347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar ilk defa yazılanları sonra okuyacağım.

Sadece şunu söylemek için geldim.

Kuralar çekilmiş.

Bizimki kuraya bile dahil edilmemiş. Komutan İzmir Buca Şirinyer'liymiş yani bizimkinin oturduğu semt. Tabi kurada bunun etkisi var mı bizimki bile bilmiyor ama benim kuzum Bingöl İl jandarma'da askerliğine devam ediyor yani ilçelere gönderilmiyormuş. O kadar sevindim ki sevinçten ağladım. Allah sonunda yüzümüze güldü.

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canımm bak işte Allah gönlüne göre verdi. bundan sonra inşallah sadece mutluluktan ağlarsın çok sevindim senini adına

canım çok sevindim. hayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre vermiş istediğin olmuş. inşallah bundan sonrada rahat eder hep

Hayırlı olsun canım çok sevindim,gözünüz aydın.Allah mutluluğunuzu bozmasın askerliğinin bundan sonrası çok güzel geçsin inşallah..

gözün aydın kuzum:)

:) ben dün çifter düştüm görmedin mı? Kocam çıkış tarihini öğrenmiş :) ona göre 45 dk sonra 107 yizzzz

Bebişko siz geç öğrenmişsiniz ama ya ben en başından beri söylüyorum. Bizimkide çoktan öğrendi. Ay girdilerde şaka maka çıkıyorlar yahu. Çıkış tarihlerini bile söylediklerine göre. Bunun üzerine de bugün aldığım haber üzerinede oynamak istiyorum.

tripli canım çok ama çokkk sevindim için rahat olucak askerin gelene kadar en hayırlısı olsun dedik herkes çok çok mutlu olsun kızlar

günler hızlıca geçiyor

Bugün kimsenin eşi, sevgilisi, nisanlısı çarşıya çıkmamış mı ya : İçinizden birileri mutlu olunca bende mutlu oluyorum:2:

stankiiii benim sevgilim çıktı çarşıya.çıkacamayacaktı kitlemişlerdi ama komutan son anda insafa gelmiş 1 de çıktı 5 de teslim oldu .1 saat kadar ilk kez kamera açtık.. deli gibi özlemişim.kalbim yerinden çıkcak sandım bi duygusal olduk ki sormayın...eyvah eyvah..aşkımın gözleri doldu bn sıktım kendimi daha fazla üzmeyim diye...ayyy ayyy nolacak bizim sonumuz...

gözün aydınn tripliiiiallah gönlünüze göre verdi zamanda daralıyooo şafak sıkıştıyooo

Gözün Aydın canım : )

tripli canım çok ama çokkk sevindim için rahat olucak askerin gelene kadar en hayırlısı olsun dedik herkes çok çok mutlu olsun kızlar

günler hızlıca geçiyor

gözün aydınn tripliiiiallah gönlünüze göre verdi zamanda daralıyooo şafak sıkıştıyooo

Sağolun güzeller çok mutluyum. Şuan tel örgüleri kaldırıp kendi birliğine teslim olabilir o kadar yakında. Herhalde yarın geçer artık ya da bugün geçti bilmiyorum. Yarın arayabilirse öğreneceğim. Her gün duş almaya oraya geçiyormuş artık gerek kalmayacak. Şükürler olsun. Bugün babaannesi, annesi, halası, annem, ben ve alt komşuları falan hep birlikteydik. Aradı zaten çok güzel bir ortam vardı bir de üstüne bu haberi alınca resmen şenlik havası esti.

Bu arada kötü şeyler de olmuyor değil. Benim babamda prostat çıktı ama değerleri çok yüksek. Acil açık ameliyata alınması gerekli. Salı günü biyopsi yapılacak. Kanser hücresi var mı yok mu diye doktorlar şüpheleniyormuş. Kayınvalidem bugün hem annemin hem kardeşimin falına baktı hiç iyi şeyler görmedi. Kayınpederim dün gece acile kaldırılmış. Büyük tansiyonu 24'e çıkmış. Beyin kanaması geçirebilirmiş. Neden hayat bir yandan alırken bir yandan verir ki... Bunun ortası yok mu? Sevinsem aklıma geliyor, üzülüyorum. İnş. salı günü babam içinde iyi bir haber alırım.

tripliii çok çok geçmiş olsun tatlım. inşallah iyi haberler alırsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…