de ağır gelmeye başladı 3.5 ay gözümüzde çok büyüyor :85:
valla ben evlenmeden 6 ay once fln basladim inanilmazz bir rahatlik ya anlatamammm
dusun 5 -6 ayda bir cikiyo gidiyorum 20 dk da kurtluyorum
hazir kisa giriyoruz canikom basla evlenmeyi hic bekleme benden tavsiyee
kizim olursa 18. yas gununde kolundan tutup laZer e gotrcem :))
Kızlar hepinize iyi geceler.Sabah uyandıgımda bogazım azıcık yanıyodu,kuruyodu.Aksırmalar tıksırmalar arada.Önemsemedim.
Ama saatler geçtikçe sesim değişmeye başladı.İnanmazsınız şu anda bas bariton bi sesim var.Sevgiliden bile kalın. Telefonu açınca bizimki 'yavrum sen misin' dedi
Konuşup konuşup gülüyorum sesime.Tabi şimdi gülüyorum yarın sabaha kocca bir boğaz ağrısı olarak bana dönücek bu biliyorum
İnşallah ufak sıyrıklarla atlatır hastalığın köşesinden dönerim.Okul vakti hiç çekilmiyor.
Yatayım en iyisi ben.Bu günüde yedik bitirdik şükürler olsun.Yarın görüşmek üzere.Hapşuuuuuu :2:
Kızlar hepinize iyi geceler.Sabah uyandıgımda bogazım azıcık yanıyodu,kuruyodu.Aksırmalar tıksırmalar arada.Önemsemedim.
Ama saatler geçtikçe sesim değişmeye başladı.İnanmazsınız şu anda bas bariton bi sesim var.Sevgiliden bile kalın. Telefonu açınca bizimki 'yavrum sen misin' dedi
Konuşup konuşup gülüyorum sesime.Tabi şimdi gülüyorum yarın sabaha kocca bir boğaz ağrısı olarak bana dönücek bu biliyorum
İnşallah ufak sıyrıklarla atlatır hastalığın köşesinden dönerim.Okul vakti hiç çekilmiyor.
Yatayım en iyisi ben.Bu günüde yedik bitirdik şükürler olsun.Yarın görüşmek üzere.Hapşuuuuuu :2:
bingöldeki konvoya yapılan saldırıdan kurtuldu. tüm askerler su an hava degisiminde, yerlerine gitmediler. belki uzatılacak, belki de hemen geri gidecekler. cok detayla anlatmak istemedim, çünkü moral bozucu hava estirmek istemiyorum. ama sadece safak sayarken üzülmeyin demek istiyorum, saglıklı olsunlar önemli olan o. su an haliyle doguya gitme acısından cok tedirgin, her durum o ana bir sekilde cagrısım yapıyor. odaklanma sorunu, gelecege dair umutsuzluk ve daha bir cok fiziksel/ psikolojik etkiler var. arada unutuyor, sonra içine kapanıyor. tabi o da farkında, uzun vadede eger azalma olmazsa terapi alması konusunda konustuk. su an zaten kalacak mı ne kadar kalacak belli degil. onlar belli olsun biraz daha rahatlayacak belki de.
geçmiş olsun canım salgın var baya
bende dün geceyi acilde geçirdim
dikkat etmek gerek
bingöldeki konvoya yapılan saldırıdan kurtuldu. tüm askerler su an hava degisiminde, yerlerine gitmediler. belki uzatılacak, belki de hemen geri gidecekler. cok detayla anlatmak istemedim, çünkü moral bozucu hava estirmek istemiyorum. ama sadece safak sayarken üzülmeyin demek istiyorum, saglıklı olsunlar önemli olan o. su an haliyle doguya gitme acısından cok tedirgin, her durum o ana bir sekilde cagrısım yapıyor. odaklanma sorunu, gelecege dair umutsuzluk ve daha bir cok fiziksel/ psikolojik etkiler var. arada unutuyor, sonra içine kapanıyor. tabi o da farkında, uzun vadede eger azalma olmazsa terapi alması konusunda konustuk. su an zaten kalacak mı ne kadar kalacak belli degil. onlar belli olsun biraz daha rahatlayacak belki de.
ayyy canım sana da geçmiş olsun.. kızlar dikkat edelim kendimize askerlerimizin bize ihtiyacı var. salgın çok fena bende ilaçlarla ayakta duruyorum
Is biter ve ben sessiz, onsuz evimizdeyim. Cok ozledim esimi, kokusunu, ellerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?