347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki gidip bakmamış hangi gün çıkacağına son ay gider bakarım dedi zorlamadım bende. o yüzden tam şafak sayımı yapamıyorum ama 107 fena diilmiş ordan devam ediyim bende

en kısa zamanda gidersin inş canım
benm taaa oralara gidip görme şansım bile yok 5,5 senedir ilk defa bu kadar ayrı kalıcaz
acemideyken bu kadar anlamamışım şimdi çok koydu ya

bize de ağır gelmeye başladı 3.5 ay gözümüzde çok büyüyor :85:

benim askerim içeriye sokmuyor telefon çarşıya çıktığında alıyor yanına somadan uyduruk bi telefon aldı yeni de bi hat ama şimdi illah iphone umu getir diye tutturduu :SS bnde çalınır bişi olur diye korkuyorum yazık ya :SS ekim 19 dan önce de cep telefonunu içeri sokamaz ( uzun dönemler dağıtıma gidiyorlar o zaman rahatlayacaklar ) amannn baksana hepsi aynı havadaymış

kesinlikle bende tavsiye ederimmm hayatımda kendime yaptığım en büyük jestlerden biridir lazer bnde tüm vucut gidiyorum ve çok iyi de yapmışım.annem bıyıklarınıda lazerle aldırıyor çok da memnun ama bn cesaret edemiyorum

Kızlar hepinize iyi geceler.Sabah uyandıgımda bogazım azıcık yanıyodu,kuruyodu.Aksırmalar tıksırmalar arada.Önemsemedim.
Ama saatler geçtikçe sesim değişmeye başladı.İnanmazsınız şu anda bas bariton bi sesim var.Sevgiliden bile kalın. Telefonu açınca bizimki 'yavrum sen misin' dedi
Konuşup konuşup gülüyorum sesime.Tabi şimdi gülüyorum yarın sabaha kocca bir boğaz ağrısı olarak bana dönücek bu biliyorum
İnşallah ufak sıyrıklarla atlatır hastalığın köşesinden dönerim.Okul vakti hiç çekilmiyor.
Yatayım en iyisi ben.Bu günüde yedik bitirdik şükürler olsun.Yarın görüşmek üzere.Hapşuuuuuu :2:

geçmiş olsun canım
dikkat et kendine salgın gibi bişey heralde bu ara kimi görsem hasta

geçmiş olsun canımmm yat da dinlen

geçmiş olsun canım salgın var baya
bende dün geceyi acilde geçirdim
dikkat etmek gerek

canım sen ve ailesi sonuna kadar yanında olun desteğinizi hiç esirgemeyin ve alttan alın bnce,gerçi mutlaka yapıyosunuzdur da ... çok geçmiş olsun.askerlik süresince sancılı dönemler geçiriliyor illaki.fakat geldiğinde en kısa sürede normal hayatına dönmesine yardım etmek gerekiyorsa yardım almak zorundasınız.allah tüm askeerlerimizi korusun.sana da allahım güç versin moralini yüksek tutmaya çalış enerjin direk yansır askerine

geçmiş olsun canım salgın var baya
bende dün geceyi acilde geçirdim
dikkat etmek gerek

ayyy canım sana da geçmiş olsun.. kızlar dikkat edelim kendimize askerlerimizin bize ihtiyacı var. salgın çok fena bende ilaçlarla ayakta duruyorum

bende kaçıyorum kızlar kendinize dikkat edin yarın görüşürüzz
herkeseee tatlı rüyalarrrr....

canım benim yaşadığı şeyler çok talihsiz. çok haklısın biz ne kadar zor bekliyoruz sana bin kat daha zor geliyordur. ama şurda 110 günümüz filan kaldı. yanına döndüğü zaman normal hayata döndüğü zaman kendine gelecektir. şuan senin yanında olmak bile ona terapi gibi geliyordur. hem bak demişssinki oda farkında. eğer farkında olmasaydı daha zor olurdu işiniz ama en azından bilinçli. terapi alabilmeyi düşünüyor. bunlar çok önemli şeyler. sen askerinin yanında ol hep dua et bugunleri de atlatcaksınız inşallah canım benim dualarımız bütün askerlerimizle

ay kızlar bugün sabahın saat 8 bucugunda telefonum caldı askımdır diye baktım ayyy o da ne?! annesi!!! ay nasıl heyecanlandım sabahın köründe aramaz beni! ayy size anlatamam o anki halimi fırladım hemen deli gibi
annesi dedi günaydın kızım hayırdır bişey mi oldu
günaydın neslihan teyze dedim bende aynı soruyu size sorcaktım. ay dedi sen aradın beni ben gelene kadar kapandı dedi sen aramadın mı? yoo dedim. ama hala uyuyorum böyle bi değişiğim oda diyoki benimde ödüm patladı kızım sen sabah sabah arayınca dedi kusura bakma bende seni uyandırdım diyo ayyy kıyamam ya sabah sabah hoplattım kayınvalideciğimi :26:
bende ne akla hizmet aradıysam??? hiç hatırlamıyorum yahuuuu. bu askerlik bizi ne hallere soktu biz sıyırmadan dönseler iyi olcak

Is biter ve ben sessiz, onsuz evimizdeyim. Cok ozledim esimi, kokusunu, ellerini

oda gelicek kısa bi iş için şehir dışındalar aslında okadar kalmıcaklar Eki Görüntüle 520237 (en azından ben öle diyorum kendine hafta sonuna kadar beklicekmişim gibi oan düşünüyorum işe yarıyor stresli dakikadan çıkmada)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…