347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınnlarrrrr mutluu mutlu haftasonları geçirinn kızlarr...:) ben düğüncüyüm bu haftasonuuuu:)))))) kuzenim evleniyorrr.. sıra bana mı geliyorr neee:)))))))))

Gunaydın kızlarrr.
Dün geceki temennim ne yazikki kabul görmedi ve yüksek ateş ve kocaman bir boğaz ağrısı var şu anda halsizlik cabası.Şükür bugun cumartesi ve evdeyim.Evden ve yataktan çıkmayacağım bu h.sonu.Sizler için güzel geçen 2 gün olsun.Dikkat edin havalar çok dengesiz.

çok geçmiş olsun canm benm dikkat et kendine sıcak şeyler iç boğazın yumuşasın iyileşirsin çabucak inşş

Hayırlı haftasonları Can'lar, nasılsınız

Chelzy geçmiş olsun Allah acil şifa versin, dinlenmenin yanında ilaç ve bitkilerle desteklemen gerekir vücudunu.

Benim günlerim yoğun ve koşturmalı geçiyor, yorgun olsamda Sevdiğim bi an aklımdan çıkmıyor. Dün akşam bi nişandaydım, orda özlemim depreşti, O'nu yanımda görmeyi o kadar istedim ki. Askerlik bitince yanımdan bi saniye ayrılmasına bile izin vermicem tabi kavuşunca. Ayrı şehirlerde sevmek çok zor.
Hafta sonu olması nedeniyle inşallah dinleniyorsundur Sevdiğim, Mardin sıcağı yakıp kavurmasın Seni Askerim

Günaydın canlaaaaarrrrr
Geçmiş sayfaları okuyamadım acil çekim çıktı oraya gidiyorum
İnşallah herkeste moraller yerli yerindedir
Sizi seviyorummm

Kulaklarım iltihaplanmış, boğazım enfeksiyon kapmış, burnum tıkalı. Gözüm sürekli uyumakta. O yanımda olsaydı sevgisiyle iyileştirirdi beni : (

Kulaklarım iltihaplanmış, boğazım enfeksiyon kapmış, burnum tıkalı. Gözüm sürekli uyumakta. O yanımda olsaydı sevgisiyle iyileştirirdi beni : (

çok geçmiş olsun kızlar
dikkat edin kendinize bol bol dinlenin

Selamlar kızlarrrr,

Hastalara çok geçmiş olsun. Dinlenmek en iyi yöntem sanırım 1e kadar uyudum bu süper bişiii ve eşimin sesiyle uyandım. Sonra kamerada gördüm. Haftaya evci çıkacak. Bu haftanın acayippp hızlıı geçmesine ihtiyacım var....

ne güüzeel çok sevindiiimmm buhaftaa su gbi akıp geçsin izş :)

karnım çok ağrıyodu yatayım iyi gelir hemde zaman geçer biraz dedim. dön oraya dön buraya uyuyamadım. bari müzik dinleyim dedim. hep acıklı şarkılar çıktı. yatakta 2 saat ağla ağla şiştim yaaa

Kızlarrrrrrrrrrrrrr bizimki kura çektii.Yedisu ilçe jandarma.Nasıl biyer acaba ??

[video=youtube;ZiGWVqiOysg]http://www.youtube.com/watch?v=ZiGWVqiOysg[/video]
ah canııım ağlamaaa bunu izle de gül biraz

Son düzenleme:
Hafta sonu gelince herkes bi sosyalleşiyor yahu
Kimsecikler yok :)
Koştur koştur geldim baktım ki epey sayfa yazılmışır ne okurum şimdi dedim
Ama hiiiiçççç
Neyse artık herkesin kendisinin de askerinin de canı sağolsun da yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…