- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Kızlarrrrrrrrrrrrrr bizimki kura çektii.Yedisu ilçe jandarma.Nasıl biyer acaba ??
[video=youtube;ZiGWVqiOysg]http://www.youtube.com/watch?v=ZiGWVqiOysg[/video]
ah canııım ağlamaaa bunu izle de gül biraz[/QUOTE
sağol canım
ağlayınca açıldım biraz sanki aşkım yarın sabah gidiyo artık usta birliğine galiba ondan böyle oldum
[v
ah canııım ağlamaaa bunu izle de gül biraz[/QUOTE
sağol canım
ağlayınca açıldım biraz sanki aşkım yarın sabah gidiyo artık usta birliğine galiba ondan böyle oldum
iyiki gidiyor canım bak en zor kısımları bir bir atlatıyorsunuz bugunler de gecıcek ınsallah iyi düşün askerliğini rahat rahat yapsın aşkın
daha önce aynı şeyi yaptım. babasının sağlık durumundan dolayı ank ya gelmişti bende burdan ank ya gittim mesela. ist sabiha gökçen bize çok yakın sıkıntı olmuyor. ama esenboğa merkeze bayağı uzakta kalıyor. haftasonların müsaitse gidersin sende..
iyiki gidiyor canım bak en zor kısımları bir bir atlatıyorsunuz bugunler de gecıcek ınsallah iyi düşün askerliğini rahat rahat yapsın aşkın
inşallah canım sağolasın
kızlarrrr nerdesiniz yaaa ? dün akşamdan beri bu kadar azıcık mı yazı yazılır hemencecik bitti okuyuncagezmeye daldınız tabi boşladınız burayı
2 gündür kimsecikler yok
benmde çok canm sıkıldı
benimde eğitimim vardı bugün, patladım sıkıntıdan. akşam eve gitsem kızların yazılarını okuyunca keyfim düzelir diyodum ama yazı falan yok :44:
Kızlarrrrrrrrrrrrrr bizimki kura çektii.Yedisu ilçe jandarma.Nasıl biyer acaba ??
akşamları daha bi fazla özlüyorum sanki yaa. iyice hüzün çöküyo
Bugün kimsenin eşi, sevgilisi, nisanlısı çarşıya çıkmamış mı ya :İçinizden birileri mutlu olunca bende mutlu oluyorum:2:
Bende yaa bendee herşeyini çok özledimm en çokta gülüşünü özledim. Yarın kamerada görebilsem bari gülüşünü bakışınıaynen öyle canım ya daha az önce konuştum ama deli gibi özlüyorum, şimdi yanında olmak için neler vermezdim ...
Bugün kimsenin eşi, sevgilisi, nisanlısı çarşıya çıkmamış mı ya :İçinizden birileri mutlu olunca bende mutlu oluyorum:2:
benimki yarın çıkıcak tatlım, inşallah yarın görücem kamerada. ağlamam inşallah çok özledim bana bakışını, gözlerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?