347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

arkadaşlar bende yeni bir hizmetle karşılaştım rezervasyon yaptırıldığında Esenboğa'dan gelip sizi özel alan bir firma var hemde beni çok uygun fiyata götürdüler Kızılay'a ben memnun kaldım..bana da arkadaşım tavsiye etti, numarasını verebilirim isteyene..

kızlarrrr nerdesiniz yaaa ? dün akşamdan beri bu kadar azıcık mı yazı yazılır hemencecik bitti okuyunca gezmeye daldınız tabi boşladınız burayı

Kizlar ilk olarak gecmis olsun dilekleeiniz icin tesekkur ederim.resmen yatirdi beni bugun baya.
Yedisu kucuk ve merkeze uzak bi ilceymis.aradim goggledan baktim.sag saglim gider gelir insallahh.

benimde eğitimim vardı bugün, patladım sıkıntıdan. akşam eve gitsem kızların yazılarını okuyunca keyfim düzelir diyodum ama yazı falan yok :44:

haftasonları sohbet az oluyor genelde
bende puzzle yapayım diye yayıldım masaya ama aşkla zevki çıkıyormuş meğersem tek başıma yapamıyorum (

Selam kızlarr ben geldimm
Bugün yakın bi arkadaşımın yeni evini ziyarete gittim. Bütün gün ağladım kıza sarılıpp resmen dolmuşumm patladım.
Şimdide başım aşırı ağrıyor ama yinede rahatladım biraaz
Sizler nasılsınız?

Bugün kimsenin eşi, sevgilisi, nisanlısı çarşıya çıkmamış mı ya : İçinizden birileri mutlu olunca bende mutlu oluyorum:2:

Bugün kimsenin eşi, sevgilisi, nisanlısı çarşıya çıkmamış mı ya : İçinizden birileri mutlu olunca bende mutlu oluyorum:2:

benimki yarın çıkıcak tatlım, inşallah yarın görücem kamerada. ağlamam inşallah çok özledim bana bakışını, gözlerini...

aynen öyle canım ya daha az önce konuştum ama deli gibi özlüyorum, şimdi yanında olmak için neler vermezdim ...
Bende yaa bendee herşeyini çok özledimm en çokta gülüşünü özledim. Yarın kamerada görebilsem bari gülüşünü bakışını

Benimki yarın çıkıcak canım inşallah görürüm kamerada

benimki yarın çıkıcak tatlım, inşallah yarın görücem kamerada. ağlamam inşallah çok özledim bana bakışını, gözlerini...

Benimkiside yarın çarşı iznine çıkıyor, hastayım beni böyle görme kamerada üzülürsün dedim. Görücem dedi Bende hastayım ve onsuzum diye zaten duygusala bağladım artık yarın birbirimize bakar bakar ağlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…