Is biter ve ben sessiz, onsuz evimizdeyim. Cok ozledim esimi, kokusunu, ellerini
Gunaydın kızlarrr.
Dün geceki temennim ne yazikki kabul görmedi ve yüksek ateş ve kocaman bir boğaz ağrısı var şu anda halsizlik cabası.Şükür bugun cumartesi ve evdeyim.Evden ve yataktan çıkmayacağım bu h.sonu.Sizler için güzel geçen 2 gün olsun.Dikkat edin havalar çok dengesiz.
Gunaydın kızlarrr.
Dün geceki temennim ne yazikki kabul görmedi ve yüksek ateş ve kocaman bir boğaz ağrısı var şu anda halsizlik cabası.Şükür bugun cumartesi ve evdeyim.Evden ve yataktan çıkmayacağım bu h.sonu.Sizler için güzel geçen 2 gün olsun.Dikkat edin havalar çok dengesiz.
Kulaklarım iltihaplanmış, boğazım enfeksiyon kapmış, burnum tıkalı. Gözüm sürekli uyumakta. O yanımda olsaydı sevgisiyle iyileştirirdi beni : (
Selamlar kızlarrrr,
Hastalara çok geçmiş olsun. Dinlenmek en iyi yöntem sanırım 1e kadar uyudum bu süper bişiii ve eşimin sesiyle uyandım. Sonra kamerada gördüm. Haftaya evci çıkacak. Bu haftanın acayippp hızlıı geçmesine ihtiyacım var....
karnım çok ağrıyodu yatayım iyi gelir hemde zaman geçer biraz dedim. dön oraya dön buraya uyuyamadım. bari müzik dinleyim dedim. hep acıklı şarkılar çıktı. yatakta 2 saat ağla ağla şiştim yaaa
Kızlarrrrrrrrrrrrrr bizimki kura çektii.Yedisu ilçe jandarma.Nasıl biyer acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?